Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

M-am apucat de mici reparatii la haine. Am cateva buc descusute pe cusaturi de care nu am avut timp, asa ca daca tot stau in pat m-am apucat de ele, parca ma simt mai utila

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mi-a venit aparatul! nu mai am rabdare!!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Ele, bafta la eco!!!

Te asteptam cu vesti bune si muuulte detalii

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

In sfarsit mi-am facut si eu programare la morfo pe 20 martie. Mie mi-a cerut doc intre 23-24 saptamani. Vad ca voi le faceti mai devreme. Sapt viitoare ma duc si eu la eco 2d sa vad ce mai face brotacelul . Bafta la fetele cu eco de azi si asteptam vesti.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Astept detalii Ama.
Cand i-am vestit barbatului de aparat, a zis ca-mi pune un microfon pe burta si-l trece prin boxe

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, si ep mine m-a tinut dr meu la ultima eco 1 h jumate. Deja ma plictisisem...dar asa e la morfo. Sa vii cu vesti bune.

Eu iubesc pantofii cu toc inalt, dar inalt. In schimb nu suport tocurile mici, sau medii...ori inalt , ori deloc.Si imi plac si pantalonii cu turul lasat si tot ce e la moda, desi nu mai am varsta necesara, dar daca ma de[aseste pe mine, imi place sa vad la altii.

Delia Rodica, eu stiu ca talonetul e indicat doar persoanelor cu pb (de ex platfus, etc). Cel putin eu asa stiu din perspectiva alegerii papuceilor pt copii.

Cea mai buna incaltaminte e cea in care te simti comod.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Delia, nu te gandi ca e vreun varf tehnologic aparatul asta. E destul de simplut asa. Dar poate reusesc sa inregistrez bebelina

Cred ca merge si cu microfon

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Revenind la capitolul incaltaminte, eu recunosc ca sunt cam fudula. Adica, normal, ma intereseaza sa fie ceva comod, dar daca nu arata intr-un fel, poate sa fie ca pe norisor ca tot nu pun in picioare. Pantofi nu foarte comozi mi-am mai luat...dar care sa nu-mi placa...neaaah!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ama de care aparat ai luat? De la farmacie sau emag? Mi-as face si eu comanda dar astept sa ne spui cum e

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Total de acord, Happy!! Sotul meu imi spune ca eu nu stiu sa cumpar decat incaltaminte care doare!!!
Dar totusi, cea mai buna incaltaminte e cea in care te simti comod, nu cea mai frumoasa

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput