Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
mstefania spune:
Vroiam sa va zic ca si tampoanele aste zilnice nu sunt indicate chiar zilnic, in ideea in care puteti sa aveti la un momentdat mancarimi si sa faceti de la ele cine stie ce infectie, mai ales ca va veni si vara.
Intre timp am citit ce s-a mai scris ca nu apucasem sa citesc tot,
Cred ca mai bine asteptam sa ne zica Swetty daca va sti din ce motive s-a intamplat asta.
aaa, vroiam sa va intreb daca vreuneia dintre voi a inceput sa apara colostru?(secretia inainte de aparitia laptelui) ca mie mi-a aparut deja de vreo 2 sapt, iar la prima sarcina abia pe la 7 luni a aparut, dar stiu ca este normal si nu imi pun intrebari, doar curioasa daca aveti si voi.
Stefania 21+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Delia_Rodica spune:
O sa intru si eu maine de pe laptop, tableta ma omoara
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
doxy spune:
Stefania, mie inca nu mi a aparut colostru, dar in prima sarcina mi a aparut ff devreme. Tin minte pentru ca eram la munte la ziua unui prieten pe 2 noiembrie si ultimul ciclu I'll avusesem pe 16 iunie, deci aveam vreo 4 luni jumate. A fost o faza comica, m am trezit uda pe trcou si nu stiam ce mi se intamplase, numai la colostru nu m am gandit si ma uitam in tavan sa vad ce a curs pe mine . Apoi am vazut ca si sfarcul era ud si lipicios asa ca m am prins...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstefania Vroiam sa va zic ca si tampoanele aste zilnice nu sunt indicate chiar zilnic, in ideea in care puteti sa aveti la un momentdat mancarimi si sa faceti de la ele cine stie ce infectie, mai ales ca va veni si vara. Intre timp am citit ce s-a mai scris ca nu apucasem sa citesc tot, Cred ca mai bine asteptam sa ne zica Swetty daca va sti din ce motive s-a intamplat asta. aaa, vroiam sa va intreb daca vreuneia dintre voi a inceput sa apara colostru?(secretia inainte de aparitia laptelui) ca mie mi-a aparut deja de vreo 2 sapt, iar la prima sarcina abia pe la 7 luni a aparut, dar stiu ca este normal si nu imi pun intrebari, doar curioasa daca aveti si voi. Stefania 21+ si Teodora Rebeca (07.10.2007) |
Eu am o prietena care a nascut cu 2 luni in urma mea si ii aparuse colostru din S16; deja cand era prin S30 punea tampoane la sani ca-i curgeau serios si efectiv uda bluzele
A alaptat un an si jumatate, dar startul a fost f greu pentru ca i-au dat in maternitate fetitei LP cu biberonul (desi a nascut natural si f repede nu i-au adus copilul imediat la alaptat) si ea se mulgea ca sa-i dea lapte de san la biberon si-i dadea si completare LP ca avea impresia ca nu se satura etc. era cat pe ce sa rateze faza cu alaptarea; deci nu a avut nicio relevanta faptul ca avea colostru in sani cu N luni inainte de nastere, am mai spus si repet: cel mai mult conteaza pusul copilasului la san de cate ori plange, de zeci de ori pe zi si laptele se formeaza conform cererii!
Happy Mom si S21+
mstefania spune:
Nici nu am zis ca este vreo legatura una cu alta, in ideea in care am alaptat prima data 1 an si a aparut colostru mai tarziu doar ca acum am fost surprinsa :)
Stefania 21+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
doxy spune:
Interzis pofticiosilor!!!!!!!!!!!!!!!!
Ele intrebai de mancare... mie in stanga paginii imi apare reclama la supereva cu tot felul de retete. Mi am notat si eu cateva, numai ca ajunsa acasa m am infipt intr o pizza congelata ( de la lidl) am mai pus pe ea niste legume ca e margherita doar blat, sos si cascaval si in 12 min a fost gata. Salata de qinoa o fac diseara. A si mai fac ciorba de pasare cu taitei de casa.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstefania Nici nu am zis ca este vreo legatura una cu alta, in ideea in care am alaptat prima data 1 an si a aparut colostru mai tarziu doar ca acum am fost surprinsa :) Stefania 21+ si Teodora Rebeca (07.10.2007) |
Scuze, n-am precizat ca spuneam asta pentru mamicile in devenire: e clar ca aparitia colostrului arata ca sanii deja produc minunata licoare si nu mai trebuie sa astepti venirea laptelui la nastere, insa nu garanteaza succesul alaptarii prelungite!
Happy Mom si S21+
olimp spune:
am pus si eu numar de telefon...
de colostru ce sa va zic nu am simtit nimic inca , chear ca mi-am analizat sanii si nu am vazut nimic suspect.
despre caldura la anumite zone..sanii sunt mai calzi mai ales cand ii dau jos din sutien , la burta nu am simtit nimic...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca