Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
bubulina2401 spune:
Neata fetelor! cate vesti bune!
Bravo pentru colorarea carucioarelor! Apropos, cine mai face update-ul pe prima pagina?
Azi e vineri...si bineinteles fara chef de munca...dar nici vremea de afara nu ne incurajeaza.
Sa aveti o zi usoara,
18+ de
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 Nu stiu daca se poate vedea din Ro (daca nu folositi IP fals) www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute/4od " target="_blank">http://www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute/4od E o emisiune cu nasteri filmate aici in UK la spital. (bine daca vrei sa te filmeze). |
Incercati cu proxy server , care pacaleste site-ul ca esti din UK. Adica bagati link-ul in site-ul ala si vedeti de acolo. Nu stiu nici eu prea bine. Poate se gaseste cineva mai hack-uitor
www.ukproxy2.vtunnelwebproxy.info/" target="_blank">http://www.ukproxy2.vtunnelwebproxy.info/
www.webproxy.org.uk/" target="_blank">http://www.webproxy.org.uk/
Asta daca aveti inima sa vedeti asa emisiune. In fiecare episod se arata 3-4 cupluri de cum intra la maternitate, ii filmeaza in rezerva de travaliu, si filmeaza nasterea (cateodata cam detaliat ) , se intervine si aici cu cezariana dar f rar, si mi se pare mie cam in al 13-lea ceas ... adica dupa multe ore in travaliu, monitorizeaza bebe si daca se opreste inima sau scade semnificativ se intervine, deocamdata mi se pare ca mama mori o mie de vieti in minutele alea.
Nu e un sistem neaparat bun, e bazat pe considerente economice. E gratuit si tot da la stiri cate taieri se fac in sistemul medical, se inchid spitale. Na, nici in Ro nu e bine, daca nu ai bani deloc sa te lase sa mori, dar daca iti permiti poti consulata un doctor, chiar si o a doua , a treia opinie.
Aici nu vezi un doctor toata sarcina.
Dar sa revin, emisunea e faina, poate descopera cineva cum sa o vedeti din Ro.
Barnatu-miu nu prea rezista la ea cand le vede pe alea cum tipa si urla, nu stie unde sa fuga din fata televizorului. Bine ca mai vezi si cate un tatic care se apuca de mancat, de citit ziarul cat ea gafaie acolo pe minge sau nu mai stie cum sa stea si eu ii zic ca s-ar putea sa il ucid
In Ro nici la privat nu asista tatii ?
bubulina2401 spune:
La privat poate sa asiste tatal...daca il tine inima.
Ieri a nascut fina mea in Spania la un spital de stat care arata ca cele private de la noi si taticul a asistat la toate scenele. Ea a zis ca a fost foarte friendly...a fost si un pic de durere ca na...dar foarte permisivi. Imi zicea ca dupa ce bebita a scos capul in lume si i-au iesit si umerii a lasat-o pe mamica sa-l scoata de tot si l-a pus pe burtica ei.
Mi se pare o chestie super tare si o experienta de neuitat. Fina mea era super incantata si mie mi s-a parut wow!
19+ de
Bobitza_85 spune:
Iubitele, daca ati sti prin ce am trecut aseara ...nici nu am mai intrat sa scriu sa nu va ingrijore si pe voi.
Slava Domnului , acum vin de la dr si am aflat ca sunt bine si eu si bebe deci va pot povesti.
Aseara am avu putina treaba in oras si cand mergeam am simtit ca niste cutite in buric. Erau scurte, dar intense de nu ma puteam misca.
In fine, au trecut si am uitat.
Am ajuns acasa, am papat...etc si la un moment dat am mers la baie sa ma spal.
Ce sa vezi...aveam pete de sange pe protejslip .Erau maronii, dar cand m-am sters cu hartia igienica pe ea se vedeau pete mici, rosii.
Va dati seama ca am incremenit. L-am chemat pe sot, i-am aratat, a transpirat instantaneu. Eu am mai avut in decurs de 1-2 sapt 2 episoade cu scurgeri roz deschis (2-3 pete mici), dar nu le-am bagat in seama pt ca dr a zis ca sunt de la Utrogestan.
I-am dat sms dr si i-am zis ce am patit , intreband-o daca sa merg acum la spital sau o astept pe ea de dimineata. A zis sa vin dimineata.
M-am trezit la 6, la 7 eram acolo. Am asteptat pana la 11 si intr-un final m-a luat si pe mine. Nu va zic ca m-au pus asistentele sa stau in spate, intr-un pat si cand a aparut dr de la operatii mi-au zis sa merg la ecograf. Acolo erau multe doamne, asteptau. M-a indrumat asistenta sa intru cand se elibereaza dna dr.
Mai fetelor, au inceput sa tipe, mai mult una, de fapt, ca ce, intru in fata , ca ea asteapt de la 9..etc. I-am zis, doamna, am o urgenta, eu sunt de la 7 aici dar am stat in pat, in spate, nu pot sta in picioare/....ma rog, s-a calmat. ca sa aflu de nici nu era gravida venise cu alte treburi.
Apoi, dr intra, iesea, a luat-o pe asta cu gura mare, s-a mai dus la un chiuretaj...si fetele de acolo m-au vazut palida si ma intrebau ce am.Intre timp am aflat ca dr a fost de garda, deci putea sa ma cheme de la 11 aseara, sa ma linistesc. In acest context, am izbucnit intr-un plans de vorba aceea, sarea camasa de pe mine....efectiv nu ma puteam opri. Eram cu spatele la fete si cu fata la zid si nu mi se opreau lacrimile. Sotul saracul nu stia ce sa mai faca/....
Ca sa nu mai lungesc povestea, am intrat intr-un final la dr si mi-a zis ca bebe e bine, iar sangerarea se datoreaza faptului ca am placenta pozitionata jos si am facut efort la munca.
Am stat prea multe ore pe scaun/ in picioare si stresul, etc si asta a condus aici.
A zis sa nu ma joc ca pot face o ditamai hemoragia si asa apar complicatii.
O sa iau iarasi Utrogestan pana in sapt 20, a zis 1 pe zi, seara, oral. Nu stiu ce sa zic...nu imi termina stomacul, ficatul?
Acum sunt la birou...am aflat si de la sora mea din SUA niste vesti nu tocmai grozave asa ca sunt intr-o stare de zile mari....
Va pup pe toate!
14 +