Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna!
Am terminat saptamana de servicu, dar din pacate sambata si duminica trebuie sa ma duc la un curs. Deja am parcurs 3 module (ziua = modulul) si mai urmeaza 4. Ma simt atat de obositaaaa! Azi am stat putin la scoala, dar apoi am mai bantuit prin oras vreo 2 ore, ca sa primesc niste acte de la fosta unitate, sa le duc la sindicat... am strabatut orasul inainte si inapoi.
De doua zile iau No-Spa dimineta si seara si mi se pare ca e mai relaxata burtica. Tot mi s-a mai incordat de cateva ori, cand am uitat ca sunt graviduta si faceam pe voinica, dar parca-i mai bine.

Al meu sot ma ajuta in casa. Noi facem curatenie in weekend (ori sambata, ori duminica), caci in timpul saptamanii n-are nici unul chef. El da de obicei cu aspiratorul, cu mopul si curata baia. Nu-i place sa aspire covoarele, dar din feicire pt el, avem doar in dormitor. In rest, metri patrati de parchet.
Eu ma ocup de gatit, de aragaz si sterg praful. La spalat baga mai mult el, dar il mai ajut eu la sortatul hainelor. Vasele le bagam la masina sau le spal eu. Are prostul obicei sa isi lase caserolele pe blat sau in chiuveta, ceea ce ma enerveaza la maxim, desi masina de vase e alaturi, dar isi ia revansa ca il pun sa goleasca vasele curate. N-o face cu placere, dar n-are incotro, caci nici eu nu sar repede sa fac in locul lui, daca n-am chef.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

La multi ani, Doina!
Multa sanatate, un bebe sanatos si nastere usoara iti doresc!

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna ziua!

Nu am reusit sa citesc din urma, dar am vrut sa intru sa va servesc cu o felie de tort si cu un fresh pt ca azi imbatranesc

Va doresc o zi minunata!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Doina la multi ani !
Sa fi sanatoasa alaturi de familia ta si sa ai o nastere si o refacere cat mai usoara !
Monik imi pare rau ca nu te-a sarit raceala de data asta ! Sanatate !
Ralu distractie placuta la tara !
Madd bafta la morfo ,sunt sigura ca totul e ok !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Doina, la multi ani!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

La multi ani fericiti si impliniti, Doina!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

La muuulti ani, Doina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

La multi ani, Doina! Sa ai o zi minunata! La fel ca tine Mi-a facut pofta cu tortul si fresh-ul

Paulinio, multumesc de sfaturi O sa vad ce se poate face ... poate dupa ce imi trece raceala nu o sa mai fie cazul, cine stie

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Doina!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri multi ani de familia superba pe care o ai!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Doamne!

Nu mai pot de somn. Inca 2 ore la serviciu si am scapat, pana luni .

Raluca

S 30+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

La multi ani Doina !

Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+

Mergi la inceput