Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *10*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multi ani Camady ! Sa fii sanatoasa si fericita

mihaela da , hemoglobina este ok
insa celelalte , RBC , HCT , MCV , MCH , MCHC sunt f proaste
talasemia nu se diagnosticheaza dupa valoarea hemoglobinei

anca si T este fricos si timid cu copiii , de fapt , el in general este f timid cu cine nu cunoaste
abia te astept de la dr sa ne spui ce face pitica

bunny

in cei 5 ani de infertilitate si eu am incercat toate cele
si curba temperaturii bazale , am folosit si teste de ovulatie , si microscopul pe baza de saliva de care vorbeati
in timp n am mai folosit nimic pt ca stiam cand ovulez , o 'simteam' asa cum descrie si bunny
dar nu mi au folosit nimic din toate astea
am ramas cand abandonasem de mult proiectul , sincer nici acum nu stiu cum a fost posibil de am ramas :P
app , seidana , daca vrei microscopul , ti l donez cu draga inima

datorita problemei cu dintii de saptamana trecuta , am slabit 2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

La multi ani Camady ! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata !!!!!

Acum m-a sunat doctorul ca se duce la o nastere si intarzie 30 min la morfologie .
Bineinteles ca intre timp a miscat si bebe, eram doar prea obosita sa mai simt.
Acum am 22 de saptamani tot uit sa schimb semnatura .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

La multi ani Camady! Sa ai parte de tot ce-ti doresti.
DBunny: Si-al meu doarme mai bine cand se plimba, preferabil pana oboseste.
Jade: Si-al meu are cateva alti parametri mai mici decat trebuie dar nu mult mai mici. I-am pus pe seama faptului ca e si hemoglobina mai mica.
Legat de socializare: al meu e atras de copiii mai mari dar a fost de cateva ori impins in parc cand a incercat sa socializeze asa ca a devenit destul de precaut.
L-am dus in weekend la mama mea cateva ore ca aveam niste treburi si ea a acceptat sa il ia cateva ore. De fapt l-a dus sotul. Cand sa plece, se agata de el si plangea. Greu, tare greu a fost. A ramas cu el vreo 30 min pana a reusit sa plece pe furis. La un moment dat a vazut in biblioteca mamei o poza cu noi doi si a inceput sa planga. A facut gurita aia cu colturile in jos si dai si plangi. Cand ma vede ca imi pun blugii... se repede si imi imbratiseaza picioarele, apoi incearca sa ma impiedice sa-i trag pe mine. Dupa aia imi bareaza drumul spre usa, etc. Nu cred ca e pregatit de cresa.
In ce priveste o iesire, mai amanam. Dar daca mai organizati ceva si la vara, cand e vremea uscata, nu-s noroaie, nu e frig, cred ca sunt sanse sa ne bagam si noi pe lista. Sper sa facem si noi ceva progrese pana atunci si sa fie mai usor de plecat cu Dani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Mihaela te inteleg ca nu e usor sa pleci de acasa cu copilul, mai ales daca simti ca e mai dificil. Cum vrei tu.....
Si eu am emotii sa plec in alta parte avnd in vedere ca nu prea mananca, de dormit doarme fff prost, deci numai relaxare probabil nu va fi.
Mai am o ocazie sa vad cum se comporta pe 16 martie cand am reprogramat iesirea la munte dupa raceala, la Panicel. Daca va fi un fiasco total nu mai ies cu el pana creste mare

Edi al meu nu pot spune ca-mi duce dorul in vreun fel, s-a obisnuit mult cu ai mei , e topit dupa ei, ca sunt eu prezenta sau nu sunt nu vad vreo diferenta in comportamentul lui. Doar ca-l vad ca se rasfata mai mult in prezenta mea si a lui taica'su, face fite, tipa la orice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

camady, La multi ani, sanatosi si fericiti!

