URSUL DE AUR: Pozitia copilului

URSUL DE AUR: Pozitia copilului | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

exceptional!

felicitari intregii echipe!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

FELICITARI!
abia astept sa vad filmul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Felicitari intregii echipe!

PS. www.cinematograph.ro/ro/stiri/concurs-cnc/scandalul-concursului-de-la-cnccineastii-denunta-politizarea-fara-precedent-a-centrului-national-al-cinematografiei--eugen-serbanescu-directorul-general-al-institutieinu-exista-asa-ceva/" target="_blank">Scenariul lui Razvan Radulescu, "Pozitia copilului", pe care trebuia sa il regizeze Calin Netzer, a picat al doilea sub linie, fiind cotat sub proiectele lui Sergiu Nicolaescu, Geo Saizescu, Horatiu Malaele sau Adrian Popovici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Am urmarit interviul cu Luminita Gheorghiu pentru gandul.live. Nu am putut sa nu remarc o asemanare intre actrita Luminita Gheorghiu si personajul pe care il interpreteaza.
Altfel, din secventele prezentarii filmului, pare un film care merita vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Chiar imi doresc sa il vad, desi, sincer, filmele romanesti imi lasa intotdeauna un gust amar, nu stiu de ce...

Fascinatie

Inevitabil... Eminescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

poate,din cauza ca prezinta fidel realitatea,nu tocmai roz,in care traim,ca societate,ca indivizi...
am fost pasionata de filme indiene si imi formasem o imagine idilica despre tara si cultura lor.cand am vazut primul documentar despre India,mi-au cazut ochelarii roz si am ramas cu un gust amar...
eu vad filmele romanesti ca pe niste documentare ce vizeaza diverse aspecte ale traiului de zi cu zi in Romania:relatiile inter-umane,politica/mafie,emigrare,prostitutie,divergente inter-rasiale etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Tocmai pentru ca fost respins de CNC e cazul sa mergem sa il vedem, in cinematografe, platind biletul. Ca sa poata oamenii talentati sa continue sa faca arta si sa aduca premii Romaniei.
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ieri vedem pe site-ul arte.tv un interviu cu Wong Kar-Wai care urma sa fie presedinte de juriu si mi-a placut cum punea problema.

Imi pare foarte bine ca se fac lucruri excelente in Romania.
pentru echipa filmului.

Mergi la inceput