Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza tu esti o norocoasa poti sa papi ce vrei , oricum ar fi bine sa te feresti de alimentele care pot sa fie purtatoare de listerie , dar sa fim seriosi nu am facut-o pana la varsta asta o sa facem exact in sarcina

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

ana maria am vazut pozele ...tare imi place cum iti sta blonda...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

bobitza tu esti o norocoasa poti sa papi ce vrei , oricum ar fi bine sa te feresti de alimentele care pot sa fie purtatoare de listerie , dar sa fim seriosi nu am facut-o pana la varsta asta o sa facem exact in sarcina

21 + Ilinca
Ilinca

Te pup Olimp!

Felicitari pt printesa sanatoasa si voinica!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, bravo, bravo sa o pup io pegrasunica ta!, Dariuta mea are 350 g si suntem in urma cu 2 saptamani fata de tine, noi avem 2 zile in plus fata de data calculata dupa menstruatie, sunt foarte multumita mai ales avand in vedere contextul, eu am inca 2,5 kg mai putin decat data la care am ramas gravi, bine ca a crescut ea in grafic.

Asa ma gandesc si eu ca dr. Iuga este medic de incredere, eu am mare incredere in el, intotdeauna a avut dreptate in ce a sustinut.

Iuga mi-a zis ca abia de la 28 de saptamani incep ei sa creasca mai mult, adica asa spectaculos ...

20+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, felicitari!!

Bobitza, cu placere! Ma bucur ca sunt utile. Tocmai am mai inventat una seara asta. Ii pun o poza Trebuie sa mai ai grija la listeria...

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

happy , bobitza

betty asa este , abia dupa 28 de saptamani cresc spectaculos , important e ca sunt sanatoase fetitele ...nu mai conteaza ca nu ai luat in greutate bine ca ea creste in grafic

dr Iuga sunt cinvinsa ca stie ce face...

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Si mie imi place cum imi statea blonda, d-asta am si pus niste poze din vremea aceea, adica 2011. Plus ca eram si mai slaba cu vreo 10 kg.
Am renuntat la blond pt ca efectiv tot parul imi cadea, il vopsesc de mai bine de 15 ani(si multi ani la rand il decoloram, nu vopsit, deci si mai agresiv). Primele poze, de la 5 si 10 sapt sunt mai naspa pt ca eram in faza de rau extrem, stau marturie doar cele 2 poze. La sarcina cu david imi fotografiam burtica saptamana de saptamana, f constiincioasa si am amintiri f frumoase. Acum, fiindu-mi atat de rau si vazandu-ma si atat de grasa nu am avut chef de poze. Le-am facut asa, de gura lumii, care tot imi spuneau sa nu cumva sa nu pastrez traditia cu poze cu burtica. Pe la 13 sapt parca imi mai revin un pic...

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

ana maria si eu am inceput sa ma simt mai bine dupa 14 saptamani , inca la 14 saptamani ma mai ingheonteau greturile asa sporadic..acum nici nu imi mai aduc aminte cum era , glumesc dar am scapat de ele...

pacat ca ti-a afectat parul , dar daca ai incerca fara sa-l decolorezi doar cu vopsea cu amoniac crezi ca nu ar merge ?

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Merge si fara decolorat, dar o sa revin la blond doar dupa ce nasc, probabil la botez. Pana atunci nu ma mai vopsesc deloc.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

olimp, multumesc si felicitari pt grasunica
aia a fost toaleta matei de revelion:-)

ama, ms mult, acum am acces oricand la retete si de pe tel
alta metoda nu gasisem sa salvez retetele pe tel :-)

17+ , mami de

Mergi la inceput