Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp ai PM

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

off, fetele, nu imi vine sa cred cum e cu angajatorii astia..mulr curaj!

dana, f dragute pozele tale! si noi ne-am casatorit la aceeasi biserica :-)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Delia

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

delia_t ms . Inseamna ca la vara ne vedem prin IOR.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Fetele, am descoperit ca am streptotoc B. Facusem analiza inainte de sarcina, am luat tratament, am scapat de streptococ dar aveam un enterococ. Si medicul a zis ca ala e mai slabut, pot sa raman insarcinata. Si acum iar streptococ!
Ati luat antibiotic in sarcina? De care? Sunt riscuri daca iei? Sa vad ce tratament o sa primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

ce e streptococul b?

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria

delia r tare bancul....

dana
frumoase poze...si doamna din ele...

dedicut nu stiu ce antibiotice se pot lua dar stiu ca sunt antibiotice care sunt permise , poate te ajuta fetele care au luat , multa sanatate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

E un monstru care apare in analize de cultura de col....macar scrie ca e sensibil la toate , sper sa scap de el. Oricum analiza asta se face de catre toata lumea inainte de nastere, pe la 37 de saptamani. Daca e ceva se face antibiotic in timpul travaliului. Eu data trecuta nu am avut. Am avut mai demult si nu a trecut cu pastile, doar cu penicilia injectabil, si mai si durea rau. Acum cica trecuse, deja ma indoiesc totusi ca a fost bun rezultatul ala , cred ca nu trecuse nici atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dedicut dar ai facut analize de secretie de col ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Am facut analizele de culturi de col sa vedem daca mai e enterococul...si am dat de alt balaur, cu mai multe capete...
Citind pe net vad ca se face cam la sfarsit tratament, ca poate sa apara iar...vedem ce tratament o sa primesc, doar sunt in spital.
Stiu ca am mai avut mai demult si doctorita mi-a spus ca poate sa provoace nastere prematura, dar citind nu scrie de asa ceva. Vedem ce zice medicul.

Mergi la inceput