Bârfa

Bârfa | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

Foarte adevarat! Merita o clipa de meditatie... Cati oare nu au avut de suferit, la propriu din cauza barfelor...!?

http://www.youtube.com/watch_popup?feature=player_embedded&v=8ng5angbV5E

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Oooooo...da, am vazut filmul si chiar scena asta mi-a ramas intiparita in minte. Am patit-o candva din cauza unora care au facut ceea ce au facut cele doua din film...Mi-a placut f mult exemplul dat , poate pentru ca oglindeste perfect barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

imi puteti spune, va rog, titlul filmului?
mersi

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

imi puteti spune, va rog, titlul filmului?
mersi

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)

Gossip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

cine are curajul sa spuna ca nu a barfit niciodata,pe nimeni???
eu nu am,dar cand nu sunt sigura de ceea ce zic ma folosesc de fraza "asa am auzit si eu,nu stiu daca e adevarat..."
acum depinde si de interlocutor,ca daca zice mai departe,cu completarea "sunt sigur ca asa e..."
de pastrat secrete ma pricep destul de bine,chiar daca uneori am tentatia sa-i spun sotului,mamei cu gandul ca nu vor zice mai departe,dar ma abtin.
si mai cred un lucru: cine nu vrea sa se afle un secret,nu il spune nimanui!
dar cum oamenii sunt fiinte sociale,care au nevoie sa "comunice",nu ne ramane decat sa fim atenti ce,cum si cu cine vorbim(aici intervine increderea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Filmul este Doubt. www.imdb.com/title/tt0918927/?ref_=fn_al_tt_1" target="_blank">http://www.imdb.com/title/tt0918927/?ref_=fn_al_tt_1.
Intr-adevar, de exceptie. Si filmul, si parabola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

exista barfa de bun simt si barfa abjecta.
Barfa de bun simt e cea intre prieteni, ca POpescu are gambe groase dar poarta totusi jambiere albe, ca Ionescu a spus numai prostii la examen si altele de genul. Si apoi exista barfa aia raspandita din rautate pt care iti trebuie ceva antrenament, atat ca sa o fauresti, cat si ca sa o combati.

Cea din urma presupune un caracter indoielnic, invidie si altele de genul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
exista barfa de bun simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Am vazut cum capcaunul o pupa pe XIO, cu foc o pupa. Precis e ceva acolo...nu mai spuneti la nimeni.

A vazut careva "The big bang theory"? E un episod minunat acolo legat de viteza cu care se imprastie barfa. Cred ca aia e genul de barfa nevinovata pomenita de XIO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, mai tin minte episodul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Promitem sa nu spunema ca nimeni...ca o pupa Capcaunul pe Xio...

Da` eu tot cred ca barfa nu e buna...de unde vine oare cuvantul?
Si daca Ionescu imi este prieten,ii spun lui...bey,nu te avantajeaza astea...nu vorbesc cu x despre y....

Mergi la inceput