Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, nu prea am mai auzit la doctorii de generatie noua.... Dar nu stiu daca e o regula... La mine s-a speriat atunci. S-a temut sa nu fie rupte membrane etc..

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, inca acum ma abtin, dar de obicei fac ravagii :D nu sunt mandra totusi...e ca o boala . Aia cu alb si negru e foarte finuta. Dintr-un fel de persicuta. Merge bine de birou/ocazie

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp si pe mine m-a verificat la col in urma incidentului, altfel nu cred ca se uita intern. Data trecuta a masurat la eco pe burta.

Pana sa fiu insasrcinata si eu faceam multe achizitii, acum nu le mai gasesc rostul, daca stau si acasa.....cand da caldura pote iau ceva, depinde

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna seara fetele !

Bubulina felicitari pt printesa

Fetele am si eu niste nelamuriri iar pana acum nimeni nu a reusit sa imi de-a un raspuns logic. Am mai pus intrebarea asta pe un forum si multe mamici stiu doar sa zik : daca ti-a dat medicul ia-le ca e bn. Multi medici habar nu au de capul lor (sper sa nu fie si cazul meu ) Intrebarea era: De ce se mai dau vitamine in sarcina daca tie toate analizele ti-au iesit bune???? Eu am facut toate analizele, calciu fier absolut tot ce mi sa cerut si absolut toate sunt bune. Cand am fost la doc nu mi-a spus nmk de vitamine am intrebat-o eu sa mai iau si eu ceva pastile si mi-a zis a da ia elevit sau femibion. Le-am cumparat ( Elevit) si intr-o saptamana m-am ingrasat 1 kg care eu pana la 18 sapt ma ingrasasem 1 kg. Doamne fereste nu va ganditi ca kg este problema nu dar asta ma pus pe ganduri. Daca e bun pt bebe de ce se pune la mn? Daca mie mi-au iesit analizele bine de ce sa ma indop cu vitamine? Nu stiu daca imi dati dreptate dar mie nu mi se pare normal.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Olimp esti tare simpatica, imi plac vitezele tale . Din pacate eu nu am ce sa ma fac caci la iasi eu sunt sefa. Sefii cei mari sunt la Carei si in ce I priveste sunt cam in situatia Amei ca sunt asa de treaba ca mi e jena sa ma plang de ceva. Nici n o fac de fapt ca nu e cazul inca. Dar treburle trebuiesc rezolvate asa gravide sau bolnave cum suntem. Nu puteam sa sun la carei sa spun sa vina ei sa rezolve ca eu is gravida si colega e bolnava... in fine... nu ma mai gandesc la asta.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia mersi de raspuns

oxana nici nu te mai gandi ...schimbam subiectul ca nu ne face bine...

dana eu nu stiu ce sa-ti spun , eu stiu ce iau femibion pentru ca am mutatiile de trombofilie si nu metabolizez in mod normal o parte din vitamine de aceea iau suplimente , in cazul tau ..nu stiu.. , dar stiu ce e la moda sa se dea vitamine , posibil sa asigure un echilibru al mineralelor si vitaminelor , ai facut si analizele vitaminelor ? sau doar cele de sange obijnuite , caci si la mine analizele de rutina din sarcina sunt bune.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Ma scuzati pentru greseli dar scriu de pe tableta si e foarte incomod.
Dana eu in prima sarcina n am luat vitamine dr mi a zis ca analizele sunt bune asa ca n are rost. Am luat doar fier nu mai tin minte din ce sapt si in primul trimestru am luat acid folic. Legat de kg s ar putea sa fie si o coincidenta caci daca pana la 18 sapt nu ai pus nimic, acum ceva ceva tot tre sa se puna . Am inteles ca vitaminele in sine nu ingrasa dar pot sa sporeasca pofta de mancare si ca rezultat indirect te ingrasi. Eu iau elevit de la inceput dar nu mi se pare ca mi da pofta de mancare. Am pus 4 kg pana acu 3 zile cand ma cantarisem ultima data.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

foarte dragutze hainele pe care ti le-ai luat Ama.

Fetelor, multumesc pentru urari. Asemenea si voua va doresc ...sarcina usoara si bebe sanatos tun!

18+ de

Mergi la inceput

Ama cat a costat transportul?

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oxana si eu am luat in primu trim femibion de trim 1, si acid folic pentru ca stiam ca atunci se formeaza bebe si toate organele. Acum nu mi se pare ca mai am nevoie de ele avand in vedere ca am facut analizele la 11 sapt si toate au iesit f bine.
Olimp am facut la analize si calciu si fier si mai multe si au iesit bine.

19+
Dana

Mergi la inceput