Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #6#

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Gina, multumim! Si noi, de vreo 8 ani, nu ne dorim decat sa treaca iarna cat mai repede, dar depinde si de copil. Mijlociul nu a racit mai deloc iarna asta, ceva muci+tuse, sper ca si mezina familiei sa aiba aceeasi imunitate.

Iulia, hemophilus e acum in schema obligatorie cu infanrix.

Rotavirus a facut mijlociul, a fost destul de rau, dar nici eu nu regret ca nu i-am facut vaccinul.

Angelique, Doamne ajuta sa fie totul bine de acum! Multa sanatate!

Iulia
, intrebai de BCG, la Sofia a copt si acum s-a uscat, e usor rosie in jur cu un punct galben uscat in mijloc, nu are noduli sau ceva in zona. Totusi, din ce stiam, nodulii apar la axile. Eu nu am palpat-o, am si uitat de toata nebunia. Sper sa fie bine totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Iulia iti multumesc mult pentru tot,esti o adevarata comoaraTocmai ce l-a culcat pe Stefanut si am un pic de ragaz.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune indreptate catre noi si pentru ca mi-ati sarit in ajutor,sunteti niste prietene de nadejde.Va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat deloc,am citit doar printre randuri dar pur si simplu nu reuseam sa ma adun decat pentru a avea grija de Stefanut.
Dupa cum a spus si Iulia e a doua oara cand la coprocultura nu mai iese klebsiella si curios este ca prima coprocultura luata a fost inainte de antibiotic si a iesit tot negativa.Explicatia a fost ca datorita tratamentului luat inainte s-a dus.Deci avem 2 coproculturi cu klebsiella si acum doua fara.Oricum saptamana viitoare repetam la doua laboratoare diferite din acelasi scaun.Bebe de 2 zile are scaun normal deci sa speram ca suntem pe drumul cel bun.Oricum eu sunt terorizata la fiecare scutec schimbat si sotul la fel.Cand ne suna de la serviciu prima intrebare este legata de scaunul lui bebe.
Revin ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna dragele mele,

nu v-am uitat, nu am plecat, pur si simplu nu am gasit timpul si linistea necesara sa va scriu. V-am citit pe sarite insa.A fost o perioada agitata, sotul era sa ramana fara job, am cautat in disperare joburi toata luna ca pana la urma sa fie salvata situatia de un coleg care si-a dat demisia si a trecut el in locul lui...oricum e neplacut sa stii ca erai pe "lista neagra".

Eu si Mara suntem racite, eu cu gatul - Mara tuseste si are febra. Umblu cu masca prin casa, iar Mara de doua zile e exilata la bunici. Astazi o aduc acasa ca m-a rugat si imi e mila de ea. Sper sa-l putem feri pe asta mic de virusi.

Marc a facut candida in gurita, il tratez de 2 saptamani ptr ca eu (desteapta de mine) cand am vazut ca i-a disparut am intrerupt tratamentul. De fapt trebuia tinut 1 saptamana, normal ca a recidivat. Iar Nistatinul ala e ingrozitor de amar...

Vaccinul de doua luni nu am apucat sa-l facem, acusi are 3. Vreau sa fie sanatos in momentul in care-l face, acum stau cu frica sa nu prinda si el raceala. Si SINCER - mi-e teama sa-l fac si nu l-as face deloc!

Mai avem o problema: a inceput sa i se turteasca capusorul la spate, din cauza pozitiei. Nu sta DECAT pe spate, am incercat si cu prosopul la spate - nimic. I-am cumparat o perna cu gaura lovenest (Mena parca tu ai asa ceva) - dar aia se foloseste pana la 4 luni. Trebuia sa o iau mai din timp....

In rest am numai cuvinte de lauda: nici urma de colici, nu plange DELOC, rade, gangureste - iar de trei zile doarme toate noaptea. Inca ma minunez ce copil cuminte am, nu-mi vine sa cred! A ajuns soacra-mea sa ma intrebe daca e normal sa fie asa, poate e ceva neinregula cu el

In schimb Mara e dificila, suntem in razboi cu ea. Joia trecuta am fost la un specialist in comportamente sa-mi spuna ce sa fac. Din cate am vazut e exact ca la Supernanny (stiti voi emisiunea aia), trebuie recompensat comportamentul pozitiv cu buline, abtibilduri etc....Mai greu e de pus in practica ptr ca-mi sare tandara din orice Am ajuns sa nu mai stiu cum sa ma port cu ea, sa tip la ea si sa ii trag cate o palma. Sunt sigura ca e si vina noastra undeva, vreau sa fiu sfatuita de un specialist. Joia asta mergem impreuna sa discutam. Sper sa duca toate astea spre un final fericit si armonios.

Iulia - felicitati pentru micul crestin! Asteptam poze!
Noi botezul il avem in 18 mai.
Angelique - imi pare rau pentru ce vi se intampla, cred ca trebuie tinut mereu sub supraveghere si facute mereu coproculturi.

Pentru mamicile cu bebei constipati - exista MICROCLISME PENTRU EVACUARE ptr bebelusi. Eu pe Mara cu asta o scapam de constipatie. Nu a funstionat nimic altceva: nici termometrul, nici supozitorul. Ajunseseram sa stam 7 zile fara scaun, moment in care dr. ne-a chemat la spital.

