Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
doxy spune:
Tocmai am facut o oferta la primarie... ma simt asa de aiurea cand stiu ca totul se termina...
M-au sunat ieri de la termoficare sa stabilim un grafic de lucrari, nici nu stiam ce sa le zic... i-am zis sa vorbeasca la sediul central...
Ieri au fost de la agentia imobiliara, azi inchei contractul cu ei pentru vanzarea sediului, numai sa n-o dau iar in depresie...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Ieri am fost la serviciu, cu taxi, sa-mi depun actele la HR pt risc maternal si sa-mi fac curat la birou. M-am minunat cate lucruri am putut aduna in 5 ani
Azi ar trebui sa dau o fuga la banca si plouuuaa, am noroc ca e la 5 minute de casa de mers pe jos.
In rest voi sta la pat, ca ploaia asta nu-mi inspira altceva
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
paula_m spune:
Neata
Eu sunt acasa ca am una bucata copil bolnav. Asa m-am saturat!! Cand trece perioada asta cu imunitatea 0?
Alina, pe mine m-ar incanta la maxim sa ma mut. Am stat si eu in chirii, si asa imi placea sa schimb casa, imi placea sa o aranjez altfel, sa fac modificari. Acum ti-e intr-adevar mai greu, dat fiind ca esti insarcinata un pic, dar o sa se termine si mutatul asta...
Spor la treaba!!
Elena, ti-am zis ca si pe mine m-a tinut f mult la ultimul control, stia ca pleaca si e ultimul control si mi-a facut o morfologie la 17 sapt, cu mentiunea ca la 21-22 de sapt se va vedea mult mai bine. Dar i-a luat la puricat tot, tot...doar la inima a stat mai mult de 15 minute, sa calculeze tot, din toate unghiurile si asa a facut la toate organele. Cred ca stiind ca am avut si amnio, a vrut sa se asigure ca intr-adevar totul e ok.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Alina te apropii de final, mai ai putin
Oxana draga astazi e muson in creierul meu, inca sunt bulversata, plus ca sunt gravida
happy_ama spune:
Alina, si noi te iubim ca la inceput! Spor! inca putin si te linistesti
Happy_Ama 20+ si Eva
Delia_Rodica spune:
La 17 sapt am stat si eu mult la masuratori, cam 45 de min.
delia_timpau spune:
Neata burtici,
Sunt si eu pe-aici, dar am zis sa nu va mai stresez cu starile mele de rau care imi ocupa mai tot timpul :D
In schimb, bebitza este foarte bine si a inceput si la mine sa se contureze burtica mai bine in sfarsit :)
Ieri am fost in stare de soc toata ziua dupa ce am citit mesajul de la Sweety. Draguta de ea, s-a gandit sa ne scrie si noua de la spital Mi s-a rupt sufletul..Sweety, stiu ca nu avem cu ce sa te ajutam, nu putem decat sa ne rugam sa iti dea DD multa putere sa treci peste!!
Diana, nu te-ai latit deloc, ai o burtica perfect rotunda si asa cum tb sa fie daca ma intrebi pe mine
Pup si celelalte burtici frumoase!!
Oxana, ms de reteta de ciorba de sfecla!! Abia astept sa o incerc Delia, si eu am acasa ciorba de verzituri dreasa cu ou!! E cea mai buna ciorba din lume!! Intotdeauna mi-a placut, iar acum merge de minune la greturi. Am mancat 4 castroane intr-o zi
Mi-am programat si eu morfofetala de trim II abia pe 27 martie..nu stiu cum o sa rezist pana atunci..
Morfofetala o fac tot la dr Radulescu Razvan la Regina Maria, Betty daca poti sa iti faci programare la el (din timp, ca e foarte aglomerat), am auzit ca este foarte profi si fff meticulos pe acest tip de ecografii.
AA, fetele, cred ca am gasit nume pt bebita..ce ziceti de Mircea?
Ca nume de sfant oscilam intre Andrei si Stefan, voua care va place mai mult?
Pupici!!
17+ , mami de
doxy spune:
Rodica iti datoram un raspuns cu privire la cetatenie. Iti scriu aici, fetelor sariti peste daca va plictiseste subiectul...
Ziceam ca sunt doua modalitati de obtinere, prima este redobandirea cetateniei, trebuie sa faci dovada cu acte (in cazul celor mai tineri sunt necesare: certificate de nastere parinti, cert. casatorie parinti, cert. nastre, casat. sau deces bunici) ca inainte de 1940 ascendentii tai au avut cet. rom si au locuit pe teritoriu roman, pe atunci Basarabia apartinea Romaniei. Astfel faci dovada ca esti roman si iti ceri drepturile inapoi. De ex. bunicii mei sunt romani-romani, cu acte romanesti si nu au pierdut practic niciodata cetatenea romana. Ca au venit rusii peste noi si ne-au facut acte sovietice si ne-au obligat sa invatam rusa si alfabetul chirilic, noi nu purtam nici o vina. Nu stiu cum e in alte familii, dar noi suntem alergici la tot ce este rusesc, nu m-am gandit nici pentru o secunda sa-l invat rusa pe Rares. E o procedura foarte greoaie, sotul in 1996 a obtinut-o in 2 saptamani, era o formalitate. Dar apoi lucrurile s-au complicat mult, cu conotatii politice, intrarea in UE etc. Eu am obtinut-o prin 2003 parca si a durat 4 ani pana sa ma vad cu buletinul in mana.
A doua modalitate este (asta daca nu ai ascendenti romani care au locuit pe teritoriul Romaniei inainte de 1940) cea de dobandire a cetatenie si o poti dobandi ca orice alt cetatean strain (alatur de arabi, chinezi etc). Trebuie sa intrunesti anumite cerinte, nu mai stiu exact... conoasterea l. rom, istoriei rom, si sa ai o perioada de nustiu cati ani de stat permanent si legal pe teritoril Romaniei. Cam asta este in mare...
happy_ama spune:
Delia, ne bucuram ca e bine bebe! La dr Radulescu am fost si eu la DT si merg si la morfo T2. Este foarte profi. Sa nu te astepti la prea multa caldura din partea d-lui insa pentru analizele astea este super!
Happy_Ama 20+ si Eva
doxy spune:
Delia sa ai pofta! Eu mancam ca disperata ciorba rosie in primul trimestru cand mai aveam greturi, o acream mult si imi mergea foarte bine.
Paula, multa sanatate micutului si noi am trecut prin faza asta. Cred ca de cand a facut 3 ani nu a mai racit. Mi-e si frica sa nu-l deochi dar iarna asta n-a avut nimic...
Eu cand il vad cu muci sau ca mai fornaie, ii dau sirop Biosept, face minuni in cazul nostru. E natural.