Ghiocei martie-aprilie2009 *458*Alaturi de IULIA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Intrand de dimineata pe facebook vad un mesaj la o foto dar nu prea intelegeam ce cauta Turcescu la Eurovision. Cand colo caut pe goagal si ce sa vad...este preferatul publicului in selectia nationala pe Eurovisionul mare. Ei, asta-i...Mi-am amintit de Pisigri cand era discutia despre vaccinuri "ca nu te duci la mecanic sa iti faca injectie, sau la farmacie sa iti spele masina, etc."...Asa mi s-a parut si faza asta cu Turcescu intr-o trupa...Dincolo de toate am ascultat nitel piesa...draguta, ca text, melodie.

Pai canta dinainte de a intra in televiziune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si asa mare cantaret o fi Turcescu asta ca eu una nu am auzit pana acum de el. Nici macar sa aud ca are o trupa nu mai zic sa ascult vreo piesa de-a lui.
In fine, daca o fi alesul la Eurovision sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Avem un ghiocel de sarbatorit azi :

ARIANA

Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si sa te bucuri de viata alaturi de familia ta !!

Bebestrumph , nastere usoara !!

Distractie placuta si astazi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ariana Fluieraru, la multi ani veseli, alaturi de familia ta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, cu mare intirziere dar cu mare drag, iti doresc viata lunga, sanatoasa si bucuroasa! LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ariana
La multi ani ,
sanatosi,impliniti ,fericiti!
O zi plina de

tufete
o zi minunata va doresc!
La noi ploua....si-i urat..
Isabella mai tuseste f putin,,,,Bogdi in reprize putine...

all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, Ariana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

simt miros de praji
La multi ani! Ariana, pupici multi si tie si bebe-mamicii

eu am nevoie de muuulta cafea; sunt praf dupa un wk in care m-am sarbatorit in fel si chip cu prietenii

inapreda -
sunteti bine? ati inceput gradinita?

eu am astazi si sedinta cu parintii

o zi usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna si La multi ani sarbatoritelor!!!

voiam sa citesc doar 2-3 min si sa mai intru pe seara, dar nu pot ca am o intrebare arzatoare pt Ela: in toaleta aeroportului la femei? si... cu cine???? cu el, sau cu ea??? :))

De bifat bifez si eu lista, si ca intreba cineva, eu prin "biroul Biancai" am inteles la serv, de asta l-am bifat [ca acasa nu am birou propriu-zis]

Si legat de locuri si dorinte, cum Ilincu' a zis ca o fi singura neinfratita cu natura, eu cred ca sunt singura ce NU visez sex pe malul apei/valurilor. Pentru ca imi distrag atentia, ele, valurile. De fapt, eu si sexul din mare [asa, mai pe dupa linia geamandurii] l-am perceput ca pe o distractie mai mult, pentru ca tot asa, apa imi anuleaza dorintele fierbinti si mi le inlocuie cu placerea contopirii MELE cu apa [adica, in fata apei, orice iubit trece pe locul 2] :))))

Dar, cu natura, oricand... :), de fapt, eu sunt conceputa in natura, in padurea Baneasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bonjour!
ce zi minunata si ce fata mare am chiar ca nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!
va multmesc fetelor de urari, noi am distrat d-ra ieri la un malll din Ploiesti, pacat ca nu erau si desene animate, dar s-a distrat putin la locurile de joaca, si-a ales cadou o Barbie, ca Esmeralda e de negasit si ceva hainute, chilotei ca se tot scobea in fund, acadele in forma de inima si am mancat ca la "reclama" KFC.

Azi petrecem in familion, cu tort si sampanie, iar ea sa-si puna dorinte multe, bonus: azi tati este sotul ei, dar numai azideci cedez in fata printesei

o zi faina si o sapt minunata! sapt asta apar ghioceiiiiii, eu deja am in gradina, imi vine sa-i mananc

pupeeeeee

spor la martisoare

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 36
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput