Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama
Nu ma astept, am auzit de la colegele mele de cat de "vorbaret" este. Si i-am vazut si poza pe net si m-am convins :))))

Ama, la ce clinica RM mai e dr tau? Eu imi fac ecografiile la Lujerului, e si aproape de serv, si ma cheama doctorita cand are acces la ecograful mai performant din clinica, dintr-ala cu LCD sa vad si eu ce vede ea Din pacate oficial ea nu are acces la ecograful ala, care e pt morfofetale, dr stie ea cand sa ma cheme, ca sa nu fie nimeni in cabinetul ala si sa ma strecoare si pe mine

Nu stiu cat sa zic ca dureaza o eco normala, cred ca ma 15 min, dar eu zic ca e suficient. Ii face masuratorile normale (lungime, greutate, femur, bataile inimii, circumferinta capului, a abdomenului etc), se uita la inima, manute, picioruse etc, imi da si poze..plec chiar linistita de la fiecare eco.

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Paula... si eu sunt ca un copil mic cand vine vorba de mutat. Nu asta a fost problema. problema au fost banii... o chirie plus o garantie, masina de frecat colo colo, lucruri de aranjat la vechiul apartament ca asa e bine si frumos sa lasi treburile in ordine si loc de buna ziua etc... si, evident si murphian, toate ante salariu. Incet incet am pus si eu lucrurile unele sub altele si am constatat ca e bine si acum... ca atrecut primul trimestru cu problemele lui si ale mele, ca sunt acasa si nu la munca ca aici chiar o dadeam in depresie daca la toate astea se mai adauga si serviciul, ca micul e la gradi zi lumina ca, ca ca...
Ne decaveaza insa financiar si partea cea mai nasoala e ca vom plati o chierie cu mult mai mare... destul de indreptatit ce e drept insa nu era cazul de schimbari la buget. Daca ne zicea in toamna era cu totul altceva. avum toata lumea umfla chiria ca sa acopere gaurile la intretinere adunate pe iarna. All in all locatia e mai ok din multe puncte de vedere, asta ca sa ajung la un intreg perete cu spatii de depozitat... vederea lui a fost orgasmica, adicalea climax de student fara griji nu asa oricum...plus faptul ca e la parter ceea ce scuteste multe lifting-uri de carucior pe scari, iar parcul e la o aruncatura de bat.
Deci a rasarit soarele. Nu ma exprim insa de tot pana saptamana viitoare... mai am multe de facut si conturi de incheiat. Multam de sustinere.

Alina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, al meu e la Dorobanti. Stii ca pe ei ii muta dintr-un cabinet in altul in aceeasi locatie. eh, pana acum am fost in 3 cabinete de acolo si cu exceptia unuia, celelalte nu au ecografe prea stralucite. Ma rog, stie el sa vada ce ii trebuie, chiar daca eu ma uit ca matza-n calendar...

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, voi ce mai mancati la micul dejun?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oxana multumesc. Ea a ners pe varianta a doua, prima cade, la origini sunt din Ucraina.

Delia felicitari pt baitel, la nume nu te pot ajuta. Sa inteleg ca esti la fel cu greturile :(

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Cris_25 sigur vor fi bune rezultatele la DT. incearca s anu te panichezi fara rost
Delia R sa inteleg ca azi bagam la martisoare amandoua
Bobitza_85
betty200 Eu una nu ma duc la "somitatea" pe care mi-a zis-o dr. Mi-a indicat 2 Dr: unul e f cunoscut si cealalalt e la clinica privata la care mergeam. Daca merg acolo la clinica eu o sa merg la medicul la care mergeam ...nu la altul.
Elemie mi-a explica Dr ca mi-a facut toate masuratorile .. doar ca e o diferenta de aparat . Nu de imaginile 4D ci in general aparatul pe care il are el e mai bun. Eu am incredere si in el nu m-as duce la altcineva dar si eu am vazut ca e clar diferenta de rezolutie la aparate . La ala la privat si eu vedeam tot ..La asta numai el intelege ce vede de cele mai multe ori.
Alina Spor si forta multa!Macar e si partea buna cu locatia . E luminita de la capatul tunelului . Daca te si mutai intr-un loc in care nu iti placea cred ca iti punea capac.

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Eu intotdeauna mananc cereale cu lapte, sunt usor de digerat si consistente.

Mergi la inceput

Asa e Diana, astazi facem lucru manual, eu mai putin, doar de intretinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

a da, stiu ca mi-a zis doctorita mea ca si in Dorobanti e un ecograf performant, dar clinica din Dorobanti nu e inclusa in pachetul nostru de la serv, si in plus doctora mea e doar sambata in Dorobanti si am preferat sa merg in tp sapt.

Paula, si eu am fost sapt trecuta vaaarza, abia dupa 7 zile mi-am revenit cu raceala..

Oxana, eu mananc iaurt cu cereale sau ceai cu unt si gem, altceva nu pot. Am descoperit mai nou sana de la Covalact, care imi place la nebunie. Ca sa mai diversific, mai adaug fulgi de drojdie, sau fulgi de porumb. In we, cand mananc mai tz, imi fac salata de rosii+castraveti+ardei cu branzica, si daca pot - depinde de zi - ou fiert, icre, pateu (stiu ca nu prea am voie, dar asta e pofta lui bebitza, pt ca mie inainte nu prea imi placea, dar acum se pare ca imi place)

Si eu mananc foarte multe salate, inca mai am aceeasi pofta nebuna de castraveti, ardei gras, ridichi si verzituri!
In schimb nu pot sa mai suport carnea Nici inainte nu ma omoram cu carnea, dar acum o evit cat pot..

Interzis pofticiosilor

Diseara face mama papanasi. Sper din tot sufletul sa nu imi fie rau si sa pot sa mananc,ca acum abia astept

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Cris scuze la TT vad ca am scris DT

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput