Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Bobitza_85 spune:
Buna dragelor!
Am reusit sa citesc ce ati postat ieri si azi.
Ma bucur sa vad ca toata lumea e bine! Si noi suntem ok, doar ca trag putin de nas, dar sper sa treaca de la oscillo.
Azi stau in pat si ma odihnesc pt ca ieri am exagerat putin cu efortul.
Mi-ati facut pofta cu placinta cu mere, dar ma consolez cu o placinta cu branza, facuta de socrella
Amalia, ce mai faci iubita?
va pup pe toate!
14 +
olimp spune:
la fete
happy pofta buna
bobita stai cumintica
betty " prajitura copilariei " este la cuptor , chear am contorizat cu totul a durat 15 min foarte tare sa speram ca imi iese buna
ca si paula si eu mai vreau retete usoare
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Ce de gospodine aici!! Ma faceti de rusine
Pofta buna la placinte!
Happy_Ama 19+ si Eva
Ele spune:
Buna doamnelor!!
Apar si eu la ceas de seara. Duminica e program de biserica, piata, cumparaturi. cand am ajuns acasa am facut un gratar si m-am bagat la somn.
Betty eu nu sunt experta la prajituri, dar placinta de sus o fac de ceva vreme si iese mereu. Ce este drept ca eu fac dupa reteta ,deci calesc merele si le las la racit. Nici nu mi-a trecut prin cap sa le las crude.
Interzis pofticioaselor!!!
Ieri am facut ciorba cu ciolan afumat. Buuuna...am mancat doua castroane. Dar azinoapte m-a durut ingrozitor burta.Deci contractii +balonare ...si mi se terminase si no-spaul.
Swetty nu a mai scris?? o fi bine?? avea pb cu scurgerile (lichidul)...
Deci Swetty daca ne citesti, da un semn sa stim ca esti bine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
olimp spune:
betty prajituta a iesit minunat am mancat deja 2 margini , nu ma pot oprii...
ele apropo de lichid si eu umezesc cateodata protecslipul , asa apos si nu e utrogestan care e pastos e ca apa...am uitat sa intreb vineri cand am fost la eco ce sa fie , dar miercuri cand merg la morfo nu mai ratez
dar de elf mai stiti ceva ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
21 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Buna seara burtici
Felicitari fetelor cu vesti bune
Bobitza sunt bine plecati pe la socri acum fac placinta cu mere singura placinta pe care o mananc am pus poze cu doua tipuri de "placinte"cu mere
amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Olimp azi in Real gustam Fruzu cu fica-mea si ma gandeam la tine. Noi Fruzu avem si in frigider, dar acolo nu ratam nimic.
Si eu umezesc zilnicul dar putin . NU cred ca am de ce sa imi fac griji. Cred ca la Swetty a fost mai abundent.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
olimp spune:
ele eu cam o data la 3 zile se umezeste dar depinde ce tip de zilnic folosesc ...daca e din ala subtire de tot il umplu repede daca e din ala mai grosut nu se simte...nu stiu sper sa nu fie probleme...
amalia ce burtica avem
21 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
amalia ce bine arata prajiturile...
21 + Ilinca
Ilinca