Eurovision 2013

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iiiisuse Christoaaaseeeee, imaginatia mea nu batea asa departe!! Vai de mine, da' ce-i cu "trelingurile" alea lucitoare pe baetzi?! In costumatiile alea lucioase si o anorexica ar parea dolofana! Biata Paula, ce solida pare...La Banica nu ma mira nimic, ea e cu nyunyu in vant (zalog de legamant) de cand o stiu...Of si vai...si costumele alea albe etno-folk-super-kitsch...balciul ororilor, frateeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine, mie grasutzu' imi scapa complet, habar n-am cine e...cine e?! Iar de celalalt nu stiu decat ca avut un duet cu Paula, sau il confund?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bine, mie grasutzu' imi scapa complet, habar n-am cine e...cine e?! Iar de celalalt nu stiu decat ca avut un duet cu Paula, sau il confund?

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

"Grasutul" este actor la Teatrul National(sper sa nu ma insel) si mie imi place .Am vazut un interviu cu el si mi-a placut modul de a spune ceea ce crede,felul cum vede viata ...e altceva decat am vazut la alti actori tineri. Numai ca la Eurovision a dat-o in bara rau.Nu si-a ales el hainele dar...Celalalt(Ovi) a cantat cu Paula Seling la una dintre editiile Eurovision din anii trecuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Da, e Ovi,a reprezentat Romania in duet cu Paula la Eurovision 2010. Cel grasut e Marius Rizea,actor, nu stiu la care teatru.

Oare ce costume or fi pregatit pentru finala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor, dar cand e finala Romania? Sa ne uitam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

fetelor, dar cand e finala Romania? Sa ne uitam ...

Parca pe 9 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Iiiisuse Christoaaaseeeee, imaginatia mea nu batea asa departe!! Vai de mine, da' ce-i cu "trelingurile" alea lucitoare pe baetzi?! In costumatiile alea lucioase si o anorexica ar parea dolofana! Biata Paula, ce solida pare...La Banica nu ma mira nimic, ea e cu nyunyu in vant (zalog de legamant) de cand o stiu...Of si vai...si costumele alea albe etno-folk-super-kitsch...balciul ororilor, frateeee

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

par mai degraba costume de circ...jalnic, nici tivul calcat nu l au.parca ar fi de unica folosinta.costumele de carnaval ale copiilor mei sunt mai elaborate ca ale astora.

Duminica au fost premiile" Lo nuestro"...ce diferenta ....muzica,ritm,versuri,tinute..greu de ales ce era mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Vedeti, de aia nu trebuie noi cu nici un chip sa castigam Eurovizionul. Asta a fost o mostra de organizare.
Este ca ajungem spaima Europei daca le aratam lameurile mulate pe trupurile mioritice ?

Pe mine ma mira doar cum niste oameni pe care ii credeam cu toate tiglele pe casa (cel putin 2 din cei patru prezentatori) au acceptat sa iasa asa in public. Sau le-or fi acoperit oglinzile din cabine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria-Cris spune:

tocmai am vazut-o pe Luminita la tv, plangandu-se ca s-a luat lumea de versurile melodiei ei...din doua una: ori se uita si ea la mine, ori umbla incognito pe forumuri.
Oricum melodia a ramas si agramata si fara nici un Dumnezeu.

off topic: Bitman canta din nou:D nu ca am fi facut mare branza cu Holograf la Eurovision, dar parca tot tin minte "dincolo de noooori". Ma intreb cate din melodiile de anul asta imi vor ramane in memorie..

Mergi la inceput