May, am o prietena care a patit cu fetita ei un episod asemanator cu ce ai povestit tu. A plans, tusea, s-a inecat si a si vomat. Stiu ca am citit la un moment dat despre asta, dar nu mai stiu pe unde, ca ar fi o etapa.

oanaiasi, multumim pentru articol si felicitari pentru stelute!
anca_toma, bafta la morfologie!

Andrei, este sociabil, atat cat imi dau eu seama. Cum se trezeste se duce la hainute si spune: "afala, afala. baca, mami", ii striga pe cativa copii pe care ii vede mai des:"ana"=anastasia, "aisa"=raisa, "mamauta"=marutza, "asia"=alexia si nu mai stiu. II place sa se joace cu copii, se supara daca Alexia, il iubeste prea mult, sau Raisa ii da o palma, dar revine la joaca rapid.
Cu adultii nu are nicio problema, doar daca e cineva nou si pentru care el nu are atractie, se retrage putin la noi, dar dupa o perioada revine si socializeaza.
A avut o perioada, pe la 1 an, cand daca vedea o persoana, indiferent daca era cunoscuta sau nu, incepea sa planga sau se baga in noi, iar dupa ceva timp de acomodare era ok. A fost scurta perioada aceasta.

De cateva nopti doarme foarte rau, asa cum spunea si Sei, nu stiu ce-o fi, noi am pus toate astea pe iesitul caninilor, dar acum nu mai sunt atat de sigura.

Sei si la noi a venit Andrei cand nu m-au mai interesat testele de ovulatie sau orice fel de calcule si interventii pe tema aceasta.
Aici e mana lui Doamne, Doamne, cand trebuie sa vina, vine bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

May, sa stii ca asa am patit si noi cand am inceput sa-l ducem pe Dan la bunici, primele zile au fost ok, apoi a inceput plansul... a durapt perioada asta cateva zile pana s-a obisnuit cu noul program si apoi a intrat totul in normal. Sunt sigura ca si Bea se va adapta in timp. Ma bucur mult ca tu esti mai linistita si ca ai intrat din nou pe forum Iar in legarura cu bb2, parca vad ca imediat ne anuti ca suteti pregatiti!

Anca, nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 22 se saptamani! Sper ca a fost totul bine astazi!

Sei, in legatura cu alaptatul si perioada fertila, mie doctorita mi-a spus ca si dupa ce am incetat alaptatul e posibil sa am menstruatia dereglata (ce-i drept o buna perioada inca am mai avut lapte in sani).

Dbunny

Raluca, asa si Danny s-a obisnuit cu bunicii incat ma intreb daca imi duce dorul in timpul zilei

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb ceva pe mamicile care nu mai stau cu copiii acasa ci s-au intors la lucru.
De cate ori ati patit ca bunica/bona copilului sa lase pe foc un vas si sa se arda? Daca s-a intamplat, de cate ori?
De cate ori l-ati gasit cu caca vechi in scutec cand v-ati intors acasa?
De cate ori s-a intamplat sa ii gasiti bucati de caca in hainute, intre hainute si piele?
De cate ori v-a spart bunica/bona copilului vase din casa?
Cat de des va anunta ca au o problema si nu pot sta cu copilul? Eventual din scurt.
Cum se descurca ele cu hranitul copilului vostru? Dar cu culcatul? Dar cu plimbatul?
Cat de des gasiti casa cu fundul in sus: gunoaie pe jos, hainute imprastiate pe jos prin casa, etc?
De cate ori descoperiti ca i-au dat pe mana pe post de jucarie chestii care nu erau de jucarie?
Se intampla sa constatati ca copilul sta intr-un colt si ele se uita la TV? Sau stau pe net?
Ce alte exemple imi mai puteti da de boacane frecvente?
Multumesc anticipat celor ce imi vor raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

1 - Nanna - apartament, de vineri
2 - Camady - apartament, de vineri
3 - AndreeaT - camera dubla, de vineri
4 - MarianaAb - camera dubla, vineri
5 - Kora B - ..........
6- Lali - camera dubla , vineri
7- Raluca050 - camera dubla
8- Pinky
9- Athosika - camera dubla
10-Anca

Cine mai era ? Ca sigur am uitat pe cineva. Athosik mi-a lasat mesaj pe fb sa o trec si pe ea pe lista.

Fetelor, legat de mancare,cum spunea si Nanna , sunt restaurante in zona, sunt magazine. Am putea vineri seara sa facem un gratar, sambata la micul dejun se poate cumpara de la magazin sau aduce de acasa,sau iesi,la pranz la fel, seara iar gratar ,duminica dimineata iesit. Un exemplu . Gratarul de vineri si sambata se poate organiza dupa ce ajunge cat mai multa lume vineri,mers la MI si cumparat tot,apoi barbatii sporovaiesc la gratar si femeile sporovaiesc in alta parte . Sunt sigura ca vor gasi subiecte de conversatie tot. Data trecuta se intelegeau barbatii de ziceai ca ei se stiau de pe forum ,nu noi . Si cu toti cu care ne-am intalnit eu si sotul meu asa a fost.

Camady,cred ca tu intrebai de greutatea Teodorei. Are in jur de 10 kg,nu am cantarit-o de mult, din septembrie,cand avea 8.6 kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Buna seara fete dragi!

Aziam avuto zi infernala,nuamapucat sa respir...nu stiu cand a trecut ziua.
Nici nu am sunat s fac rezervarea, dar mi bine, pt ca vad ca a confirmat si Athosika. Maine rezerv si va voi spune cum se procedeaza cu avansul.
Lali ce m.ai distrat spunand ca baietii se intelegeau de parca ei se stiau de pe forum...heheheh. Chiar ca asa a fost. De data asta insa va fi si mai si ;-)

Camady - wow! LA MULTI ANI! SA FII FOARTE FERICITA IMPREUNA CU FAMILIA TA MINUNATA! am zis wow pt ca eu traisem cu impresia ca esti de.o seama cu mine. Nu stiu de ce, poate pt ca avem aceeasi poveste de viata. Si cand colo.....esti mai mica. :-(:-(:-(:-(Deci oficial sunt baba acestui forum :-(:-(:-(:-(. Primiti si pensionari la munte?!

Mihaela - scuze pt azi, nici ju m.am mai putut gandi la nimic. Cred ca va pica treaba de data asta pt ca omul nu a putut veni azi, a fost plecat dinBucuresti, mi.a zis ca vine joi, dar eu joi si vineri sunt toata ziua la cursuri.
Referitor la intrebarile tale de mai sus, raspunsul este NU la toate, mai putin la cea cu uitatul la tv pt ca nu am de unde sa stiu. Pot banui ca da, se uita la tv poate si cand este Inez reaza, dar nu ma deranjeaza. Avand in vedere ca iese cu ea pe afara aprox2-3 ore pe zi la care adaug 1 ora si ceva cat doarme si timpul ct ii face si ii da sa manance nu ramane o perioada prea mare in carensa faca asta. Oricum nu ma stresez pt prea multe maruntisuri. Si noi ne utam la tv si ea isi face de lucru pe langa noi, asa ca nu ii cer i sa faca altfel. Curatenie gasesc luna de fiecare data pt ca ea e responsabila si cu asta. Sa ma pun la calcul si cat timp ace curatenie, ordine, calca rufe...mda...nu credca ii ramane prea mult timp de telenovele. S.o uita si ea la vreuna, nu.i capat de tara. Per ansamblu sunt cat se poate de multumita de ea.

U ma uit la MasterChef ;-)

Va pup.

Mergi la inceput

Mama face toate boacanele mentionate si altele gen sa amestece un numar gresit de masuri de lapte cu cantitate de apa nepotrivita. Sau sa puna o lingurita din ceva ce ar fi trebuit sa fie un varfulet de lingurita in mancare.
Nanna: Nu-i nimic, si eu am o saptamana aglomerata. Cred ca doar joi seara o sa fiu mai libera dar nu sunt sigura.

Mergi la inceput