Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
doxy spune:
Cris, dar de ce te abtii??? Da-ti drumul la gura, elibereaza-te! ![]()
Uneori am perioade cand sunt ciufuta si am observat ca e al naibii de bine sa spui ce gandesti fara sa te simti obligata sa zambesti cand nu-ti este a zambi deloc. 
Oxana, mami de
Rares (11.03.2009) si
21+
Letitia
Bobitza_85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_ama Diana, asa e! Adevarul e ca la capitolul miscare....Initial voiam sa fac sport din T2 dar cu contractiile astea, mai bine ma astampar... Dar eu imi ador burtica si de-abia astept sa creasca, si bebelina cu ea. Dar zau, eu care eram obsedata sa fiu numai oase ![]() ![]() Happy_Ama 20+ si Eva |
Ce frumooos!

15 + 
paula_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Ce frumooos! ![]() 15 + ![]() |
Ar fi si mai frumos, daca ar ramane valabila teorema asta si dupa nastere
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
20+
, bb2
hadrianae spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui paula_m
Ar fi si mai frumos, daca ar ramane valabila teorema asta si dupa nastere Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2 |
Ha ha, Paula, asa e. Chiar ma gandeam acum cateva minute ca o sa treaca iar muuult timp pana sa pot sa mai port ceva cat de cat mulat pe talie.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
19+Poze
happy_ama spune:
Paula, eu sunt asa: daca vreau sa spun ceva dragutz despre cum arata o persoana pt ca imi vine, spun; daca nu imi vine, tac. Eu v-am mai zis ca parerea mea este ca o femeie e frumoasa la 40, 60 sau 90 de kg daca se simte bine in pielea ei si se pune in valoare si e placuta ca persoana. La fel cum am cunoscut femei frumoase ca tipar dar...urate/neintersante din varii motive. Dar acum in sarcina toate stralucim asa, cel putin asta vad la voi
Deci Paula, daca nu am tacut, e de bine 
Happy_Ama
20+ si
Eva
maitreyi spune:
neata mai spre seara ![]()
fetele cu trombofilie, cu mutatii de tip heterozigot, faceti clexane? sau doar cele cu mutatii homo? cica in afara pt cele hetero nu se recomanda tratament si 2 edici mi-au spus ca nu e nevoie dar vroiam sa stiu daca mai sunteti in situatia mea.
-----
O poveste cu Minuni - o
roza, un fluturas dragalas si
16 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
amaliaro spune:
maitreyi dupa cum vezi la semnatura mea am 2 heterosi1 homo mie si medicul hematolog dar si cel ginecolog mi au recomandat doza de 4000
amalia tsakoniati
21+

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
betty200 spune:
Maitreyi, eu am doua heterozigote si fac clexane dar pt. ca mi-au iesit DDmerii mariti si pt. ca am facut amniocenteza asa ca a trebuit sa renunt la aspenter care trebuia inlocuit cu ceva, ulterior am analizat iar DDmerii si dr. au vazut ca au scazut usor asa ca nu mi-au mai scos Clexane-ul, il fac in continuare. Ambele dr. mi-au zis ca mai mult pt. varsta si ceilalti factori asociati e bine sa fac injectiile astea ca pt. mutatiile respective in mod normal n-ar fi nevoie. Sper ca am reusit sa-ti explic cat mai acurat cum sta treaba la mine.
20+ 
bebitza
Bobitza_85 spune:
Paula, Esti gorgeous!
Numai burtica e de tine, de ce spui ca te-ai ingrasat, ca noi nu vedem asta! 
15 +