Ghiocei martie-aprilie2009 *458*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 14

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Intrand de dimineata pe facebook vad un mesaj la o foto dar nu prea intelegeam ce cauta Turcescu la Eurovision. Cand colo caut pe goagal si ce sa vad...este preferatul publicului in selectia nationala pe Eurovisionul mare. Ei, asta-i...Mi-am amintit de Pisigri cand era discutia despre vaccinuri "ca nu te duci la mecanic sa iti faca injectie, sau la farmacie sa iti spele masina, etc."...Asa mi s-a parut si faza asta cu Turcescu intr-o trupa...Dincolo de toate am ascultat nitel piesa...draguta, ca text, melodie. |
Pai canta dinainte de a intra in televiziune.

Floric spune:
Si asa mare cantaret o fi Turcescu asta ca eu una nu am auzit pana acum de el. Nici macar sa aud ca are o trupa nu mai zic sa ascult vreo piesa de-a lui.
In fine, daca o fi alesul la Eurovision sa fie.

novus spune:
Neata !!!
Avem un ghiocel de sarbatorit azi :
ARIANA
Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si sa te bucuri de viata alaturi de familia ta !!
Bebestrumph , nastere usoara !!
Distractie placuta si astazi !!

inapreda spune:
Gianina, cu mare intirziere dar cu mare drag, iti doresc viata lunga, sanatoasa si bucuroasa! LA MULTI ANI!

Dodo-pui spune:
ArianaLa multi ani
,
sanatosi,impliniti ,fericiti!
O zi plina de tufete
o zi minunata va doresc!
La noi ploua....si-i urat..
Isabella mai tuseste f putin,,,,Bogdi in reprize putine... all

Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
simt miros de praji
La multi ani! Ariana, pupici multi si tie si bebe-mamicii
eu am nevoie de muuulta cafea; sunt praf dupa un wk in care m-am sarbatorit in fel si chip cu prietenii
inapreda -
sunteti bine? ati inceput gradinita?
eu am astazi si sedinta cu parintii
o zi usoara va doresc

anca_nicolae spune:
Buna si La multi ani sarbatoritelor!!!
voiam sa citesc doar 2-3 min si sa mai intru pe seara, dar nu pot ca am o intrebare arzatoare pt Ela: in toaleta aeroportului la femei? si... cu cine???? cu el, sau cu ea??? :))
De bifat bifez si eu lista, si ca intreba cineva, eu prin "biroul Biancai" am inteles la serv, de asta l-am bifat [ca acasa nu am birou propriu-zis]
Si legat de locuri si dorinte, cum Ilincu' a zis ca o fi singura neinfratita cu natura, eu cred ca sunt singura ce NU visez sex pe malul apei/valurilor. Pentru ca imi distrag atentia, ele, valurile. De fapt, eu si sexul din mare [asa, mai pe dupa linia geamandurii] l-am perceput ca pe o distractie mai mult, pentru ca tot asa, apa imi anuleaza dorintele fierbinti si mi le inlocuie cu placerea contopirii MELE cu apa [adica, in fata apei, orice iubit trece pe locul 2] :))))
Dar, cu natura, oricand... :), de fapt, eu sunt conceputa in natura, in padurea Baneasa :)

bebe_shtrumf spune:
bonjour!
ce zi minunata si ce fata mare am chiar ca nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!
va multmesc fetelor de urari, noi am distrat d-ra ieri la un malll din Ploiesti, pacat ca nu erau si desene animate, dar s-a distrat putin la locurile de joaca, si-a ales cadou o Barbie, ca Esmeralda e de negasit si ceva hainute, chilotei ca se tot scobea in fund
, acadele in forma de inima si am mancat ca la "reclama" KFC
.
Azi petrecem in familion, cu tort si sampanie, iar ea sa-si puna dorinte multe, bonus: azi tati este sotul ei, dar numai azideci cedez in fata printesei
o zi faina si o sapt minunata! sapt asta apar ghioceiiiiii, eu deja am in gradina, imi vine sa-i mananc
pupeeeeee
spor la martisoarewww.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
+ 36
IULIA va invinge CANCERUL !!