Ajutor ! Beta HCG a crescut foarte putin!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaOficial spune:

Buna Lavi.

Da, am ajuns la medic saptamana trecuta, vineri, si mi-am facut o eco abdominala la care s-a vazut sarcina gemenara, dar de abia la 5-6 saptamani. Am fost reprogramata pentru joi, adica poimaine, sa fac o ecografie transvaginala care sa confirme ca totul este bine( medicul meu nu a stiut ce sa spuna in legatura cu Beta HCG-ul care nu se dubleaza), dar mi-a confirmat ca sarcina este in uter( exclusa extrauterina), dar foarte la inceput si de aceea mi-a recomandat sa asteptam o saptamana, sa se mai dezvolte... Sper sa fie totul bine la controlul de joi...Am niste emotii....

Mergi la inceput

Fetelor... tocmai am descoperit ca am sangerari vaginale usoare, fara dureri... Cat de grav este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Transvaginala nu doare si nu deranjeaza, sonda e destul de subtire (ca un bastonas), se pune gel pe ea, prezervativ si inca putin gel deasupra. Nu cred ca e posibil sa provoace avort, sincer, slabe sanse.

33+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Poate fi foarte grav. La fel de bine poate sa nu fie grav. Mergi la urgenta. Acum. Nu mai sta ca nu e de stat. Poate fi insuficient progesteron, poate fi dezlipire, pot fi multe....
Mie mi-a dat preventiv Arefam 200/zi pana la 16 sapt (intravaginal) pt a suplimenta progesteronul, am avut mici scurgeri maronii si o vreme a crescut la 600/zi.

33+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Adina, sangerarea in primul trimestru al sarcinii poate insemna pierdea sarcinii. Dar nu neaparat. Mai poate insemna un mic hematom langa sacul gestational ( am avut eu la a doua sarcina), sau la a treia sarcina, sangera putin restul endometrului ( unde nu era sarcina). Eu am sangerat la toate cele 3 sarcini dar nu au fost probleme si nu am necesitat nici progesteron. Unii medici recomanda progesteron, in functie si de care e situatia.

Trebuie sa mergi la medic pentru o ecografie. Avand in vere ca ai programare maine dimineata nu stiu daca e sau nu cazul sa te duci si in seara asta in spital. Tu decizi.

Orice sangerare in sarcina este anormala. Daca se petrece in partea a doua a sarcinii trebuie mers de urgenta la spital pentru ca poate fi dezlipire de placenta care poate pune in pericol viata si a mamei si a copilului. In trimestrul intai multe femei au sangerari si de multe ori nu e nimic grav. Totusi, poate fi vorba de pierderea sarcinii. Im trimestru I cam 25% din sarcini se pierd. Dupa trimestrul II proCentul scade la 1%

Mergi la inceput

Sangerarea mi s-a oprit...a fost putinaa...spaima insa e mare.
Programare am abia joi, dupa amiaza, dar maine dimineata voi merge la spital.
In aceasta seara nu am cu ce sa ajung( doar daca chem ambulanta), sotul meu fiind plecat din cauza serviciului.
Astazi ( si ieri ) am fost foarte suparata, stresata din cauza unor examene si agitata... Se poate sa fie si asta o cauza?
Acum stau in pat, repaus total, maine la fel...si oricat va fi nevoie...

Mergi la inceput

Sai la pat daca te ajuta la moral, mie medicii mi-au zis ca nu ajuta cu nimic statul la pat. Exista studii care dovedesc asta. Dar daca te face sa te simti mai bine psihic, stai, sa ai tu impresia ca faci tot ceea ce tine de tine.

Mergi la inceput

Putea fi neimportant...dar a fost grav... Unul dintre embrioni s-a eliminat... am avut dureri enorme si hemoragie... Inca am...De la 3 dimineata pana acum...
Embrionul ramas este "blocat" in saptamana a 6-a de evolutie si ar fi trebuit sa fie de 9 saptamani....Nici vorba de batai ale inimioarei...
Eu sunt praf psihic...Nu imi mai gasesc optimismul sau speranta....

Ca o concluzie a topicului... Beta HCG mic este un semn care indica o problema...In cazul meu a indicat avortul spontan...

Mergi la inceput

Imi pare rau, Adina! Nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar 25% din sarcini se pierd in primul trimestru. Natura opreste din dezvoltate acei embrioni care nu sunt tocmai in regula.

Mergi la inceput

Multumesc Lavi... nu ma prea consoleaza nimic....Totul s-a spulberat...

Mergi la inceput