yuppi!sweet_dreams.angy_angela, criss83, flowerbee

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Criss, mi-a aratat o pata micuta, de fapt, un punctulet, cred ca saculetul,si uterul usor marit.
Abia astept sa merg la ginecolog, ca acolo e baza.
La sarcina cu fetita mea, greturile au inceput in a 6-a saptamana si au durat pana in a 16-a saptamana cu intensitate maxima (varsaturi repetate) si ultima varsatura am avut-o la 20 saptamani, dar deja se redusesera serios. Insa, apoi, nu iti mai aduci aminte de nimic.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) si 4+

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fetelor,as vrea sa va intreb ceva pe cele care sunt deja insarcinate sau au fost, credeti ca se poate avea simptome de sarcina dupa o saptamana de la ovulatie?
De ieri ametesc f tare si am o durere de cap usoara de cateva zile,aseara m-a durut spatele si de la ameteli imi vine si o greata usoara uneori.Precizez ca nu sunt anemica si tocmai am terminat de luat niste vitamine si sunt sanatoasa de felul meu .Luna asta am ovulat in z11-12 si a fost si prima zi de prestare dupa CM si dupa o zi am avut niste dureri in partea dreapta jos.Credeti ca ma amagesc singura sau ar putea fi ceva...Ma ingrijoreaza ameteala asta continua si durerea de cap pe care eu nu o am de obicei;fff rar ma doare capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss83

Buna fetelor !
Eu nu prea am mai scris pentru ca dorm tot timpul si am niste greturi de mor.Am fost azi la ecograf si mi-a spus ca nu s-a format inca embrionul si ca a coborat unde trebuie . Oficial sunt in 4 saptamani.
Va tin pumnii la toate

Felicitari criss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raisa, nu vreau sa iti fac iluzii, insa eu la ambele sarcini am avut dureri de cap, cauzate de hipotensiune (care apare la unele gravide). Am avut chiar si saptamana trecuta, dar ceva usor. Daca ai un tensiometru, ia-ti tensiunea. Eu usoara ameteala o leg tot de durerea de cap si de starea de somnolenta. In cazul meu, greturile au inceput in saptamana a 6-a de la ultimul ciclu, deci de data asta mai am un pic.
Te asteptam cu testul pozitiv. In ce zi esti?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) si 4+

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor poftiti la un ceai ca eu m-am lasat de cafea de saptamana trecuta.
Flowerbee in primul rand felicitari si multumesc de raspuns,azi ma simt mai bine,sunt in z18 si cred ca e cam devreme pt.simptome dar speeer si eu intr-o minune.Ma gandesc sa nu fie si de la arefam200,dar il iau inainte de culcare si nu ar trebui sa-mi fie somn si sa ametesc si a doua zi.Ei ce-o fi o fi trebuie sa am rabdare sa vad daca imi intarzie.
Va pe toate si sa aveti o zi insorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miparaschiv spune:

Buna dimineata.
Si eu sunt la ceai, dar am baut cafeaua inainte .

O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina.ion spune:

Buna fetelor, eu am terminat de baut si cafeaua si ceaiul pana la ora asta. Raisa pentru ce iei tu arefam? Stiu ca si sora mea a luat arefam de cand a ramas pana a nascut dar pentru ca avea contractii.

Mergi la inceput

Corina mie mi-a recomandat dr.arefam200/1zi(z14-z24),vitE/1zi,acid folic/1zi pana raman insarcinata pentru ca am progesteronul mic.Am luat pana in octombrie si de atunci le-am intrerupt ca ma saturasem de inghitit pastile,iar luna asta am zis sa le reiau totusi ca poate ..poate se intampla ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bun fetele!!!

Felicitari noilor graviduteSper sa veniti cat mai multe cu 2 liniute

Raisa tu ovulezi pana in z14?Din cate stiu eu progesteronul se ia dupa ovulatie.Daca nu acesta o inhiba si nu mai are loc.

O zi minunata tuturor!!!

Cosmi 34+ David Andrei
AMR max. 6sapt!!!
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Din cate stiu eu arefamul este progesteron si e bun pentru mentinerea sarcinii.Stiu o prietena care a luat pe perioada sarcinii cate 2 pe zi dimineata si seara .Se introduc si ca ovule dar mie mi-a zis sa le beau din a 14zi in caz de raman,ca sa nu pierd sarcina.O iau seara inainte de culcare ca-mi provoaca o ameteala puternica si somnolenta.

Mergi la inceput