Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 9
graphistar spune:
Fetelor, maine merg la un al treilea medic si voi face o ecografie.
Cand m-a programat, asistenta si-a notat "ecografie de triplu test", care este si putin mai scumpa decat cea obisnuita.
Vreau sa va intreb daca este diferenta intr-o ecografie normala si una de triplu test.
Pana acum n-am avut norocul sa vedem foarte multe la ecograf si mi-as dori ca medicul sa masoare copilul mai in amanunt, sa numere degete, sa verifice etc, daca poate s-o faca.
De exemplu parca Bobitza spunea mai devreme ca i-a numarat copilului degetelele, verificat organele, masurat femurul etc. Sa cer si eu asa ceva sau medicul ar trebui sa-si dea interesul?
Bobitza, cum a fost? Ati cerut voi o ecografie mai amanuntita?
16 +
Laura
Sweety4u spune:
imi pare rau pt fetele care trec prin experiente mai neplacute - la munca, acasa sau cu analizele. Multa sanatate si curaj ca totul trebuie sa se termine cu bine!
16
Sweety4u spune:
Bobitza, felicitari pt fetita! nu cred ca trebuie sa iti faci griji pentru inaltime... fetele sunt mai mici important e sa fie sanatoasa
Noapte buna!
16
Bobitza_85 spune:
Graphi, la mine cea mai amanuntita a fost cea de sapt trecuta, de la DT,,,careia ei ii tot ziceau Morfologie de trim 1.
Vreau sa zic ca at cand merg la eco la spital, la dr mea, eco dureaza max 5 min, ii asulta inimioara, se uita superficial si gata!
La Medlife, fiecare eco, indiferent ce tip e, dureaza 30 de min in care o intoarce pe toate partile. Asta imi place mult la ei.
Va pup dragelor! Noapte buna!
13 +
Bobitza_85 spune:
Va multumesc pt felicitarile legate de fetita!
Va doresc multa sanatate tuturor!
13 +
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, felicitari pt fetita! Nu te mai lua de piciorusele ei ca o sa vezi ca vor fi cele mai dulci bulanashe Happy_Ama 19+ si EVA |
Multumesc Happy!
Cand am ramas gravi, am zis ca nu conteaza ce sex are bebelusul si cu cine seamana, doar o dorinta am: sa fie santos si sa semene la inaltime cu taty.Acum, cum o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie, restul sunt "accesorii"!
13 +
Ele spune:
Buna dimineata!
Betty cum se aude bebitza cu aparatul ala?
Olimp, m-am exprimat gresit ..numai pe picioare ma fac cu epilatorul. In rest folosesc bic-ul.
Am patit-o si eu urat cu constipatia. Aseara mi-am pus supozitor cu glicerina. Am zis ca scap bebele in wc si altceva nu iesea. Dimineata am rezolvat problema.
Cand va citesc problemele, ma bucur ca am sefi intelegatori. Eu v-am zis ca vreau sa ma intorc cat pot de repede la munca si ei ma sustin, si pe langa cic o sa ma plateasca inca un salar..ceea ce nu ar face oricine. Ilegalitati...dar gasim o varianta legala.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
Ele spune:
Alexandra noi ziceam in gluma:"nu conteaza ce este , dar sa faca pisu din picioare"
Dar ne bucuram indiferent de sex, important e sa fie sanatos.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
unidanad spune:
Buna dimineata!
Betty si eu sunt curioasa cum e aparatu? Cat te-a costat si de unde .
19+
Dana