Metode de inselat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Pai vezi, daca tot faci o fapta buna, sa o faci gratis, altfel tot tu iesi in pierdere eu la asta m-am gindit prima data, ca ii dadeam 3 l de benzina fara sa le cer nimic in schimb.

Am avut si eu experiente de povesti lacrimogene care se terminau cu nu am bani sa ajung acasa/sun nevasta/platesc parcarea. Cind vine vorba de bani am plecat, pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Tot in categoria farselor ( nu efective, dar tot minciuni sunt) as mentiona si apelurile la 'trimite mai departe acest email/da share pe fb', in urma carora familii cu probleme, persoane bolnave sau anumite cauze ar primi centi, pentru fiecare adresa de mail careia ii trimiti.
Asta e vanatoare de adrese de email active, spam sau phishing, sa nu credeti ca da Bill Gates sau altcineva bani, datorita acestor actiuni.Niciodata nu dau mai departe asa mesaje, ba chiar trec la spam adresele de la care vin.

Inca ceva interesant : Email fraud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

O teapa fierbinte pe Facebook, "Cine #355;i-a vizitat profilul": http://jurnalul.ro/it/tehnica/o-teapa-fierbinte-pe-facebook-cine-ti-a-vizitat-profilul-peste-200-000-de-pagini-romanesti-compromise-de-un-cyber-atac-607500.html

Mergi la inceput