daosin.ro site medical cu informatii gresite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

andacos, tu nu descompui histamina.trebuie sa faci o anestezie.te duci si faci testul York care iti arata ce alimente nu poti manca????///pentru Dumnezeu, ti se pare ok?
intoleranta la histamina,temporara saa,fff rar,genetica, e grava.se poate muri din asta.
in contextul asta tu spui ca e bine,ca daca totusi esti intr-o situatie limita,e bine macar sa stii ce nu poti manca....
ca sa intelegi

ti se arata la York test ca ai intoleranta la carnea de vaca,de fapt proteina din carnea de vaca. o scoti din meniu,dar nu iti spune nimic cum stai cu activitatea DAO,pe care tu nu o produci.si mananci constiincios spanac, otet, banane, mai iei si o aspirina, un ibuprofen,dupa care,direct la desocare,ca de, in testul york nu scrie nimic de DAO.
tu intervii in discutie de dragul de a ma blama sau ca stii despre ce e vorba?sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

hiastamina,eu am spus clar ca nu ma pricep la TOATE!

Te mai intreb odata,testul recomandat de site-ul respectiv este ilegal?Este irelevant ca si rezultat,sau pe tine doar pretzul te deranjeaza atit d emult?

Dana

Mergi la inceput

andacos, tu ai citit ce am scris in toate postarile sau vrei sa repet asa sine die?

este irelevant,arata altceva, e pt alta afectiunea. afara costa pana intr-o suta de euro,aici nu au deloc clienti.se refera la intolerantele alimentare ,care sunt facute pein mecanism IgG.
intoleranta la histamina NU e nici prin mecanism IgG, nici IgE,ci arata ca tu nu poti descompune histamina,ca stai naspa cu enzima diaminoxidaza,ca histamina asta se gaseste in alimente, bauturi,vin si,fff important in medicamente:toate anaestezicele, psihotropele, barbituricele, opiaceele, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen), aspirina,metoclopramid,fier.

ei sunt impostori:recomanda un test irelevant,pt care nu sunt clienti si al carei scop si rezultat sunt diferite de cele urmarite in cazul intolerantei la histamina.

faci york testul, arata ce nu poti manca.poti aveaintoleranta la alimente car enu au histamina,insa veci nu vei afla ce face diamnioxidaza ta,cum descompui histamina.

alles klar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Histamina,
Sunt sigura ca informatiile date de tine sunt deosebit de importante pentru cei care au asemenea probleme medicale.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ei sunt impostori:recomanda un test irelevant,pt care nu sunt clienti si al carei scop si rezultat sunt diferite de cele urmarite in cazul intoelrantei la histamina.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Bine,histamina,eu daca as fi site-ul respectiv,as reactziona cu sigurantza la asemenea acuze!

In prima ta postare ai spus ca recomanda SI testul York,pentru depistarea diferitelor intolerantze,deci nu se refera doar la histamina(asa cum esti tu fixata se vede).

probbabil ca pe linga daosin,site-ul mai comercializeaza(pe baza unei autorizatzii anuiesc )si alte medicamente utilizate in alergii,deci nu e fixat doar pe ...histamina!

In principiu ,intzeleg ce vrei tu sa faci cu subiectul asta,insa repet,nu sunt de acord cu tine!

Dana

Mergi la inceput

1.siteul a reactionat si a modificat.a scos york testul.de tot.
2. siteul e interfata sciotec si comercializeaza DOAR DAOSIN,care este DOAR PT INTOLERANTA LA HISTAMINA!
sciotec e cel mai mare producator de enzime din europa.
uitate-te pe daosin.ro,citeste si apoivb.
sincer.
credibilitatea ta ca user ar emutl d esuferit.

e doar un site dedicat DOAR intolerantei la histamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ei sunt impostori:recomanda un test irelevant,pt care nu sunt clienti si al carei scop si rezultat sunt diferite de cele urmarite in cazul intoelrantei la histamina.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Bine,histamina,eu daca as fi site-ul respectiv,as reactziona cu sigurantza la asemenea acuze!

In prima ta postare ai spus ca recomanda SI testul York,pentru depistarea diferitelor intolerantze,deci nu se refera doar la histamina(asa cum esti tu fixata se vede).

probbabil ca pe linga daosin,site-ul mai comercializeaza(pe baza unei autorizatzii anuiesc )si alte medicamente utilizate in alergii,deci nu e fixat doar pe ...histamina!

In principiu ,intzeleg ce vrei tu sa faci cu subiectul asta,insa repet,nu sunt de acord cu tine!

Dana

Din cauza disputei voastre m-am uitat si eu pe acel site si vinde doar un singur supliment alimentar numit DAOSIN in doua forme: cutii cu 30 de capsule sau cu 60 de capsule.

In rest recunosc ca nu ma pricep.

edit: am postat cam in acelasi timp cu Histamina, deci nu am vazut ca a scris si ea ce am scris eu.

Mergi la inceput

Am spus clar ca intzeleg scopul subiectului,insa nu sunt de acord cu tine.potzi acceta asta ,da?

ce promoveaza site-ul respectiv nu e ilegal,asa ca tu nu ai competentza sa-i declari impostori.

Dana

Mergi la inceput

multam fain lali.

Mergi la inceput

ba e cam ilegal,ca te informeaza gresit asupra unei afectiuni apoi iti recomand aun regim care te aiureste.
daca nu era asa,nu reactionau.

Mergi la inceput