LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
ailed_dota spune:
ce messje Deea? eu iar sunt picata din luna....
o sa incerc checul tau....:0
yasmy, super casunt asa dezinteresati
bb_yasmi spune:
deea...despre ce vb?? hai spune tot daca tot ai inceput...
delia, da dar nici nu fac prea multe cu copii...
Deea99 spune:
Somleac A a mea de prin vara e asa..si ce bine rera cand o punem in patut ii dadeam bibele cu lp si adormea singura...am pic eu inaintesa ei..singem lumina spunem povesti..cand zic gata..ea sare iar in fund si bantuie prin camera...apoi alta atipire de-a mea....iar trezita pune-o in patut si cand nu mai pot de somn ma duc teleghidata in pat...fara sa ma mai spal....in alte seri imi fuge somnul de tot si stau si pana pe la 2 cu okii in tavan..cum adorm cere a laptele de noapte ,iar ma trezesc..iar adorm greu....abia astept..nu stiu ce astept.
bine ca la prin adoarme singura
AllyLaur spune:
”Neata si de la noi!!!
Am dormit asa bine si aseara! Uitasem sa va spun ca Duracell de cand am facut schimbarea patut-pat nu se mai trezeste pe timpul noptii. Fooarte, dar foarte rar se trezeste o singura data ....pffff ce ma bucur ca bine mai este sa dormi de cu noaptea pana dimineata.
Deea, si Edu adoarme greu de la o vreme...asta doar noaptea.
Despre ce vorbiti fetelor???
Ina, nici pe tine nu te-am inteles acum. De ce mai fetelor nu spuneti drept ce va suparat/deranjat? Asa a facut si Dorina , s-a suparat si a disparut brusc .
Deea99 spune:
hai mai fetelor ..nu ma puneti sa zic..eu oricum l-am luat ca si o prostie..a fost si mai de mult tot o chestie de genu....
pe mine nu ma intreseaza..desi prima data ma facuse sa ma gandesc sa nu mai scriu....apoi aveam asa o respingere fata de acea fata...dupa mi-am dat seama ,ca nu are rost sa tin pica...nu sunt implicata eu...vb strict la subiectele de pe forum...ne cunoastem virtual
Deea99 spune:
Yasmi ...saratele....si eu vreau sa fac o portie ca am si niste branza de oaie si e cam sarata..o tot dam de colo pana colo prin frigider....azi sa cumpasr chimen si le execut
as vrea si niste cornulete cu rahat....din acelea mici mici...yamiii
Deea99 spune:
de tortulasta ce spuneti....insa nu scrie cu ce se insiropeaza blaturile....eu as lua fructe de padure si as pune-n el
http://torturilelissei.blogspot.ro/2012/04/tortul-de-ziua-mea-2012.html
bb_yasmi spune:
ally asa este cum spui tu......ce chestie, pai cine nu mai vrea sa scrie nu este obligat. renunta si gata...ce atata suparare???
deea, hai ca ma iau de viata ta acum , daca nu vroiai sa ne spui nici nu trebuia sa pomenesti....acum ca ai inceput asteptam si continuarea.....doamne cate prostie poate fi uneori...auzi sa dai mesaje, sa scrii despre una din fete, etc....doamne unele chiar nu au ce face cu timpul liber????
bb_yasmi spune:
buna idee deea...merg super si cu cascaval. nu?? ca branza nu am. tortul arata bine. eu una sunt fan tort imbracat in martzipan sau fondant, desi nu mananc niciodata partea aceasta dar mi se parcele mai frumoase, elegante.
merg sa fac si eu o baie si sa ma gandescdaca va mai scriu sau nu.....ASTAZI!!!