Metode de inselat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hehehe.. eu fac parte din cei pacaliti.... era prin 90, aveam niste dolari de skimbat.. si am acceptat oferta unuia de pe strada, pe la unirii park. imi intinde suma ceruta de mine, ii dau bancnota.. (50 park erau). ma indeamna sa numar banii. ii numar dar lipsea o bancnota. tipul ia teancul inapoi, ii numara, imi da dreptate, mi i intinde inapoi si imi mai da o bancnota.eu, de buna credinta nu i mai re-numar. plec. mai tirziu observ ca skimbase teancul sau sustrasese din el mai multe bancnote. prinde hotul scoate i okii!!!

si cu faza cu inelul era sa fiu pacalita... dar nu avea bani la mine iar cind i am propus sa mearga cu mine sa i dau a refuzat!

intre timp am mai crescut si nu mai pun botul la nik nik nik...

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, prin blocuri misuna diversi,de la anumite fundatii (?), cu diverse vanzarti de produse... mi-e si frica sa deschid, ii intreb din usa ce vor, imi zic, zic ca nu ma intereseaza ce vad si gata...
Donatii am mai facut, dar in cazuri mediatizate, de care auzisem si eu, nu asa ca vine unu-altu la usa...
Si in general, am un disconfort major sa primesc pe cineva strain in casa, la cate se intampla
Verificari de la Enel, gaze, romtelecom (nu mai am) sau alte societeti de cablu, nu am avut parte... acu' mi-ati bagat teama, nu stiam de practica asta, ziceam ca daca au uniforma, legitimatie sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la schimbat valuta la negru se mai intampla sa iti dea cativa bani indoiti intre altii care sunt asezati drept, astfel incat numeri aceeasi bancnota de 2 ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cred ca metoda asta cu valuta a cam disparut.. cine mai schimba astazi bani la colt de strada? Acum exista banci, totul e sigur, altfel era in anii '90

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei_19

Citat:
citat din mesajul lui marius

- NU RASPUNDETI LA SONDAJE FACUTE LA TELEFON SAU LA USA!

Marius, e super c-ai adunat cateva din smecheriile inselatorilor!
Singura exceptie este cu sondajele facute la telefon: in Elvetia (poate si-n alte tari???) este obligatoriu sa raspunzi sondajelor organizate de guvern (ministerul de statistica sau cum se numeste). Se recomanda politicos la telefon si tu trebuie sa raspunzi constiincios tuturor intrebarilor, altfel primesti amenda.

eu nu am auzit asa ceva. stiu ca atunci cand esti sunat te intreaba daca doresti sa raspunzi si daca ai timp. parinti mei locuiesc in Elvetia si primesc des telefoane ptr sondaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Nici eu nu am auzit, dar presupun ca asemenea sondaje sunt anuntate inainte.

Noi nu avem nr in anuarul telefonic, asa ca nu primesc apeluri de la firme de marketing sau mai stiu eu cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcia03

Noi nu avem nr in anuarul telefonic, asa ca nu primesc apeluri de la firme de marketing sau mai stiu eu cine.

Niic eu nu am nr. in cartea de telefon,totusi am fost contactatzi,insa s-a procedat exact asa cum spune kariguld.

Esti intrebat daca esti de acord,eventual se face un alt termin sau refuzi.De amenda...n-am auzit sa patesti ca nu raspunszi unor sondaje!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

O sa-mi intreb consortul, sa vad daca stie ceva despre asta. Daca sunt sondaje anuntate, la care tb sa raspunzi si nu o faci, s-ar putea sa primesti amenda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Socrii mei au patit-o. Acum cativa ani se intorceau de la tara si au vazut pe marginea soselei un tip si o tipa care le faceau semne sa opresca. Au oprit si li s-a spus ca au ramas fara benzina si ii roaga sa le dea 2-3 l sa ajunga pana acasa. Normal ca nu aveau bani dar s-au oferit sa le dea un inel maaaare de aur iar socrii mei sa plateasca o diferenta in bani pana la valoarea inelului. Ce incantati erau cand au ajuns acasa si ne-au aratat inelul si ce dezmagiti a doua zi cand acest inel lasase o dunga mov pe deget.
Faza cu fotomodelele am patit-o si eu cand mergeam cu fata la mall, in Cotroceni. Erau 2 baieti care si-au inceput discursul si, cum eu le-am stigat din mers ca nu ma intereseaza s-au luat dupa noi si au inceput sa se adreseze direct fetitei care ma intreba despre ce este vorba. Le-am spus sa ne lase in pace si am grabit pasul. Noroc ca au aparut alte "victime" ca altfel nu stiu cat se tineau dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu am primit, la un moment dat, un telefon, prin care eram anuntata ca am castigat nu stiu cate mii de euro. Am ascultat incantata, pana mi-au cerut datele din buletin si CNP-ul. Am inchis telefonul, apostrofandu-l pe individ.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput