Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, il astept pe sefu sa vina dintr-o sedinta si ma duc cu adeverinta. M-am decis! Mai nasol e ca atunci cand e de lucru mai mult (si la noi vine o perioada acum...), nu poti sa te ridici sa pleci asa...

Happy_Ama 19+ si Eva

Sunt de acord cu tine, insa tu nu pleci asa...tu pleci pt un motiv bine intemeiat! So, just do it!
O sa vezi ce usurare e dupa...
Stiu ca prin asta am trecut si eu si ma gandeam la 1000 de scenarii (seful meu nu e ca al tau, deci a fost si mai greu).
Chiar daca a zis ca e ok, uite ca am zile in care muncesc 10 ore, dar asta ca exceptie (care nu se va mai intampla), dar in rest, dupa 6 ore pot sa plec. Stii ce libera te face sa te simti chestia asta?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si eu am zis ca MIE mi-a interzis sofatul, la fel unei prietene cu colul scurt, asta nu inseamna ca intram toate la restrictii

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Vorba lui Happy, fetelor, ma simt asa o mironosita plangacioasa...

"Toate bubele rele in fundul babei mele"

Asa ma simt...daca ma uit in urma, la fiecare capitol mi se intampla cate ceva... si frate, am 27 de ani, nu 45!
Si credeti-ma ca nu exagerez, eu chiar ma consum pt toate lucrurile care mi se intampla.
Dar parca la unele fete nu auzi nmk de rau...ori nu spun ori nu li se intampla...

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau daca am exagerat cu vaicarelile

14 +

Mergi la inceput

Interzis pofticiosilor

Tocmai am mancat ''inciganie,, , este un fel de omleta taraneasca, pe care ne-o facea bunica pana a murit acu doi ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

waw..cat ati scris.
Diana am dat 380 ron la morfofotela.
Yvyana inainte mea a mai fost o morfofetela. La fel a tinut-o 45 min.

M-am mirat si eu ca nu m-a fugarit la ora aia, dar a avut o rabdare incredibila. A asteptat sa se intoarca bebita cu fata in sus sa ii faca analiza la inimioara, ne-am distrat uitandu-ma cum isi suge degetele.

Din ceva motive, stiu ca imi acorda o atentie sporita, nu ma fugareste si imi refuza orice "atentie" .

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, si eu ma urasc pentru vaicareala

Gata! I-am zis!! Cum era de asteptat, suuuuuper de treaba! cu incurajari si toate cele! Doamne ce om!! Mi se crapa obrazul!!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Felicitari Ama, ai avut nevoie de mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra nu esti plangacioasa. Esti la prima sarcina...normal ca grijile sunt mult mai mari.
Imi pare rau de situatia in care esti. Si eu zic ca ti-ar tb concediu cu repaos la pat. Uite la Delia cum si-a revenit.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, ma intreb ce faceam daca aveam un sef de-ala care sa tipe si sa tranteasca?! De felul meu sunt tupeista dar acum...such a pussy!!! bine ca am scapat

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Ama daca seful era rau, iti era muuuuuuult mai usor, erai chiar satisfacuta sa-i fluturi hartiile sub nas

Mergi la inceput