Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dedicut imi pare rau sa aud de balaurul respectiv. Nu prea stiu cum se scapa, dar sigur stie medicul.
La prima sarcina am facut ampicilina injectabila, iar acum tot aud ca augmentinul este permis. Cred ca depinde si de trimestru in care esti.

Eu doar ce m-am epilat ca maine seara prevad ca nu am chef si ma duceam la morfologie ca un porc tepos.

Oxana tu vrei sa iei dupa nastere toate cele 126 zile?? e mai avantajos asa pt tine?

Olimp da..ne inmultimim. Sefii sunt in culmea fericirii. Dar astea sunt dezavantajele sa ai 90% femei in firma.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dedicut ma rog sa fie bine , si in final sa nu iti mai faca probleme

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

ele asa este cum se spune riscul meseriei ...la voi e riscul sa ai angajate

fetelor mi-e groaza de epilat cu ceara , pentru contractii , dar poate daca as folosii crema epilatoare ...ar fi rau stiti cumva sa fie contraindicata daca suntem insarcinate ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Ca sa intru in clubul ardelencelor...de doua zile bb misca mai putin, nu mai e agitatia aia in burtica mea. No...rau e sa compari mereu.

Dana ziceai la un moment dat daca tre sa iti faci griji ca simti miscand doar sub buric. Conteaza la fiecare cum e pozitionata sarcina si ceva ce uitam sa luam in calcul..musculatura noastra.In acel loc in care simti tu pe bebe percepi tu, dar el misca prin mai multe locuri.
Deci rabdare...ca o sa ne intoarce cat de curand de pe o parte pe alta.

20 saptamani

Mergi la inceput

M-a apucat limbarita iarasi. Olimp eu ma fac cu epilatorul.
De cateva zile ma gandesc sa imi pun pe cada zatul de la cafea si sa fac gomajele pe picioare la baie. Le faceam si negravida, fac bine la celulita. Iar in perioada asta, suntem predispuse si mai mult. Si nu cred ca strica.

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Rodica, prezent!

Am fost la dr. Totul e f. bine
Mi l-a masurat pe bebita pe toate partile si concluzia e ca e bine.
A zis ca durerile acelea in parti sunt ok, se datoreaza intinderii ligamentelor, cresterii uterului, etc.

Ce m-a enervat: a masurat distanta intre genunchi si femur si a zis ca bebe nu o sa fie inalt si se uita la mine si zice: "Bine, vad ca nici nu are cu cine sa semene"
Eu am 1,60. dar taty are 1.83 si sper sa semene cu el.
Oare se poate vedea treaba asta de acum, adica asa e sigur?

A zis ca 60% e fetita
In fine, scund, inalt, sanatos sa fie!

13 +

Mergi la inceput

Apoi, daca tot eram la Medlife, am intrat si la ORL ca ma durea capul de nu mai vedeam.
A zis dr ca mi s-a activat putin sinuzita si ca e pe fondul unui inceput de viroza.

Iau apa de mare pt nas si niste picaturi de copii si un paracetamol la 12 H. Am luat unul cand am ajuns acasa la 5 , apoi am dormit 2 ore si nu ma mai doare capul.

Va pup pe toate si imi pare rau pt Doxy si Alina

13 +

Mergi la inceput

ele cu epilatorul !!!! si eu am dar nu am curajul sa-l bag intre picioare

deci te-ai mai linistit sa inteleg , intri in clubul nostru , zici zat de la cafea , si cum faci masezi pielea care e predispusa la celulita cu zat ?

bobita , mai are importanta , iualt , scund , oricum daca sansele sunt sa fie fetita chear ca nu mai are nici o relevanta , importanat ce ca e bine ....

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Dedicut, mie mi-a prelevat dr proba de secretie la spitalul de stat si a trimis analiza la Regina Maria.
A iesit streptoccoc B pozitiv.
Eu eram socata, nu am avut niciodata asa ceva. A zis ca se ia de la WC...ma rog, ideea e ca a zis ca dupa 14 sapt sa iau antibiotic pt ca atunci se formeaza ligamentele si sa nu il afecteze pe bebe. Atunci eram in 10 sapt.
Am zis ok, desi eram suparata pt treaba asta.

Pe la 11 sapt am repetat analiza la Medlife si...a iesit negativ.
Mi s-a spus apoi ca asta ba apare, ba dispare, ca poate " a fost eliminat de organism", dar fara tratament?!

Ideea e ca saptamanile viitoare voi repeta analiza si daca iese poz, voi lua antibiotic, chiar daca nasc prin cezariana, ca am inteles ca asa trebuie.

Eu zic sa mai repeti analiza, sa fii sigura ca e poz inainte sa iei antibiotic

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Bobitza ma bucur ca sunteti bine. Cat despre cat de inalt sau scund va fi ...nu cred ca poate prezice doctorul.

Alina,Doxi ...imi pare rau ca nu va e ok la locul de munca,dar pe principiul caul sus, un sut in fund un pas inainte...nu stii ce se va intampla peste 1-2 ani.

18+ de

Mergi la inceput