Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama, de ce sa renunti la sofat, daca nu ai probleme nu trebuie...
Mie dr. mi-a zis doar sa fiu mai calma in trafic si atat.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu in prima sarcina am condus pana sa nasc. Imi amintesc ca nu incapeam de burta la volan ca trebuia sa trag scaunul in fata sa ajung la pedale.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, saracuta de tine!! Prin ce sperietura ai trecut Bine ca e totul ok. Dar eu nu inteleg, sangele de unde vine?? Adica la dezlipire, ca Delia R, inteleg. Dar tie ce explicatie ti-a dat?
Ma speriati. Mie mi-e rusine sa ii zic sefului ca am reducere de program si deja de pe la 15:00 dupa-amiaza ma iau durerile de burtica si spate

Happy_Ama 19+ si Eva

Happy, nu vreau sa te sperii ca am trecut eu prin experienta asta dar ai grija de tine! Stii vb aia" paza buna trece primejdia rea"...daca tu nu te menajezi, altii nu se vor ruga de tine sa pleci acasa.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Pai pe mine ma sperie fetele astea Pentru ca si eu am placenta jos, am uter contractil (si mi-a dat reducere de program tocmai ca sa nu stau in scaun atat...)...nush, sunt ca baba. De ce boala aud, am si eu

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

bobitule linisteste-te dar ar fi trebuit sa stai acasa cum spune si paula , poate un concediu medical ti-ar prinde bine..

importatnt este ca bebe e bine si ia utrogestan , nici eu nu inteleg de ce ti-i l-a scos asa de repede , minim pana la 16-17 saptamani cand placente e formata , eu iau utro 400 mg 200 dimineata si 200 seara , dar iau intravaginal , nu il suport oral pe mine ma pune in cap.

azi de dimineata am fost sa imi repet analiza de toxoplasmoza , eu ne avand imunitate mi-o cere regulat , sper sa nu am surprize ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Bafta la analize Olimp! Eu ma mir ca nu ai anticorpi avand in vedere ca ai pisicute.

14 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra28

Bobita, bine ca a trecut si te-ai linistit, acum mai ramane sa te protejezi de efort si stress cateva zile. despre dr. ta ce sa zic...nu mi se pare ok atitudinea ei, mai ales ca era de garda, deci nu era necesar sa depuna un efort suplimentar sa se deplaseze la spital ptr tine.
Sa-ti iei cateva zile de concediu (chiar si de odihna)cred ca ar fi cea mai buna solutie.

Andra 18+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Andra, mi-ai dat o idee buna. Cred ca imi bag c. de odihna o sapt sau cateva zile daca tot nu pot lua medical. Si pe ala mi-l plateste angajatorul. Ms!

14 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Fetelor eu ma duc la dus ca ma pregatesc sa ma intalnesc cu fostele colege din facultate la ora 15:30 la o pizza

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Have fun, MARIA!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, il astept pe sefu sa vina dintr-o sedinta si ma duc cu adeverinta. M-am decis! Mai nasol e ca atunci cand e de lucru mai mult (si la noi vine o perioada acum...), nu poti sa te ridici sa pleci asa...

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor stati poate m-am exprimat eu gresit NU E INTERZIS SOFATUL , mi-e mi-a intrezis din motive medicale ....

daca s-a inteles gresit !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Nici eu nu am anticorpi la toxoplasma, am incercat sa ma feresc sa mananc toate mezelurile cu dextroza si alte minunatii. Am gasit gama Vitality de la Cris Tim sau mai e o sunca de curcan mai "eco"...nu mai stiu numele.

19+ de

Mergi la inceput