Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
stefana0909 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, eu inca iau Utrogestan...nu stiu ce sa zic cu recoltarea de secretie... Yvyana, asa sunt si eu acum. As sta pe toaleta. Parca de ce ma duc, de-aia m-as intoarce Happy_Ama 20+ si Eva |
Ama si eu iau utrogestan, dar inainte de recoltare secretie cu 5 zile, mi-a recomandat sa iau utrogestanul oral, sa imi pot face analiza.
14+
doxy spune:
Buna fetelor! M-am intors de la morfo. Totul este ok a durat 50 min. Are 460 g e conform graficului. Diferenta intre varsta ecografica si ucm este de o zi. Sta cu capul in jos si ca o adevarata dsoara sta picior peste picior :)). E o rusinoasa isi ascundea fata cu mainile iar sotul zice poate pentru ca e urata :))))))).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
stefana0909 spune:
Oxana, chiar nu stiam ce se intampla azi cu tine! Se pare ca dsoara Letitia vrea sa va faca o surpriza cand se va naste, sa va minunati atunci din plin de frumusetea ei!
14+
doxy spune:
Nu mai intru in amanunte, la fel a verificat masurat tot ce era necesar, a zis ca bataile inimii sunt la limita superioara dar tot el a zis ca e in regula nu e ceva alarmant. Parca 160 de batai erau. L-am intrebat daca are legatura ca tocmai ma injurasem cu unul in trafic si a facut o gluma asa ca nu am mai inteles
irina2403 spune:
Oxana , felicitari pentru rezultatele bune. Se pare ca facem o generatie de rusinosi
Stefana, asa o sa fac, pentru ca si eu am medicul la Filantropia si chiar el m-a trimis la eco acolo. Numai ca ei nu cred ca i-a placut de noi...ti-am spus ca s-a suparat ca am insistat pe sexul lui bb (sotul, nu eu) si i-am si spus ca ma doare, apoi am vrut sa-i si dau ceva. Si ce ma oftica cel mai tare e sa ma ia cineva de mironosita, pt ca eu zic ca daca as fi fost nu nasteam eu natural prima oara si nu ma incumetam si acum sa fac la fel.
Diana, nu am nascut foarte greu. Ca drept dovada traiesc, am un copil sanatos si m-am refacut foarte repede. Bucuria de a ajunge la capat, de a incheia cu bine cele 9 luni, bucuria de a-ti vedea copilul pe care il astepti cu drag si de a-l auzii, atunci cand nasti, sterge orice urma de durere. Dumnezeu ne-a facut pe noi, femeile, extrem de puternice. Pe noi dragostea ne face sa ne sacrificam, sa trecem peste orice suferinta. Iar dragostea pentru copilul nostru este nemarginita. Ai incredere in Dumnezeu si in puterea pe care ti-a dat-o si totul va fi bine!
doxy spune:
Stefana va fi o surpriza, eu sunt blonda si sotul e ma brunet si tare is curioasa cum iese Letitia.
Rodica eram prin casa, mi am permis sa mi iau liber azi. Am facut baie in liniste, m am aranjat am probat mai multe tinute. Pana la urma m am dus pe tocuri si cu o fusta scuuuuuuurta. Sotul ma intreba ce a comentat dr. de tinuta mea si eu I am spus ca m-a admirat in tacere.
Yvy, da -le incolo de kg. Azi am fost claxonata pe strada, deci nu e totul pierdut. (Aveam o haina in care nu se vedea ca- s gravida).
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Stefana va fi o surpriza, eu sunt blonda si sotul e ma brunet si tare is curioasa cum iese Letitia. Rodica eram prin casa, mi am permis sa mi iau liber azi. Am facut baie in liniste, m am aranjat am probat mai multe tinute. Pana la urma m am dus pe tocuri si cu o fusta scuuuuuuurta. Sotul ma intreba ce a comentat dr. de tinuta mea si eu I am spus ca m-a admirat in tacere. Yvy, da -le incolo de kg. Azi am fost claxonata pe strada, deci nu e totul pierdut. (Aveam o haina in care nu se vedea ca- s gravida). Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia |
Doxy, ce-mi place de tine! Esti tare nebunatica
Felicitari pt eco si pt fetita!
Faptul ca sunteti in grafic este cel mai important.
Te pup!
15 +
doxy spune:
Merci Irina! Eu am 1,62 si m am ingrasat in prima sarcina 22 kg. Am plecat de la aprox 59 si ajunsesem pe la 81-82. Rares a avut 3200. Nasterea a fost grea ce s- o mai dau cotita... dar tot natural vreau sa nasc, cu speranta ca de data asta va fi mai usor.
doxy spune:
Merci Bobitza! Stii tu cum e cu instinctul de aparare... m-am ingrasat? scurtez fusta si s-a rezolvat problema :))))))).
Sotul n- a fost cu mine dar l-am sunat sa ma ia ca-mi lasasem masina la spalatorie. Cand m-a vazut i-a crescut inima, stiu ca-i face placere, si ma intreaba ce tu asa ai fost la dr. Si eu i-am raspuns pai cum vrei sa ma duc daca e tanar si frumos :))))))))).
Ele spune:
Oxana felicitari pe fetita rusinoasa.
Eu nu am curaj de fuste scurte si tocuri ....dar mi-ai facut pofta .
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani