Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Mess nu merge la noi dar imi astept it-istul acasa.

18+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor , am sosit si eu pe acasa si m-am pus pe citit , asta bineneteles dupa ce am mancat caci imi era o foame de lup

bafta feleor care sunt pe la control.. si asteptam numai vesti bune

swetty chear sunt curioasa ce iti zice dr legat de scurgerile de lichid de ce factura sunt ? pentru ca si mie mi-i se intampla sa patesc sa umezesc protexslipul cu ceva apos ... , dar nu mai mult de cateva picatiri cat se uda slipul...sper sa nu fie probleme, oricum eu maine merg la eco si am sa intreb.

apropo de epilat , si eu merg pe varianta totala , si din punct de vedere igienic si imi place mie mai mult , in mod normal folosesc ceara dar acum mi-e o frica de numai....de cand am sacpat de eco vaginal nu am mai defrisat pe acolo situatia , nu am bagat nici lama ...vad eu cum o scot la capat

cat despre papuci ...eu am noroc ca sunt inalta 177 si pot purta linistita papuci fara toc , cand ma sui pe tocuri sar de 185 , dar de cand am ramas gravi am fost pe tocuri doar la ocazii in rest papuci comozi si fara toc. A si cum spunea paula sper sa nu imi creasca piciorul eu acum am 40 .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

gata fetele, am aflat!!! suntem putaa!! fara niciun dubiu :-)
acum ne ducem la socri sa sarbatorim :-)
pupici!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Delia, felicitari pentru flacau!
Sper sa mi se vada si mie la 16 s ce este.
Bobitza, ai fost la Auchan sa vezi perna de gravida?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Delia Felicitari

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

No sara buna fetelor!
Sa incep deci: multumesc mult ca v-ati exprimat optiunea la nedumerirea mea in legatura cu epilatul, facand asa grosso modo o statistica se pare ca peste 90% aplicati "corectia totala" in zona fofi. Azi am discutat serior problema si cu al meu si i-am explicat ca uite asa e moda si lumea se epileaza total la padurice asa ca ar trebui sa schimb si eu macazul ... raspuns: "probabil o fi la moda si te compatimesc ca nu esti in trend dar te rog sa nu atentezi la padurice sa o lasi cum este ca o prefer asa decat cheala ... uite, fac o concesie pentru nastere cand o sa am grija sa ti-o "chelesc" eu de tot, frumos, finut, sa nu o cioparteasca oaresce asistenta mai neindemanatica ..."

No deci asta-i o adevarata problema ... se pare ca voi suporta ceva rusine la medic daca o sa vrea sa ma vada pe masa in contextul in care lumea e cam chelita pe la fofy ...
Asta este, se pare ca o sa suporte si medicul daca nu-i place ... doar sunt gusturi si gusturi. Al meu a zis ca lui cand o vede cheala ii vine sa rada nu sa faca altceva (stiu ca ne-am prostit odata si ne-am chelit reciproc in "zona vesela" iar dupa am ras ca prostii unul de altul).

Punctul 2 pe ordinea de zi: asa cum v-am spus l-a invitat taica-sau pe baiat la KFC sa-i dea marea veste, ideea e ca asta a cam mirosit ceva ca odata ajunsi acolo i-a spus: ceva mi se pare suspect cu invitatia asta asa cam oficiala incat ma pot astepta sa ma sochezi cu vestea ca mama-i bortoasa . Au ras amandoi de-au murit ... al meu atat a mai putut spune: la vara o sa avem o papusica. Baiatul s-a rosit la fata pret de cateva secunde, a tacut tot asa cateva secunde apoi a zis: asta este, o sa o iubim ca-i a noastra. Apoi: " ma da ce ne creste familia...nu m-as fi gandit la asa ceva".

Ufff, de unu am scapat ...

Edit: Felicitari Delia!!!

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia felicitari pentru puta !!! sa creasca mare si baiatelul si puta !

betty ce sa-i faci fiecare cu gusturile lui , important este ca te iubeste si ii place fofo in stare imbracata , chear asa nu au decat doctorii sa se obijnuiasca si cu fofo mai imbracate.

la mine cum m-am tot eplitat total cu ceara ,acum ca l-am lasat ca mi-e firca arata tare caraghioasa am smocuri ici colo cu fire subtiri si arata ca o mata care naparleste urat , e haioasa si hidoasa

ai sacpat de unul si se pare ca intalnirea a decurs bine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Delia, felicitari pt puta!!

Betty, tb sa-i spuneti si fetei repede!!O sa vzi ca nu e dracul chiar asa negru...si cand au ajuns acasa, ti-a zis ceva Paul?(oare bine am retinut numele?)

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Betty, ne tii ca pe jar cu episodul urmator! S-ar putea sa banuiasca si fata sau deja sa fi dezbatut ei, fratii, subiectul asta pana acum, daca baiatul deja avea niste semnale in privinta bebelinei!
Iti tin pumnii!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

http://edukid.ro/loc-de-joaca/esti-pregatita-sa-ai-un-copil?fb_action_ids=10151447562827350&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151447562827350%22%3A131961680310486%7D&action_type_map=%7B%2210151447562827350%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map
... prezent si eu... inca nu ma simt apta de scris dar sper sa va amuze link-ul de mai sus. Pup gagicile...

Alina 20+

Mergi la inceput