LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi nu te mai lua de viata mea ca dispar si eu....ce nu stii nu te raneste
da merg si cu cascaval..insa rade-l deasupra si in compozitie pune sare mai multa..eu stiu cat o lingurita sau mai mult sa se simta gustul sarat..eu cand am mai facut am framantat branza-n aluat....si pe deasupra am dat doar cu ou si mac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ha ce discutii? Ce mesaj, Deea mai tulburat.
Pai eu credeam ca totu-i roz, ca ne intelegem de minune> Nu-i asa? Doamne ce ochelari de cal am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Deea, eu tot nu te-am inteles...nu da nume dar spune concret sa inteleaga si babuta de mine. Tortul ala este o adevarata arta !

Lavinia, si pe mine ma mai deranjeaza anumite afirmatii dar nu le bag in seama sau revin pe Dc intr-o alta zi.Si la inceput vreau sa spun ca tu era-i cea care nu era foarte pe placul meu. Dar ,cu timpul am inceput sa te cunosc si mi-am dat seama ca tu doar spui ceea ce gandesti, nu vrei sa da-i peste nas.
Eu ma simt foarte bine in grupul asta si nu as vrea sa renuntam la el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Merg sa ne echipam si sa iesim afara macar 1 ora...ca appoi vine tati la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stiti ca va spuneam ieri ca vreau sa fac cu I o rama foto in care sa pun o poza cu amandoi copilasii facuta acum la gradi si sa o tina tati pe birou?? a iesit minunata!!!!
zilele astea as vrea sa incerc asta : http://andre-origami.blogspot.ro/2011/02/rama-foto.html

Mergi la inceput

Ally cred ca ai vrut sa fii putin diplomata cu Yasmi....mai bine zi ca era cea mai suparacioasa....si hop disparea....ha ha....ma si vad alergata de yasmi cu niste rosiii....yasmii sa fie 6 rosii tari frumoase si de marime medie..am pe lista un platou cu rosii si telemea taiate pe rotun si ornate cu masline si patrunjel

gata fetelor uitati.......Somleac daca noi vrem sa fie bine asa v-a fi..totul tine de noi....apropos am vazut o frantura dintr-o emisiune cu anatol basarab (parca asa-l cheama) cat am ascutlat ce zicea el ,mi-a uns sufletul si mare dreptate avea....

Mergi la inceput

E super rama....dar cartonul acela nu se indoaie...carcotasa de mine
vrem dovezile cu ce ati facut voi ,pana una alta

ally distractie placuta afara..si la noi e un soare,dar cred ca si frigulet....

eu ma bag la o mancarica de dovlecel cu piept de pui pt A si snitele pt S

Mergi la inceput

defapt intrasem sa va intreb..cu ce sa spal scaunele de piele....mi l-a calarit A ca in santurile acela specifice pielii sunt negre....
1. detergent de vase
2.ma gandeam sapun lichid dove sau gel de dus dove?.....astea as avea la indemana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

deea sampon de copii? gen jhonson
somleac si mie mi se parea roz,
yasmy spor!
ally

Mergi la inceput