Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia_Rodica spune:
Bubulina te uiti la emoticoane sa vezi care sunt caracterele caruciorului roz si mergi la stari unde e trecuta varsta sasrcinii si bagi caracterele caruciorului.
viitoare mamica de hocheist 16
olimp spune:
am si eu o intrebare ? ca tot mai ziceati de control si pe masa ...eu inca nu am avut parte de el , se face in toate cazurile sau trebuie sa ceri in mod expres sa se uite la colul uterin si atunci te pune pe masa ?
sa stiu daca vineri merg la eco cum fac cu paduricea ce strategie sa adopt
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
happy_ama spune:
Doxy, nici in Bucuresti nu au maternity. Numai online.
Olimp, mi-am luat asa:
- www.newlook.com/shop/maternity/shop-department/maternity-red-polka-dot-dress_269906869" target="_blank">rochita
- www.newlook.com/shop/maternity/shop-department/maternity-pink-ruched-v-neck-dress_257738076?productFind=search" target="_blank">rochita
- www.newlook.com/eu/shop/maternity/shop-department/mamalicious-monochrome-pleated-silky-dress_268669301" target="_blank">rochita
- www.newlook.com/eu/shop/maternity/shop-department/mamalicious-pheonix-2-in-1-dress_262848820" target="_blank">rochita
- www.newlook.com/eu/shop/shoe-gallery/view-all-shoes/kelly-brook-blue-rafia-oversize-bow-ballet-pumps_272840340?icSort=Price Low to High " target="_blank">balerini
Happy_Ama 19+ si EVA
doxy spune:
Olimp ai dreptate, dar nu mi place nedreptatea si nici sa fiu luata de fraiera. Daca ma fac ca nu observ anumite chestii nu inseamna ca sunt proasta ci sunt cu bun simt. Dar anumite persoane nu stiu sa aprecieze si daca le dai un deget iti iau toata mana.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
happy_ama spune:
Olimp, pe mine m-a urcat pe masa atunci cand m-am speriat cu scurgerea aia. Si acum ca sa verifice daca s-a modificat ceva. Dar daca nu eram un caz de panica nu cred ca ma urca
Happy_Ama 19+ si EVA
happy_ama spune:
Delia, multumesc
Hainele sunt pacatul meu! As manca numai covrigi si mi-as da toti banii pe haine
Happy_Ama 19+ si EVA
olimp spune:
happy sunt tare dragute , imi plac toate , in mod special cea neagra si imprmeul cu aripi de vultur
oxana asa este , si in cazul meu , crezi ca ii intereseaza pe toti ca sunt insarcinata , las-o sa faca caci oricum din primavara nu mai vine , si tot asa daca ii ajuti , apoi profita ...de asa e natura umana..nu la toti dar la o seama de nesimtiti da...
incerc sa ma consoloez ca mai e putin si nu au decat sa se decurce si fara mine si ...am gasit modul de operare am doua viteze incet si foarte incet ( eu de fire sunt rapida) , si daca se intreaba dece dureaza asa de mult..le zic ca obosesc ceea ce e si adevarat si nu am voie sa ma agit ! si gata
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
olimp spune:
happy am inteles , deci sa cred ca in mod normal nu se practica ?
20 + Ilinca
doxy spune:
Ama dar stiu ca tu nu te incurci cu o rochie, faci shopping serios . Sunt foarte dragute sa le porti cu drag. Cred ca o sa le poti purta si dupa nastere pana se retrage burtica. Imi place aia alb cu negru.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia