Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana asta al meu are si 4 D ca pozele in 4 D sunt facute. Mi-a mai tras-o de vreo cateva ori in bild si marti desi eu niciodata nu i-am spus sa-mi faca poze, sunt multumita daca-i ok bebelina, acum i-a prins o talpitza asa frumos, i se vad toate degetelele ca si in poza care circula pe internet si se vede talpitza prin burtica mamei.

La 16 saptamani a reusit sa faca o poza chiar foarte artistica in 4 D (desi astea-s in general cam deformate), se vedeau foarte clar trasaturile fetei incat am si estimat la ce si cu cine seamana ...

20+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Gata, am reusit si eu sa va vad si sa pun niste poze!
Sunteti niste frumoase!

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara

am ajuns si eu pe acasa , si am mancat mamaliguta cu smatana , cica e buna la constipatie , mi-a dat pontul o mamica de 2 baietei...asa ca am aplicat si eu sa vad daca functioneaza..

ok sunte bine , mai mari cu 1 saptamana decat varsta ei , dar e bine , totul a durat o ora , a analizat in amanunt tot ce se putea vedea , imina -puls , daca se inchid valvele deodata , fluxul sangvin la nivelul cordului si cordonului ombilical , rinichii , vezica urinara si daca face pipi si functioneaza rinicii , stomacutul , plamanii , ficatul ,am numarat degetele ma maini si picioruse , a verificat daca isi flexeaza articulatiile la maini si picioare , coloana vertebrala , gat , la inima daca aorta e bine ca diametru si ca flux , arterele pulmonare , la cap cerebelul , creierul mare , cele 2 emisfere , la fata sa vedem daca nu are buza de iepure sau lup , nasucul ,a masurat piciorusele si a zis ca va fi inalta ...ca maicasa , deci in concluzie este bine.

am intrebat de scurgeri si a verificat colul , a zis ca inchis , s-a uitat ecografic , a zis ca e lung si inchis , sa nu imi fac probleme.

m-am indragostit de ea

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

delilor ce tari sunteti cu numete le telefon !!!!

paula place burtica

delia t ce bie artati in poze ...iti sta bine cu vrede..iar matusca e o scumpica

si dreya burtica

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp si noi dupa morfo ne-am indragostit. Si sotul ma tot pupa in seara aia. Ma gandeac daca era vb de bebe sau de faptul ca , castiga Steaua.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Olimp, felicitari pt. Ilincuta!
Yvyana, eu care credeam ca dupa saptamana a 16-a scap de durerile de burtica, acum cred ca m-am bucurat degeaba. Si eu am avut 2 zile, luni si marti in care m-a durut in continuu, inclusiv noaptea, chiar daca am bagat no-spa forte si uscosin! Azi m-am simtit super, chiar daca ma misc ca un bibelou, de teama sa nu imi revina durerile.
Am observat ca atunci cand ma plimb, nu mai am dureri de burtica, asa ca azi am recuperat cele 2 zile de stat in pat si am facut o plimbare de vreo 2 km.
Irina, te astept cu vesti de la eco!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp felicitari pt printzesa voinica

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

fetelor va multumesc

cat despre dureri si eu mai am intepaturi si presiune pelvina , iau no-spa si e ok.

am vazut ca ati discutat de kg eu am luat deja 9 kg , dr a zis ca sunt ok in grafic...nu ma stresez , nu are rost...

alina ma bucur ca ati reusit sa ajunge-ti la liman , intradevar cheltuieli inoportune acum ...dar ce sa-i faci din pacate mai apar si de acestea ...

betty apopo de eco , la mine pana acum ecografiile durau 5-10 minute , verfica greutatea , lungimea femur , diametrul cranian si cel abdominal , bataile iminii dar nicodata asa amanuntit rinichi , vezica etc...daca tie ti-a urmarit de fiecare data toate organele e ca un eco morfo de diecare data , stai linistita dr Iuga stie ce face...mie tare mi-a placut de el.

apropo am crescut in 4 zile cu 45 de grame azi de dimineata Ilinca are 516 gr si la eco 4D i-am vazut fatuca ..are nasul meu carn

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Olimp, felicitari pt fetita sanatoasa!!!

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

POFTITI LA SALATEEEE!!!

1. Salata cu somon afumat (pt fetele cu anticorpi toxo): salata verde/mix de salate; rucola; somon fume; parmezan bucati/branza cu mucegai; pepene galben (verde la culoare); optional: seminte floarea soarelui/capere; o lingurita ulei masline; o jumatate de lamaie stoarsa. Daca scoateti salata verde si pepenele si puneti andive, se schimba intr-o alta salata

2. Salata cu ton: salata verde (preferabil iceberg); optional: rucola; castravete; ceapa verde; ton conserva in apa; masline verzi/kalamata; cateva "bucati" de almete/cascaval; mustar boabe; lamaie stoarsa; ulei masline (salatele se freaca inainte de a pune tonul si branza cu lamaia, uleiul si mustarul boabe). Puteti pune si somon de la conserva langa/in locul tonului.

3. Salata cu pui: salata verde; optional: spanac (baby)/rucola; rosii; ceapa verde; ardei; castravete; piept de pui fiert cubulete; branza telemea cubulete; ulei masline; lamaie.

4. Salata cu vita: mix de salate/salata verde/rucola; rosii cherry; parmezan bucati; cubulete de vita trase la teflon; dressing de mustar boabe cu lamaie.

5. Salata italiana: salata verde; masline negre/kalamata; piept de pui fiert cubulete; cascaval cubulete; dressing din: un galbenus fiert, o lingurita ulei masline, jumatate lingurita mustar, 2 lingurite smantana/iaurt (cu dressingul se amesteca toata salata, inclusiv puiul si cascavalul).

6. Salata cu somon afumat 2 (pt fetele cu anticorpi toxo): salata iceberg; rucola; somon afumat; almette; dressing cu mustar boabe si lamaie.

7. Salata cu curcan: salata iceberg; ciuperci natur; rondele de morcovi; rosii cherry; piept de curcan la gratar cubulete; parmezan ras; lamaie; ulei masline; optional: smantana ca dressing (eu scot uleiul daca pun smantana)

8. Salata cu bresaola/muschi de vita afumat (pt fetele cu anticorpi toxo): rucola; bresaola/muschi de vita afumat; rosii cherry; masline kalamata; parmezan ras; ulei masline; lamaie

9. Salata cu carpaccio (pt fetele cu anticorpi toxo): rucola; carpaccio de vita taiat bucatele; muuuuuult parmezan ras mare/bucati; multa lamaie.

Astea sunt asa, cateva care imi vin in minte pofta buna!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Multumiiiiiim, Happy!
I le-am forward-at si surorii mele la New York. Era f incantata

Eu am anticorpi la Toxo.Asta inseamna ca pot papa somon fume, branza cu mucegai?

15 +

Mergi la inceput