Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Multumesc mult Miha
Si eu sunt innebunita ( sau mai bine zis, eram) dupa mancarea chinezeasca, dar trebuie sa recunosc ca nu am incercat niciodata mancarea indiana. Cea thai nu m-a impresionat, insa, stiu ca m-am indragostit acum 2 ani de cea indoneziana
Gata, ma apuc sa caut retete indoneziene :-)

Ella I. 11+

Da, mie imi place toata mancarea asiatica. Elutza, ce ti as face cinste cu o mancare indiana, asa ca intre prietene!
Sa stii ca o data ce ai mancat o, ori o iubesti, ori o urasti. Depinde daca ti place mancarea picanta sau foarte picanta. Eu o ador!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Mihaela, distractie faina in vacanta!

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Multumesc DarkBendis.
Ce dulceata de baiat ai!
Deci vrea surioara, sa stii ca in general baietii vor fratiori si fetitele vor surioare, asa ca mister ul tau este unul super special! Sa traiesti Lachlan!

Mergi la inceput

Luana, imi place preocuparea ta pentru zodii si calculele cu perioada de ovulatie. Suntem pe aceeasi baricada!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui c.raluca

am activat |PM,

Trimis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella_84

Imi pare rau ca nu o sa am ocazia sa petrec mai mult timp cu voi, dar din pacate bebelusul nostru a decis sa ne paraseasca.

Ella, imi pare tare rau!
Cuvintele sunt de prisos, efectiv m am intristat cand am citit mesajul tau.
suntem alaturi de tine, sper din tot sufletul sa se intample data viitoare si bebe sa stea acolo in burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelita

Buna burtici mici,sunt si eu o viitoare mamica ,proaspat descoperita si foarte fericita si tot citind pe internet am ajuns pe acest site care ma bucura pentru ca pot impartasii bucuria mea si asculta despre bucuriile voastre :D desii suntem in perioada in care rautatea din corp nu prea ne lasa sa ne bucuram cum merita viitoarea viata ce creste in noi

Bine ai venit Mihaelita!
O sarcina frumoasa si la termen!
Zi ne mai multe despre tine sa te adaugam pe prima pagina, daca vrei.

Mergi la inceput

JoyJoy, ce ma bucur ce rezultate bune.

Va rog sa ma scuzati ca nu raspund la fiecare in parte, nu este cu intentie. Eu va iubesc pe toate si ma bucur la fiecare veste buna pe care o impartasiti aici. Stiu ce frumoase sunt sentimentele!

Va doresc multa sanatate celor care aveti greturi sau nu va simtiti bine si sa ne bucuram in continuare impreuna!

Mergi la inceput

Citat:

ba ca era insarcinata cu 6 copii....

10+

Hihi, 6 copii???

Mergi la inceput

Citat:

Mihaela, multumim pentru noul capitol
Sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! Petrecere frumoasa in tara

10+

Cu multa placere.
Elena, la fel, cu multa placere.

Multumesc de ganduri bune Elutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Ohh, Miha, draga mea, cat de draguta poti fi Multumesc din suflet pentru masa indiana Nu-mi plac foarte mult mancarurile picante, dar cele dulci-acrisoare cu sosuri sunt viata mea O sa incerc cat de curand si mancarea indiana, sunt convinsa ca pot gasi ceva pe gustul meu

Ella I. 11+

Mergi la inceput