Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
paula_m spune:
Neata!!
Elena, felicitari pt papusa ta!! Ma bucur ca totul e ok!!
Asa mi-a facut si mie la controlul dupa amnio, si mi-a zis ca dupa 20 de sapt se vede si mai bine si se fac masuratorile si mai bine. Pe mine m-a omorat, am stat mai mult de 1 h intinsa pe pat si nu intelegeam nimic din ce spunea, el imi explica la sfarsit ca totul e bine...
Chiar nu stiu inca la cine sa ma duc pt morfo. O sa-i trimit un email dr meu, sa vad daca mai e in tara. Desi el mi-a zis ca si daca e in tara , ar prefera sa-mi faca altcineva morfo, pt ca el a facut-o la 18 sapt si totul a fost bine si cea de le 22 sapt sa o fac cu alt dr, sa fie 4 ochi.
Marrya felicitari!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Ele spune:
Buna dimineata!
Paula mi-a placut maxim ecografia asta..facuta la 10 noaptea.
Nu cred ca am scris, are 350grame colul este lung si inchis.
Delia felicitari pt baietel.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
unidanad spune:
Buna dimineata!!!
Ele felicitari ce frumos ca ti-ai vazut bebeul atata timp. Sa dea D-zeu ca toate fetele sa vina cu vesti bune ca ale tale. Eu mai am o luna de asteptat. Dar abea astept sa vad ca totul este bine desi am un pic de teama pt ca am inteles ca e cea mai importanta eco . La DT nu mi-am facut absolut nici un fel de problema dar acum parca am asa si emotii si teama si de toate .
19+
Dana
olimp spune:
buna dimineata
ele felicitari , eu nu stiam ca dureaza asa de mult eco de morfo...sunt tare curioasa cum va decurge la mine , eu merg pe 4 martie la morfo , sper sa fie bine Ilinca
marrya sa traisac PUTA !!!!
mie mi-e tot somn , nu ma pot trezi...sunt o somnoroasa incurabila
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Andra28 spune:
Neata burtici!
Am fost si eu ieri la control si in sfarsit am resit, spre marea noastra bucurie, sa aflam culoarea caruciorului. Vom avea o fetita, pe care o va chema Mara. Suntem intr-o stare de fericire maxima, si noi si Alexandru, care a avut o reactie extraordinara de bucurie, la care nu ma asteptam. Ma gandeam ca isi doreste un fratior, dar se pare ca o surioara ii surade si mai mult.
In rest, bebita este in grafic, statea ca la controlul ginecologic, s-au vazut foarte bine labiile, asa de bine ca m-am prins chiar si eu, inainte sa imi spuna dr ce este.
Acum mai merg la dr meu la control abia dupa ce fac eco de morfologie, adica dupa 21 martie.
Elena, felicitari pentru pentru rezultatul de la eco, chiar daca a fost mai tarziu, a fost cu reyultat bun.
Delia_timpau, marrya31 felicitari si voua ptr pute!
Pupici,
Andra 18+ cu si mami de alexandru (27 ianuarie 2004)
MariaBcf spune:
Olimp te asteptam si pe tine cu vesti bune de la eco diseara
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+
olimp spune:
andra felicitari pentru Mara , ma bucur ca esti bine dupa patania din autobuz de saptamana trecuta...
maria si eu sper sa vin cu vesti bune , tu cand mai mergi la eco ?
la Nicorici marg pe 1 martie dupa reteta . am sunat-o
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca