Multumesc, DC!

Multumesc, DC! | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

Mai sunt doi pasi pana in luna martie si sunt mai emotionata ca niciodata.
Implinesc in curand 31 de ani. 8 ani de casnicie si sunt cea mai bogata mamica din lume, cu o steluta de ianuarie-februarie 2007 si o strengarita de martie-aprilie 2012.

Parca mai emotionant decat toate astea mi se pare faptul ca implinesc 8 ani de cand am intrat in comunitatea “desprecopii”. 8 ani!

Am cunoscut aici oameni pe care i-am intalnit mai apoi in viata reala si care mi-au devenit buni prieteni (Gabitzam, Sabina, Soni, Anya20, Carmen, Eveline, Delsim, Gcibo, Anamaria222 sunt doar cateva nick-uri ce imi vin in minte), oameni care mi-au influenta categoric destinul (la recomandarea lui Nematics avem de mai bine de 5 ani aceeasi bona senzationala la copii!).

A fost un loc in care m-am simtit libera sa imi traiesc durerea pierderii unei sarcini, apoi bucuria de a duce la bun sfasit doua odisei. Forumul DC a fost aici, langa mine atunci cand eram in toiul pregatirilor de nunta, atunci cand am avut primul test de sarcina pozitiv, atunci cand am terminat facultatea, atunci cand am avut de trecut prin examene dificile. Am crescut aici!

Ca sa fiu sincera, existenta forumului in sine mi-a schimbat viata, facandu-ma si mai nerabdatoare sa devin mamica si sa traiesc fericirea zambetului larg si a manutelor ghiduse prinse in jurul gatului! Este si meritul vostru pentru ca mi-am indeplinit visul de a fi mama tanara….x2! Fara voi si fara toate povestile voastre frumoase poate as fi amanat prea mult aventurarea pe drumul asta minunat!

Vreau sa va multumesc pentru ca sunteti aici! Iti multumesc, Mirela, pentru ideea senzationala de a “inventa” un asemenea loc virtual, cu o asemenea stare de spirit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202&page=7" target="_blank">sunt in concurs!! me1!!!
Ce mai povesteste Ana...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

megbeng,
e intr-adevar un loc cu oameni minunati,frumosi,faini.
eu pe acestia i-am retinut.
ai,intr-adevar, motive sa multumesti.macar virtual si cineva tot ti-a fost alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

megbeng, este incantator mesajul tau plin de optimism.
Dau 5 stelute subiectului tau vesel si deconectant.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Multumesc mult de aprecieri!

Si ce am uitat sa zic in primul mesaj: sunt cu atat mai emotionata si bucuroasa ca ma aflu aici cu cat "mama" formului, Mirela a.k.a. "desprecopii" este campulungeanca, la fel ca mine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202&page=7" target="_blank">sunt in concurs!! me1!!!
Ce mai povesteste Ana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la multi ani inainte la fel de frumosi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

frumos mesaj, de mers la inima...
Sa fiu sincera, daca noi nu faceam DCul, il facea altcineva, cu alt nume.
Pana la urma insa, important e ceea ce ne-e legat pe toti, aici, de-a lungul anilor. Chiar de curand eram uimita sa citesc mesaje ale unor fete care s-au inregistrat aici cu muuulti ani in urma...Mai rar asa ceva, pe alte site-uri.
De fapt, secretul succesului acestui site sunt oamenii de calitate care il populeaza (si care il citesc pe furis...), prietenia, spiritul de ajutor, regulile, respectul, sensibilitatea ... toate combinate si dozate perfect - oferite de fiecare din voi.
Copiii cresc, noi ne schimbam ... prieteniile se adancesc sau se risipesc in vant ... dar ceva ne leaga. Si acel 'ceva' conteaza.

Chiar acum, lucram la plaftorma noua a DCului... si speram sa v-o oferim curand...stati pe aproape ca nu stiti ce pierdeti ;)

Multumesc mult, tuturor, dragilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vad ca are ceva istorie DC-ul, are mai bine de 10 ani...
Super, daca-l descopeream, poate intram mai devreme, chiar daca nu eram mamica atunci (2002)
Am descoperit forumul in preajma nasterii primai fetite, cand cautam info privind nasterea, alaptarea s.a
Am intalnit si eu oameni faini aici, atat "virtual" - mare parte, cat si in viata reala, m-am intalnit cu cateva mamici cu diverse ocazii

Continuati tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu nu stiu cum as rezista in fiecare zi fara oamenii pe care i-am intalnit aici.
Oricum, postul e invatatura de minte pentru ca suntem atatia si e prima oara cand vad ca cineva mai si multumeste si ne mai aduce aminte ca dincolo de problemele din cotidian daca tragem linie o mare parte o ocupa frumosul.
Multumesc si eu Mirela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Si eu vreau sa multumesc acestui forum pentru ca datorita lui am stiut sa alaptez corect primul copil din prima lui ora de viata, copil nascut la 35 de saptamani, cu 2,5 kg. De aici am stiut si ce maternitate sa aleg pentru a evita laptele praf. E foarte adevarat ca pe vremea aceea sfaturile despre alaptat curgeau rauri si (mai) nimeni nu se simtea hartuit de ele. Nu se nascuse miscarea de "rezistenta" :D
Pentru mine si copiii mei a fost foarte important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Draga mea, nu doar ca ai crescut cu DC, dar ai crescut foarte frumos Ma bucur de emotia ta si o impartasesc, chiar daca in ultima vreme mai mult citesc aici decat scriu!

Mergi la inceput