LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
La Multi Ani puiut mic Rares!!!! sa ai o zi frumoasa si plina de iubire!! multa sanatate iti dorim si tot ce este mai frumos in lume!! La multi ani si tie mami!! 

Va pupam toti 4! 

felicitas spune:
Buna dimineata fetele! Ma duc sa ma cofeinizez si eu!
Madutza ce nasoala faza cu dentistul, ma bucur ca te simti mai bine la servici.
Lavi du-te la interviu ca nu ai ce sa pierzi in afara de ceva timp!
Lalely fiecare copil e deosebit si are momente si momente. Miriam de exemplu este inteligenta, foarte iubareatza uneori, vine ca o pisicutza pe langa tine, care vrea mangaiata, si alte ori se transforma intr-o razgaiata razboinica. Se incrunta, se cearta, loveste, impinge, sa nu-ti spun ca e singurul copil din grupa ei care a fost pus la colt.
Umbla cu cutite intr-o veselie, dar imi place ca este atenta. I le iau din mana, dar ajunge peste tot cu scaunelul ei minune( de aia nici nu le-am mai dus la ascutit).
Oricum nu imi doresc un copil pampalau, iar eu vorbesc in continuu cu ea pana intr-o zi va intelege. Uneori intelege si pe loc.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
36 saptamani+ AMR 4 s
ailed_dota spune:
neatza!
cami, somn as avea dar mai am una alta de facut....ma bucur ca ai baut un pahar de vin din cauza mea
catank cum ti s-a parut dr? incearca sa negociezi pretul si conditiile![]()
mada si eu as fi plecat in locul tau de la dentist
yasmy, eu zic ca tu te duci la orice interviu cu avantajul ca nu-ti crapa buza sa lucrezi... deci ai o pozitie avantajata poti negocia la rece, conditiile tale, le convine bine, nu... next ![]()
mary esti dupa -amiaza?
somleac

ailed_dota spune:
Rares!
Sa ai parte doar de lucruri bune!
felicitas intelege fata ta tot , doar ca inca testeaza limite ![]()
bb_yasmi spune:
fetele va intrebam cum porcdati de 1 martie? flori, martisoare sau ambele???
la mine pica nasol, ca eu vineri nu am cum sa ii duc daca vreau sa ajung la interviu si nu vreau sa aparaca nu i-am dus tocmai sa nu le duc lor....

joi dupa masa este sedinta si parca iarasi nu le-as duce cand e plin de lume acolo....

MaryM85 spune:
La multi ani Rares!!!! Sa cresti frumos si sa iti bucuri parinti!!! 

Am vazut poze pe fb cu frumosul Rares ce mare a crescut si tortul a fost super!

strumphitza spune:
La multi ani, Rares!
sa cresti mare, sanatos, voios si sa ai parte numai de bine in viata ta!