Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, ce draguuuutz!!! Deci si tu ai simtit inimioara!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy de vreo saptamana uneori le simnt pe amandoua una in dreapta una in stanga si sunt topita dupa ele

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Amalia, am zis si eu acum cateva zile dar incepusem sa cred ca a fost inchipuire

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bune seara fetele mele pofticioase!
Acum am venit si eu din oras si am impresia ca am stat in sfoara asa imi simt de tensionate tendoanele din interiorul picioareleor si parca si .... ma doare . Cand stau asezata nu mai am nimic . Am mai patit o data cand am mers tot asa mai mult sper sa treaca repede.

Doxi felicitari pt balerina si pt fusta scurta
Cris bafta si asteptam vesti !

Irina Doxy Adriana multumesc de incurajari . Chiar aveam nevoie ca eu sunt bombardata de "fa cezariana!" din toate partile. Inclusiv soacra mea .. care nu ma intelegeti gresit, ma iubeste de zici ca ea m-a facut ...tot imi zice de cezariana ca ea saraca s-a chinuit peste 70 de ore de travaliu fara sa se dilate un cm si copiii au avut amandoi suferinta fetala . Pana nu i-a amenitat pe aia ca se arunca de la balcon asa gravida daca nu i se da acordul pt cezariana nu au bagat-o in operatie. Asa ca biata de ea imi tot zice ca ea nu vrea sa sufar asa si o inteleg. Eu tot ii zic ca sunt alte vremuri
Sotul stiind povestea si el cam inclina balanta catre cezarina. Plus toate prietenele mele ...asa ca voi sunteti cam singurele care imi mai dati curaj si maica-mea care si ea are tot povesti ca din razboi de la nasteri dar tot imi zice ca au trecut si a fost bine tot in final.

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Doxyfelicitari pt gogosica jucausa

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Multumesc Ama
Amala ce frumos trebuie sa fie

Spunti-mi si mie cum va dati seama ca e inimioara?

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Amalia,stiu cum e.Eu una nu am iesit din casa decat o data la dr si atunci am luat un mega virus.Durere de plamani,tuse,frisoane,febra,piele care ustura.Azi-noapte am varsat incontinuu,numai pastile.Dar pentru tuse am luat sirop Stodal.Incearca fructe multe,eventual vitamina c care se mesteca.Ajuta foarte mult.E si perioada asta,cu schimbarile bruste de vreme si mai bantuie si virozele astea,chiar nu ai cum sa te protejezi.

faith trust and pixie dust.

18+

Mergi la inceput

Delia, se simte la mana pulsul. E ca si cand simti inima ta dar mai rapid. Cel putin asta am simtit eu..

Amalia, Elf, insanatosire grabnica!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Amalia, Elf sanatate multa!

Eu ma retrag caci mai am teme de verificat.
O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia si Ilinca mea e tare nazdravana in ultimul timp...

elf multa sanatate...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput