Fiv Turcia - 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Am mai facut unul, Minut, care nu a dat niciodata gres la mine, si in mai putin de 5 min a aparut si cea de-a doua liniuta, fff vaga.
Ma rog din tot sufletul sa ne ajute Dumnezeu!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Eu 29,5 ani, relativ ok, sotul 31,5 ani, azoospermie obstructiva.
Fiv 1 august 2012 Bucuresti, dr. Tutunaru - o minciuna
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Istanbul - Acibadem - Dr. Tayfun - Pe 8 martie anunt Beta Super Pozititiv
DOAMNE AJUTA-NE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

vreau_bebel nu te mai stresa cu testele . asteptam cadoul din partea ta la 8 martie . un beta mare cat casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

nelay astazi are transferul de ziua 3 . sper sa nu se supere ca v-am spus eu intai . astazi are intalnirea cu bebeii ei pe care ii asteapta de asa de mult timp .

oricum va intra cu vesti si cu detalii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Bebel, asteptam luni Beta! Trebuie sa mentionez ca acum o luna pe 2/2 am primit rezultatul de la Beta meu de 375 si trebuie sa recunosc ca din cauza stresului provocat de lab, am facut si eu un pipi test. Am ajuns acasa si daca tot aveam un Surecheck, l-am folosit si a iesit fff pal

Gabriela, eu consider ca oamenii ar trebui lasati sa īsi transmita singuri informatiile! daca te conversezi cu cineva pe PM, nu e frumos sa dai info personale, parerea mea. Faptul ca ii raspund cuiva prin PM si nu prin mesaj pe forum, cred ar trebui sa īnsemne "deocamdata vreau sa fie intim si nu public"!

Pe forum scriem mesaje care sa aiba continut valoric; remarc ca pentru tine cantitatea tip forma fara fond este cea mai importanta. Iti spune cineva care are doar vreo 210 mesaje, insa sper sa fi adus o minuscula contributie pentru aceasta comunitate.

Respect!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

sunt de acord cu nanne

eu, in locul lui nelay chiar m-as supara

nanne,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaddr spune:

Buna ziua dragele mele

Acum m am intors de la Clinica cu inca un bebe la purtator. Am facut si transfer de blasto.
L-am tot intrebat pe Tayfun de ce nu imi pune astazi 2 blasto. Raspunsul a fost linistitor si atunci l am lasat sa-si faca treaba. Mi-a spus ca totul a decurs bine si ca este increzator privind sansele de a gravidi (ce frumos suna acum cuvantul graviduta) si ca el considera suficient 2 embrieni de buna calitate. Mi au mai ramas 4 blasto pe care i au congelat intr-un singur recipient.
Pentru fetele care doresc congelarea, noi am platit 1400 Tl.
In concluzie: avem acum 2 bebe la purtator. Unul ziua 3 - 8/1 si unul de ziua 5 - 4AA.
si va imbratisez cu drag si va multumesc din suflet pentru sprijin si informatii.

2 IUI nereusite Clinica de fertilizare Bucuresti, 1 FIV, 2FET nereusite Genesys Bucuresti. Sotul 30 ani, OK, eu 36, relativ OK - trompa dreapta putin permisibila, trompa stanga se banuieste obstructinata. Ovar stang rasucit dupa uter. Nici o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

salutare, turcoaicelor si o primavara full de bebei, va doresc, tuturor

nanne girl, unde-ai fost pana acuma?? (mesajele tale sunt de-a dreptul addictive, so you know) si da, subscriu intrutotul, ai perfecta dreptate si un mod inedit de a spune lucrurilor pe nume ar fi ideal, ca pe forum sa se scrie doar mesaje care au continut valoric, pentru ca, e un adevarat challenge, sa gasesti info relevante, ingropate in tone de maculatura
asa cum, e urat sa vorbeasca cineva pentru tine, in numele tau, sau, si mai rau, sa faca publice informatii primite in privat, doar pentru a avea ceva de zis, sau, din simpla dorinta de a fi interesant..din pacate insa, la capitolul asta (n.r. educatie), lacunele sunt mari, in numeroase cazuri..sustin intrutotul ce incerci sa faci, dar, din pacate, ma tem ca e mission impossible..

ama, am mai citit putin din urma si am vazut ca te pregatesti de amnio saptamana viitoare..hai, sa fie asa cum trebuie, sa ai un rezultat excelent si apoi sa astepti in liniste, fara emotii, momentul marii intalniri cu..bucalata din dotare eu pregatesc pumnisorii stransi si-ti urez, sa ai zero peripetii la procedura!

gabriela, si eu in locul lui nelay, m-as supara ca dai din casa, fara a discerne info (preferabil, inainte sa postezi)!! discretia, e si ea o calitate, deloc de neglijat.. uneori insa, am senzatia ca nici nu-ti dai seama, ce gafe faci

nelay, draga mea, merci fain pentru mesaj si astept sa citesc vesti din cele mai bune despre aventura ta otomana si, most important, sa nu uiti ce mi-ai promis, anume, ca te-ntorci cu..twinsi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap. nou aici

Mergi la inceput