Fiv Turcia - 4
Raspunsuri - Pagina 15
nanne16 spune:
ploaiedevara bine ai venit si sa stai cat mai putin aici!
Nu am probleme cu hidrosalpinx-ul, Lorelei este "experta", insa cred ca trebuie mare atentie...
Succes! si multumesc pentru urari si tuturor asemenea!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
lorelei78 spune:
vera_81,ai vorbit totusi cu clinica?Nu abandona daca nu ai vorbit cu Tayfun,chiar daca asa e legislatia.
vreau_bebel,si eu am avut niste intepaturi,dar sunt fete care nu au simtit nimic.Tu comporta-te ca o graviduta si pana la beta!
nanne
ploaiedevara,eu am tras-o mult cu hidro,dar Tayfun m-a ajutat si am ramas graviduta.Stie el ce face.
Cristina si Nelay,bafta fetelor!
Hatice,mai ai si tu putin si vei intra in linie dreapta.
ciuripica,tu cum mai esti?
Pup toate fetele.
Hatice spune:
Cristina, super veste.Iti doresc embrioni puternici si lipiciosi care sa se transforme si sultani viteji sau sultane frumoase..
Vreau_bebel bine ai revenit acasa.Acum fi relaxata, pozitiva si ai grija de sultanii bebei.
Nelay, toate cele bune.
intregului harem
ciuripica spune:
Ploaiedevara, bine ai venit, da sper sa fie iulie-august, adica sigur, daca Doamne-Doamne nu face vreo minune.
Lore
Vreau-bebel, asta te asteapta!
Cris, super poductie!
Nelay, , trimite-ne vesti!
si gravidutele
Tamis, imi e dor de tine!
cristinaddr spune:
Multumesc foarte mult.
Imi era un pic teama de corpul meu si de varsta. Dar pana acum ok.
Am si eu o intrebare. De vreo 2 ore ma manca f tare pielea. Nu am urticarie ca nu am basicute. Mentuonez ca isu Crinone si Monidoks ( doxiciclina)
cristinaddr spune:
Vreau bebel. Ne bucuram pentru reusita ta. Abia astept sa anunti beta mare, mare. Pupici si aveti grija de voi.
ciuripica spune:
Cris, s-ar putea sa ai o reactie alergica la doxaciclina. Cel mai bine ar fi sa te uiti pe prospect daca simptomele tale apar ca reactii adverse, daca continua aceasta stare ma gandesc ca nu ar strica sa iei un antialergic, iar maine sa iei legatura neaparat cu doctorul si sa-i spui.
De cat timp iei doxaciclina?
ciuripica spune:
Am vrut sa spun doxiciclina.
Apropo de reactia alergica, nu pot sa dau sfaturi neaparat deoarece nu sunt medic, dar eu sunt alergica la toate "cilinele".
cristinaddr spune:
M am uitat si eu pe prospect si intradevar de la doxiclina mare a fi. Am niste claritine la mine dar nu stiu daca sa iau sau nu si Daniela imi zice ca nici ea nu stie.
ciuripica spune:
Nu ma pricep la Claritine, eu deobicei iau Flonidan, dar daca cumva incepe sa te furnice limba sau ti se umfla, eu zic tragi o fuga la spital (si iei Claritine cu tine), dar ce stiu eu?