Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Se pare ca a venit primavara, e soare, ieri a fost asa cald vreo 22 de grade la un moment dat, ieri am exagerat un pic cu miscarea, am fost la un carnaval, a fost frumos dar azi-noaptea m-am cam resimtit ma durut spatele mai tare decat de obicei nu mi-am gasit deloc o pozitie.

Deny as putea spune ca e de bine daca inca nu e nevoie de clexane, cu aspirina, ea nu e intr-adevar indicata dupa 28 de saptamani, dar asta este vorba despre dozele mari gen 200 de mg, doza de aspenter e mica, si nu ar trebui sa puna probleme, daca totul se va mentine bine, si vei continua cu aspenter el trebuie oprit totusi cu ceva timp inainte de nastere pentru a scadea riscul de hemoragie in timpul travaliului, dar pentru moment poti continua cu el linistita, cel putin pana la urmatoarele examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Dar cum a putut sa fie sambata- nori, vant, iar azi e asa frumos afara!
Sotul nu are timp decat sambata sa ne plimbam, week-endul trecut am mers prin mall si mi-a fost rau, asa ca nu prevad sa ma astepte plimbari prea lungi.
Multumesc Vicky, m-am lamurit, se pare ca am avut si eu contractii BH, chiar si ieri una. Am mai citit si pe net, ca se pot confunda cu fundul copilului. Ca acestea trebuie numarate, dureaza cam 1 min contractia si daca din 10 min, 5 sunt contractii, trebuie mers la medic. Cand am ajuns eu, de seara pana dimineata m-a tot fluturat burta, iar dimineata in pat una, pe drum alta. La mine devin dureroase spre final(suportabil, dar ma tem sa nu intru in travaliu) . Acum inteleg ce mi-a zis gineco, se poate rupe apa daca sunt prea dese, prea puternice, in rest sunt ok ca pregatesc uterul.
Si dupa cateva asemenea contractii, am inteles ca se sterge colul rapid.
Imi spunea cineva ca macar pe la 33 saptamani sa ajung, ca sa-i dau sanse bune de supravietuire. Sper sa nu se grabeasca, abia astept sa merg la control. Mi-a zis sa iau 10 zile tratament, sunt pe sfarsite si uterul meu tot nu se potoleste, chiar cu tratament.
28sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Imagazinele Miniblu sunt in malluri multe, fac partedin reteaua SensiBlu.
O sa va pun pe FB un site al unui nene ce face comenzi in afara pe site-uri inlusiv mothercare, pt achizitii mai ieftine.
30+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Vad ca vorbiti de daninaline ,pentru cele care vreti sa mergeti la Babyexpo( care incepe pe 14 si se termina pe 17 martie) sa stiti ca-i gasiti si acolo undeva la subsol ,au fost in fiecare an ,m-am uitat eu pe site-ul expozitiei si sunt la stand D30 sub denumirea de Nan by Danina Line.
O sa-i vedeti sigur ca la ei la stand este aglomeratie mereu(fac promotii gen 2+1 gratis).

Mai am un site dar e pentru mamicile de fetite ,tot producatori romani si produse super : http://www.7art.ro/ro/
Eu una ,promovez produsele romanesti ,sa nu va suparati pe mine !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Wooowww, Vio, ce dragute sunt rochitele!!! mamicile de fetite, cred ca n-o sa va puteti abtine! .

Oricum, cred ca o sa comand si eu ca doar am un bebelus nou in grupul de prieteni...si e fetita! :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Neata, fetele!
Astazi e baba mea si am un tonus de invidiatsper sa ma tina pana diseara
VIO, foarte frumoase hainutele de pe site-ul propus(sunt vesele, exact ce-i trebuie unui copil), multumim pt pont!
Hellie, pare-se suntem vecine. Noi stam la Ilioara, iar Daria invata la 195.
Apropos de Daria, tocmai ce-am programat-o la dentist...i-a crescut o maseluta fara sa-i cada cea cu probleme

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Cosmy30+Anastasia&Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Neata, fetele!

Apropos de Daria, tocmai ce-am programat-o la dentist...i-a crescut o maseluta fara sa-i cada cea cu probleme

Cosmy30+Anastasia&Daria

Daaa, suntem! eu stau chiar in spatele scolii 195, la blocul Y. :) Deci daca aduci fetita cu masina la scoala dimineata sigur "ne-am vazut" pana acum.

Si Kabecka e vecina cu noi. Deja am vb cu ea sa plimbam carucioarele in tandem la vara. te bagi si tu?

Desi e fff devreme pentru mine, spune-mi, cum ti se pare scoala 195? esti multumita? iti dai seama ca eu as vrea sa dau copilul acolo la scoala, fiind practic chiar langa casa.
Biiiine, acum sa nu radeti de mine dar eu deja m-am interesat un pic de scoala asta, si am vazut ca are copii buni, unii dintre ei intrand chiar la liceul Sava (dupa mine, cel mai bun liceu din Bucuresti), au rezultate bune pe la olimpiade etc. Toti prietenii mei fac misto de mine ca m-am interesat de scoala inainte sa raman gravida practic.

p.s. de gradinita nu m-am interesat . dar mai am timp.

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Neata, fetele!

Cosmy30+Anastasia&Daria

Daaa, suntem! eu stau chiar in spatele scolii 195, la blocul Y. :) Deci daca aduci fetita cu masina la scoala dimineata sigur "ne-am vazut" pana acum.

Si Kabecka e vecina cu noi. Deja am vb cu ea sa plimbam carucioarele in tandem la vara. te bagi si tu?

24+

Lipseste martie din postul Pastelui???
Bineinteles ca ma bag; daca noi socializam asa frumos, trebuie sa le dam o sansa si copiilor nostri, nu?!

Mergi la inceput

Cosmy, supeeer! sa vezi ce gashca facem!

p.s uita-te din nou la mesajul meu anterior...l-am editat si te-am intrebat ceva.

p.s. 2: s anu razi de mine!

24+

Mergi la inceput

Hellie, ai PM

Mergi la inceput