Ati facut coastele? M-ati facut sa-mi ploua in gura si m-am dus si mi-am luat si eu 2 cutii de la lidle, acum astept cu interes retete incercate de voi; daca nu, voi face cum scrie pe cutie.
Laura Ioana,exact in stadiul asta sint si eu,dar mult mai informata.Na-am avut timp,dar o sa incerc!
Eu nu-s asa de obsedata cu gatitul.Anda a deschis simultan subiectul cu fondantele si intra sa vezi ce a facut. Ar trebui sa bagam si noi niste poze cu coaste ,sa eliminam concurenta.Hahaha!
Dulcetica le-ai facut? Eu, da! Dupa cum era scris pe cutie, le-am pus congelate in tava la cuptor (incins in prealabil - cuvantul asta imi aminteste de un banc si rad de una singura) si le-am tinut cam 30-35 de minute la 160 grade. Au iesit criminale, asa ca nu am mai avut ce trage in poza
Laura ,adica ai reconstituit reteta din ingredientele de pe cutie ,le-ai lasat la macerat ,le-ai inghetat si apoi copt? Daca e asa zi niste "concentratii".
Sau ai urmat indicatiile de pe cutie, cu ce era in cutie?
Dulcetita, abia acum am vazut mesajul.
Ce era in cutie am bagat in cuptor, asa inghetat si am lasat 30-35 minute. Eu nu am mai adaugat nimic-nimicutza! Sunt coastele gata marinate in cutie.
Nu le-ai mancat inca? Am vazut ca acum sunt la pret dublu in lidle; astept poate le baga iar la reduceri.