Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia_Rodica spune:
Paula nu trebuie sa ai probleme la talpi ca sa porti incaltaminte de genul. Pt cine merge mult pe jos, asa este indicat. Ca o paranteza, am fost intr-una din drumetiile mele, cateva prietene aveau incaltaminte f comoda, credeau ele, dupa cateva ore de mers ele aveau bataturi si incasltamintea se freca de picior si umflaturi. Eu n-am avut probleme datorita incaltamintelor. Merg mult pe jos si in oras, pe tocuri de 10 - 12 cm fara sa am probleme.
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
paula_m spune:
Delia, asa o fi, dar eu nu sunt fan drumetii si eu vb din perspectiva papuceilor pt copii, cand invata sa umble. Din ce stiu eu, cel mai bine invata sa umble desculti si si incaltamintea tb sa fie cat mai simpla, fara talonete, sustinere glezne si altele si am facut paralela cu incaltamintea noastra.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
mess0804 spune:
Ce v-ati potrivit cu discutia, chiar despre incaltaminte vroiam sa intreb si eu.
Eu nu detin in dotare nici o pereche de papuci drepti, daca ma incalt in balerini sau flipflops am un picior f lat, parca e lopata de aia de scafandru . Plus ca is mica si am toti pantalonii lungi, peste papuci, mai pacaleste vizual.
Cei mai multi papuci ii am cu talpa ortopedica (wedges), ma gandeam ca macar un unghi mai mic, ca de renuntat de tot nu-s daca pot, nu stiu sa mergi pe papuci plati
Aici nu te vede nici un medic niciodata, deci n-am pe cine intreba.
doxy spune:
A daaa, total de acord cu tine Ama, sa fie frumoasa si eleganta incaltamintea. Nici nu mi-a trecut prin cap sa precizez asta, era atat de evident pentru mine. Dar si din astea frumoase se pot gasi ff comode. De ex. sunt pantofi foarte ochiosi si fitosi dar mai ieftini, din categoria asta nu am gasit niciodata ceva comod. In schimb de pe la Batta, Musette, Oter, mmmmm, nu m-au dezamagit niciodata.
Sioricat de comozi ar fi pantofii de la Carmen`s mi se par babesti...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
doxy spune:
Mess, eu zic asa, cat timp te simti comod, nu te doare nimic (burta, spate) si nu exista riscul sa te impiedici sa cazi, poti sa porti ce-ti place. Eu as fi purtat tocuri in continuare daca nu incepea sa ma doara spatele (nici nu stiu daca e din cauza tocurilor, dar le-am exclus).
doxy spune:
Fetelor, cred ca trebuie sa luam in calcul ca o sa prindem vara cu burta la gura si o sa ne mai si umflam (retentia de apa) cred ca ar fi indicat sa gasim niste sandalute elegante care sa se incalte usor, fara cureluse de incheiat.
Mie mi-a placut ceva de genul asta: http://www.ottershop.ro/incaltaminte-femei/sandale/Sandale-Flexx-bej-piele-naturala-1788.html
Nu sunt genul meu, dar par comozi si adecvati pentru nevoia mea.
Ele spune:
Nici eu nu aveam papuci fara toc in casa. Dar mi-am luat. Am zis ca 9 luni nu mor. Nu ma simt ca pe tocuri, dar ce nu fac eu pt siguranta lui bebe.
Cand imi pun adidasi , am impresia ca o sa cad in cap.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
paula_m spune:
Oxana, mie nu-mi plac deloc genul ala de sandalute...mai bine slapi decat aia, oricum la Raul nu am putut purta decat slapi, foarte lati, eram exagerat de umflata la picioare si la maini
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
doxy spune:
Ele .
Si eu am impresia ca ma trag calcaiele in spate cand merg pe talpa dreapta.
doxy spune:
Paula, nici genul meu nu este, de fapt nu-mi place nimic din ce e fara toc, dar mi-au parut un pic mai elegante si ca ar merge la rochite scurte. Plus ca genul asta se incalta usor, fara ajutor.
Mie slapii nu-mi plac deloc, decat prin curte...