Va las ca intru pe picasa sa vad ce minunatii ati mai adaugat acolo!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Danah, e normal sa fie dificila, la noi s-a rezolvat cu mai mult timp petrecut impreuna si mai multa atentie la nevoile lui. Seara am cam o ora in care stau cu fiecare in parte, povestesc de la scoala/gradi, pentru ca si ei au nevoie sa se simta importanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor;
lui Ivan Bccg-ul ala nu i-a facut reactie deloc.. nu are nimik la manuta asa cum au majoritatea ebbeilor: cosulet copt,etc.. am intrebat pediatra si mi0a zis ca este posibil ca el sa nu fi facut reactie la vaccin, deci nema anticorpi, adica l-a facut degeaba mai pe intelesul meu ce sa mai..eu una asa inteleg din asta.
- fetelor al meu e tot numa cu degetele /mainile in gura absolut non stop..deci doar cand nu doarme profund nu are degetelele toate in gura.. e normal??
Al meu inca nu prinde jucariile sa le tina in mana.. si mai are nitel si face 4 luni..singurul lucru care il prinde si duce la gura am observat acum o sapt.a fost o punga, ca e usoara si fosneste mult..in rest nici o jucarie, absolut nimik daca i-o pun in mana nu vrea sa o tina! numa' mainile...m-a terminat cu mainile in gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Mami de 2 - nici copiii mei nu au facut reactie la BGC, niciunul! Pe la 6 luni stiu ca am fost indrumata sa-i fac Marei testul cu tuberculina si a iesit ca nu are anticorpi - drept ptr care i-am facut din nou vaccinul. Nici de data asta nu a facut reactie, nici un semn pe piele. Sincer imi pare rau ca am vaccinat-o de doua ori, trebuia sa o fi lasat in pace. Nici Marc nu are niciun semn, desi a avut o galma sub piele cat un bob de mazare. A disparut si aia.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Angelique, bine ca ati revenit acasa si ca au iesit ok analizele. Sa dea Dumnezeu sa fii trecut de tot infectia! pt. tine mamico si multi lui Stefanut!
Onutz, tu intrebai de scaune la bb-ii alaptati exclusiv...noi, cum ne stii, suntem primii la capitolul asta. Inca are cam 6/zi, nu face mereu mult, dar face! Eu am citit ca normal e ca dupa 2 luni sa se rareasca, dar uite ca Victor al meu e putin altfel. tnicoleta, parca tu spuneai ca Bianca a fost la fel. Eu zic ca daca face pipi normal (cantitativ cam 5-6 papmersi uzi/zi) e ok, inseamna ca bea laptic bun si suficient de la tine, nu trebuie sa-ti faci griji. Scaunul e normal si unul la 7 zile.
Iulia, sa va traiasca crestunul cumintel! Sa fie sanatos si voios!
Ina, se apropie plecarea...Drum bun sa aveti!

Victor la locul vaccinului BCG are un punct mai rosu dar nu a puroiat, dr a spus ca e o reactie buna la vaccin.
Eu ma tot necajesc ca nu ia in greutate decat ft ft putin. In 10 zile a luat 100 de grame. Inteleg ca de acum va lua tot mai putin, e mai activ etc., dar si la cat kk face...chiar ma intreb ce-i mai ramane in stomac. Parca nu asimileaza...
In rest e super activ, e zbanghiu...Se rostogoleste pe ambele parti si ajunge pe burtica, se ridica din bazin, parca ar face podul de jos si alta nu, apuca jucariile si le trage de pe arcada de la salteluta de activitati si incearca sa le duca la gurita...si cand i le dau le roade bucuros...Eu am vazut un punctulet alb pe maxilarul de jos, si la palpat e mai tare, dar e totusi devreme pt. dintisori, nu???
Ar sta pe burtica toata ziua, parca incearca sa se tarasca, se enerveaza daca nu ajunge la jucariile din fata lui...e ceva...uite de aia nu ia in greutate....Of of, ce ma mai necajesc eu. E in schimb un lungan...nu l-am mai masurat, dar cred ca a mai crescut de la ultmul control.
Daca ar lua in greutate mai mult...as fi mai linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor, iar am lipsit din peisaj. Am fost ocupata cu botezul Klarei. Trebuie sa ma pun sa recuperez:)
Maine suntem programati la vaccinul de 4 luni

Va las sa-mi admirati papusa
https://plus.google.com/photos/100160331687291155399/albums/5851783281611885537?banner=pwa

Un vot pt burtica mea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss+Odiseea+Sarcinii+editia+2" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss+Odiseea+Sarcinii+editia+2
Eu sunt pe pagina 8 sus, pozele md1.jpg si md2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Fetelor, iar am lipsit din peisaj. Am fost ocupata cu botezul Klarei. Trebuie sa ma pun sa recuperez:)
Maine suntem programati la vaccinul de 4 luni

Va las sa-mi admirati papusa
https://plus.google.com/photos/100160331687291155399/albums/5851783281611885537?banner=pwa

Un vot pt burtica mea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss+Odiseea+Sarcinii+editia+2" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss+Odiseea+Sarcinii+editia+2
Eu sunt pe pagina 8 sus, pozele md1.jpg si md2.jpg

Mamica fericita de Klara Larissa (23.10.2012)


este absolut minunata!!! ce copii mari aveti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Angelique

Pya nu e prea devreme pt dintisori. Voi in curand faceti 4 luni. Si Sarei tot asa i-au iesit.

Dannah, si multa, multa rabdare si Mara se va obisnui cu statutul de sora mai mare!

Noapte frumoasa si linistita!

Mergi la inceput