Indemnizatie de maternitate

Indemnizatie de maternitate | Autor: maya73

Link direct la acest mesaj

Voi naste la sfarsitul lunii ianuarie 2004.Pana in 1 august 2003 am avut salar brut de 2.500.000 lei , iar de atunci 6.000.000 lei brut.Am urmatoarele intrebari:
- se mai pot incheia contracte suplimentare la Casa de Pensii?
- daca de la 1 decembrie imi iau concediu de maternitate ce venit lunar voi avea?
- daca cererea pentru CIC o voi depune abia anul viitor , care va fi venitul meu lunar ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Nu se mai incheie contracte suplimentare de asigurare din cate stiu eu.
2. 85% din media veniturilor brute realizate in ultimele 6 luni anterioare datei intrarii in concediul de maternitate iulie->noiembrie
din cate inteleg eu se aduna ceea ce rezulta se inmulteste cu 85%, rezultatul se imparte la total numar zile lucratoare din intervalul de mai sus si va rezulta indemnizatia bruta pe zi. Aceasta se va inmulti in ficare luna cu nr de zile lucratoare din luna respectiva si va rezulta indemnizatia de maternitate bruta pentru acea luna. Ai model de calcul la subiecte sticky.
3. 85% din salariul mediu brut pt 2004 daca nu se modifica legea pana atunci. Ai valoare estimata a salariului mediu brut pt 2004 editat de Liviu tot asa la subiecte sticky.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput