Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
amaliaro spune:
Elfsa treaca
Fetelor va multumesc si sa va fereasca DD de raceli
Deliae ca si cum iti bate tie inima doar ca bate in burtica
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Cris_25 spune:
Am ajuns acasa in sfarsit ... am stat aproape o ora la medic ... Mi-a facut control pe masa Eram neepilata, logic ... deci va dati seama ca-mi venea sa intru in pamant de rusine ... Cel mai important e ca bebe e bine ... Placenta e joasa si din cauza asta ar putea sa apara sangerari ... Azi am umblat tare mult, mi-a recomandat medicul sa ma linistesc o vreme, sa iau medical daca simt ca nu mai pot ... si bine-nteles, din nou restrictie la
Vestea buna pe ziua de azi e ca ... am colorat si noi caruciorul. Pe final, zice medicul, asa intr-o doara ... ati vrea cumva sa stiti si sexul? Sau il stiti deja? Noi stresati cu scurgerea, am si uitat ca ar putea spune sexul!!!
16+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
Amalia si Elf ... sa va faceti bine repede ...
Doxy, tot am vrut sa-ti spun zilele trecute ... m-ai innebunit de cap cu cioco ... in ziua in care ai papat o tableta intreaga, parca mi s-a facut si mie dor ... in 2 zile am dat si eu gata una!
16+ Miruna
amaliaro spune:
Crisfelicitari pt micutasi bine ca este ok totul
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
cris felicitari pentru Miruna !
ma bucur ca esti bine si mititica la fel , odihna multa , utrogestan si las-o mai moale cu plimbarile o perioada ..
maria bcf pe unde esti ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Multumesc de felicitari ... ne doream asa mult o fetita ... sper sa ramana asa pana la capat!!!
Olimp, sa stii ca am intrerupt Utro pe la 14 sapt ... asa imi spusese dr cu care am facut FIV ... iar medicul meu gine mi-a dat doar duphaston de la bun inceput. I-am zis eu ca iau si Utro, nu l-a deranjat ... dar nici nu mi-a zis sa-l iau in continuare! Si duphastonul mi-a spus sa-l iau doar pana in sapt 18... Vad ce-mi mai spune data viitoare ... deocamdata ma gandesc serios sa stau acsa cateva zile!
16+ Miruna
olimp spune:
cris eu iau 200 mg utro dimineata si 200 mg seara , asta toata sarcina...pune linistita numai bine iti va face...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Elf multa sanatate.
Cris daca stai linistita si pe cat posibil cu odihna la pat, nu ajungi la sangerari.
Multumesc de explicatii fetelor si eu simt seara un puls f puternic, dar credeam ca pulseaza burta mea
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd