Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, va pup, fug la unghii.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Eu port 35, rar 36
Sunt fan Nine West, Musette, Batta, Il passo...etc. In general merg pe tocuri de 10-12, de la cui la modele mai groase. Dar nu imi lipsesc din garderoba bocancei colorati, UGG-uri, muuulti balerini, sandale cu talpa joasa, ortopedica...etc.

Asta pt ca desi sunt scunda, in timpul liber prefer sa ma simt bine, sa fiu comoda, iar jobul meu in real estate presupune si cateva vizionari pe zi, e adevarat, intr-un singur complex, nu bantui prin oras, dar si asa ma resimt dupa o zi de tocuri, deci uneori mai apelez si la incaltari comode.

Chiar radeam cu sotul la un moment dat si ii ziceam ca pt mine tocurile sunt paguboase la munca deoarece nu produc bani. Daca sunt pe tocuri, obosita, nu mai alerg cu clientul cu acelasi spor si nu mai vizionam "n" ap, deci imi scad sansele de vanzare

Dar el zice:"depinde cum vezi lucrurile...in fustita/ rochita, pe tocuri, eu zic ca esti mai convingatoare, chiar daca nu vede asa multe ap"

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mess, stai linistita, poate eu am fost ghinionista, un procent mare din gravidute nu raman cu nr la papuci mai mare. Sper sa nu mai patesc acum tot asa, ca nu vreau 39.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Dragelor, uitati-va ce minunatie de patut am gasit:

http://lumeacopiilor.com.ro/patuturi-copii/689-patuturi-copii-maxi-pink.html

Sunt lesinata dupa el, dar spatiul de la noi din dormitor nu prea imi permite sa il montez...ar deveni mult prea aglomerat totul

Ce pacat!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

swetty ma bucur ca ai adus in discutie si aceasta problema,ca si eu ma confrunt cu aceeasi situatie. Eu astept sa merg la doctor sa-l intreb ca prin telefon nu are cum sa ma lamureasca.
Te asteptam cu vesti de la doctor

betty si eu ma fac total,mi se pare mai igienic.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

a.. si cu celalt subiect , eu las un ciuf deasupra.
Nici mie, nici domnului nu ii place cheala de tot, parca e de copii ... na fiecare cu gusturile lui.
Nu vad ce are a face un ciuf cu igiena ... ca vad ca toata lumea zice ca e mai igienbic cheala. Ca doar n-am paduchi in centimetrul ala patrat. E chestie de gusturi, nu de igiena.

Inca nu ma gandesc la nascut, nici nu stiu in ce tara o sa se intample, dar aici nu te epileaza la nastere naturala (vazut eu la tv)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

mess eu ma gandesc ca se face pt orice eventualitate .. in cazul in care e vreo complicatie sa treca direct la cezariana fara sa te mai "aranjeze". In romania sunt mai multe cezariene decat naturale dupa statistici.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Nu stiu daca se poate vedea din Ro (daca nu folositi IP fals) www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute/4od " target="_blank">http://www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute/4od

E o emisiune cu nasteri filmate aici in UK la spital. (bine daca vrei sa te filmeze).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

In legatura cu zona vesela sunt multe modele cred ca depinde de gusturi. Eu ma fac si si in functie de ce folosesc la epilare. La lama mi se pare mai k cand iau cat mai putin mai ales din fata ca acolo ma irit cel mai tare. Sotul nu s-a plans niciodata de nici o varianta. Nu mi s-a parut niciodata f interesat de "freza" mea.
In Romania e la mare mare cautare stilul "brazilian" dar din cate am inteles in alte tari nu e chiar asa de cautat . La noi fetele se fac si pe maini ... iar in alte tari iar nu e asa de strict. Clar depinde de gusturi

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

mess nu are nici o legatura ciuful cu igiena.Pe vremuri multa lume se facea doar pe margini,ca sa intelegi diferenta intre total si partial,si aici nu are nici o legatura ciuful
Si daca vrei sa iti explic de ce mi se pare mai igienic epilata ,fata de neepilata,sa-mi spui.
Aici la nasterile naturale te epileaza complet inainte de nastere naturala,probabil datorita faptului ca majoritatea doctorilor fac epiziotomie.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 20+

puiut

Mergi la inceput