Clasa a II-a * 2012-2013 * (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Matei a ajuns la figuri si corpuri geometrice, sa lesin de indignare cand a venit acasa cu notiunea de cuboid...era sa bestelesc copilul, noroc ca intr-un final mi-am amintit ca a mai zis cineva pe aici de asa ceva. Mi se pare horror notiunea asta, acuma serios, paralelipiped ce-avea? El lucreaza in continuare la after pe Mate 2000 si Comper, in cele 3 zile cand merge. La romana nu prea insist sa lucreze in plus ca el citeste foarte mult, asa ca eu zic ca se compenseaza. Acum a gasit pe readerul meu Charlie si fabrica de ciocolata si e de duminica e fascinat. A inceput sa citeasca si la baie si am o dilema, o fi un obicei bun sau prost? Sa-l cert sau sa=l las in pace?

In rest, noi cu rachetutza, se tine de antrenamente, duminica a avut un concurs la care a luat locul I, si inca cu satisfactii maxime ca din 4 semi-finalisti, 3 au fost din clubul lor. Sambata mai are inca unul...eu voiam sa il retrag de la asta al doilea, sa nu se oboseasca, insa isi doreste foarte mult asa ca o sa-l las sa participe si-om vedea cum rezista. Ca sa ma convinga mi-a explicat ca un sportiv de performanta are si perioade foarte incarcate si e bine sa se obisnuiasca si cu asa ceva. Na, mai zi ceva.....Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Ilincai ia zis si de paralelipiped, duminica inca silabisea cuvantul ca sa-l spuna corect


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

m-am uitat de vreo trei ori peste structura anului de invatamant si nu inteleg: nu exista vacanta de Paste? e doar ziua de luni libera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:


nici eu n-am pomenit de "cuboid",suna aiurea complet,e o denumire fortata si pretentioasa

Ce este "Charlie si fabrica de ciocolata"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaG

m-am uitat de vreo trei ori peste structura anului de invatamant si nu inteleg: nu exista vacanta de Paste? e doar ziua de luni libera?Eu am inteles ca sunt libere zilele de 1,2,3,6 mai ... deci s-a format o minivacanta si de Paste 1-6 mai.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine


nici eu n-am pomenit de "cuboid",suna aiurea complet,e o denumire fortata si pretentioasa

Ce este "Charlie si fabrica de ciocolata"?


O carte pt copii, cea de pe care s-a facut si filmul cu acelasi nume, ultima ecranizare in avea pe (pffffffff ce lapsus am....) ..... actorul ala care a jucat in Piratii din Caraibe, in rolul principal...Johnny Deep .... in rolul producatorului de ciocolata. E scrisa de Roald Dahl. E f interesanta si moralizatoare cartea, chiar daca un pic prea fantastica pt gustul meu (recunosc ca eu am citit doar jumate, insa am vazut filmul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelicuta spune:

Bine v-am gasit!

Am o intrebare pentru voi: Ce activitati desfasoara copilasii in saptamana 1-5.04.2013?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi inca nu stim ce activitayi vor desfasura in saptamana altfel, probabil vom afla la sedinta cu parintii de saptamana viitoare. Insa d-na ne-a cerut acum vreo 3 saptamani sa completam, parintii si copiii, o lista cu propuneri. Chiar sunt curioasa ce va alege.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Noi mergem in excursie pe 29, deci inainte de saptamana respectiva, luni si marti au ceva activitati in comun cu o clasa intai din scoala, miercuri zicea Doamna ceva de mers la un muzeu... si cred ca de joi il lasa acasa, ca zau ca am obosit amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Stiti cumva unde gasesc subiectele la "Fii inteligent la matematica" de astazi?

Mergi la inceput