Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Felicitari Bubulina, pentru printesa Miruna!
Ama, sunt invidioasa pe pe tine, ca ai asa rochite frumoase, imi plac toate, inclusiv balerinii! Sunt tentata sa fac si eu comanda, dar am emotii in legatura cu marimea!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, burtici!

Ma bucur pentru vestile bune de la eco, pentru carucioarele roz, albastre etc...

Legat de durerile de burta si eu m-am simtit bine saptamana trecuta, pana vineri cand spalam vasele la bucatarie si pitica repede a fugit in camera ei si nu stiu cum naiba a reusit intr-o secunda sa rastoarne o comoda cu 4 sertare peste ea, doar capul i se mai vedea de sub mobila imediat cum am auzit urlete am fost acolo si da-i si lupta-te cu ridicatul comodei, eu o saltam dintr-o parte si seratarele cadeau pe ea offfff! N-a patit mai nimic, doar sperietura ce a fost mai rea, dar si pe mine m-au apucat niste crampe din cauza ca m-am fortat sa ridic repede o greutate asa de mare si tot week-end-ul am tras cu durerea de burta am stat numai pe No-Spa forte la 8 ore si ma gandeam sa-l sun si pe dr, dar ce puteam sa-i mai zic?! ca am mutat mobila prin casa si acum ma doare burta
Azi m-a lasat in sfarsit durerea!
Eu nu stiu cum sint alti copilasi, dar a mea se catara nene peste tot, pe blatul de la bucatarie, pe birou, peste tot, trebuie sa fiu numai cu ochii pe ea, nu stiu de unde are pasiunea asta cu cocotatul si nici acum nu inteleg cum a reusit sa traga de comoda aia si sa ajunga sub ea ca e destul de grea, eu abia am ridicat-o!

Acum despre patanii cu oameni nesimtiti: eram la H&M la coada si cu pitica dupa mine plictisita si maraita si pur si simplu nu mi-am dat seama ca m-am bagat (cica) in fata unei tipe, care ma ia la rost ca statea si ea la coada si bla-bla; mi-am cerut scuze si am invitat-o in fata mea, dar ea cica "nu mai conteaza acum, asta e!" Si eu ati vazut cata burtica aveam in S18, acum e si mai si; numai daca o fi crezut tipa ca am ciroza ca altfel nu-mi explic interventia ei decat prin simplul fapt ca a fost mega-nesimtita! Deci daca o femeie, o tipa tinerica imi tinea mie morala si apoi nici nu vroia sa treaca in fata, eu eram si sictirita si obosita si chiar ca-mi venea sa rad, ce asteptari sa mai ai de la barbati sau bosorogi/bosoroage?

Happy Mom si S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ms, Bubulina

Doxy, e gratis peste 65 lire. Si cum eu iar am sarit calul...

Dar daca vreti sa comandati, cand intrati pe pagina primul lucru sa selectati in loc de lire,euro. Se schimba si marfa partial..

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Dana, analizele pot sa iasa bine in limite dar sa fie inspre limita inferiora.
Din ce stiu in sarcina poti pierde multe minerala...adica ti le absoarbe si bebe si de aceea ai nevoie de un supliment.

Si eu am luat Femibion I care cuprinde acid folic, iar acum am trecut la Femibion II. Nu cred ca m-am ingrasat de la astea...poate doar sa-mi fi creat pofta mai mare de mancare. Oricum dat fiind faptul ca suntem 2 in 1 :) poti sa mananci mai mult, dar nu cat 2.

18+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefana, eu mi-am luat 38 in loc de 36 cat port normal si sunt lejere bine. Deci un nr mai mare. Mai ales ca eu am pus vreo 6 kg pe mine....

Yvyana, ce patanie!! Bine ca e ok pitica. Tu stai mai linistita o vreme... Ooofff...

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele am ramas socata.
http://ph-online.ro/monden/item/25754-femeia-care-a-fost-gravida-cu-o-fantoma-experienta-socanta-traita-in-sala-de-nasteri-ce-au-descoperit-medicii-in-burta-ei

Ce parere aveti??? Eu cred ca ia furat bebeul

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Yvyana ce sperietura, bine ca su teti bine.

Nepotul meu de 1 an jumatate e f agitat, I tr-una are caste o buba, ochi vnt, cucui in frunte....se catara pe dulaspuri, e f energic. cumnatas trebuie s-l pazeasca doar pe el. Se duce la frigider si ea mancare etc

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana ca si fe sunt minerale si nu vitamine..

cat despre articol , l-am citit , dar luand in considerare ca Brazilia si america latina este recunoscuta pentru cazurile de rapiri , eu sicer cred ca femeia fiind din familie umila pur si simplu i-ai luat copipil dupa care au invocat povestea idioata cu fantoma...

yvyana bine ca te-ai linistit , si esti bine acum ! cat despre tinerica aia de la H&m ce sa mai zic , tara asat e plina de nesimtiti

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

gata nu mai pot , mi-i se inchid ochii , va si va zic noapte buna...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

si eu va zic noapte buna! ne auzim maine!

18+ de

Mergi la inceput