Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Azi, joi, am intrat in saptamana 11

Fetelor, si eu fac parte din clubul celor care nu stiu sa-si tina echilibrul pe 2 roti, asa ca suntem cateva. Nici sa inot nu stiu, desi am facut sport de performanta pana la 15 ani.

Seara frumoasa tuturor

Ella I. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

Miha- sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si voinic. Ma bucur ca vi in Ro chiar si daca aa scurt, si precis va fi obositor.
Sa nu uiti de retete thay si indiene. Am mancat eu odata niste spanac cu branza la un restaurant indian aici in Bucuresti si tare mi-a placut. Cunosti vreo reteta de spanac cu branza in stil indian ?

Pastiluta esti o dulce. Multumim mult de tot!
Cu siguranta va fi foarte obositor. Sotul zicea azi pe la servici ca mergem 3 zile in Romania pentru un botez si lumea ii zicea ca e crazyce face. Dar mie imi plac tare mult lucrurile crazy, asa ca, unde i vorba de crazy, fiti sigure ca e loc si de mine.
Uite aici o reteta indiana cu paneer (asa se cheama branza lor) si spanac.
www.foodnetwork.com/recipes/aarti-sequeira/saag-paneer-spinach-with-indian-cheese-recipe/index.html" target="_blank">Saag Paneer
Nu stiu cata mancare indiana am sa gasesc in provincie, dar 3 zile n o sa mor fara.
Pastiluta, uite mancarea mea preferata:
www.food.com/recipe/punjabi-dal-makhani-301613" target="_blank">Dal Makhani sau www.indobase.com/recipes/details/chili-paneer.php" target="_blank">Chili Paneer totdeauna cu basmati rice, nu mi place painea in general, dar painea indiana (Paratha, Naan) sunt mai ok, dar eu sunt cu orezul.
In materie de mancare indiana cu carne, sotul prefera www.bbcgoodfood.com/recipes/5852/chicken-jalfrezi" target="_blank">Chicken Jalfrezi sau www.foodnetwork.com/recipes/food-network-specials/chicken-karahi-recipe/index.html" target="_blank">Chicken Karahi

Pofta buna si daca te pot servi si cu altceva, te rog sa mi spui.

Mergi la inceput

Pastiluta, sper ca e ok daca le am pus in engleza, daca vrei am sa caut si in romana, dar chiar nu stiu cum le zice la condimentele alea a lor in romana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Azi, joi, am intrat in saptamana 11

Ella I. 11+

Yeaiiiii!!!!
Felicitari Elutza!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Mihaela felicitari pentru finut, sa fie sanatos si uite asa am descoperit ca mamica baiatului este si prietena cu mine, de la aspirante ne cunoastem, sa o pupi si pe bebe si din partea mea si sa le doresti tot binele din lume ca a suferit destul, dar acum este implinita cu bebe in brate.

12+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Multumesc frumos Mihaela
Da, eu ti am zis cand ai venit la noi in grup ca te stiu de la aspirante. Am auzit de tine de la Lorena si mai si citit pe fuga pe la aspirante. ID tau mi se parea foarte cunoscut.
Am sa i zic Lorenei ca i transmiti ganduri bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Mihaela, multumim pt capitol nou si multa bafta la interviu!! Tin pumnii De asemenea, distractie placuta in Romania si multa sanatate la finut!

10+

Multumesc tare mult scumpa.
Bravo pentru saptamana a 10a!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Am vazut si eu pozicile noi! Vi4i si Luana ce tinere si frumoase sunteti!!! De puiutii vostri nici nu mai zic, sunt scumpi foc!!

10+

Daaaaaaaaa, am vazut si eu pozele!!!
Sunteti absolut 2 dulci!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luanambro

Multumim mult Elena! Eu sunt la a 2-a tinerete (35 ani) deci peste ceva timp o sa ajung la majorat (40)

Luana 11+

Hihi Luana
Inseamna ca suntem de o varsta. Cand esti nascuta? Si eu fac 35 in martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Multumesc mult Miha
Si eu sunt innebunita ( sau mai bine zis, eram) dupa mancarea chinezeasca, dar trebuie sa recunosc ca nu am incercat niciodata mancarea indiana. Cea thai nu m-a impresionat, insa, stiu ca m-am indragostit acum 2 ani de cea indoneziana
Gata, ma apuc sa caut retete indoneziene :-)

Ella I. 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luanambro

Am avut ocazia si privilegiul sa traiesc in 5 tari pana la varsta asta si sa vizitez toate continentele, insa atata densitate de frumusete, armonie si eleganta ca pe "meleagurile" noastre nu am prea intalnit!

Luana 11+

Ooooo bravo!!!! Eu ador sa calatoresc, este pasiunea mea cea mai mare!!!!

Mergi la inceput