URSUL DE AUR: Pozitia copilului
Inca un success de senzatie al cinematografiei romanesti!
http://www.gandul.info/news/filmul-romanesc-pozitia-copilului-a-luat-ursul-de-aur-pentru-cel-mai-bun-film-la-festivalul-de-la-berlin-10566154
Raspunsuri
alinuk spune:
exceptional!
felicitari intregii echipe!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
capcaunul spune:
Felicitari intregii echipe!
PS. www.cinematograph.ro/ro/stiri/concurs-cnc/scandalul-concursului-de-la-cnccineastii-denunta-politizarea-fara-precedent-a-centrului-national-al-cinematografiei--eugen-serbanescu-directorul-general-al-institutieinu-exista-asa-ceva/" target="_blank">Scenariul lui Razvan Radulescu, "Pozitia copilului", pe care trebuia sa il regizeze Calin Netzer, a picat al doilea sub linie, fiind cotat sub proiectele lui Sergiu Nicolaescu, Geo Saizescu, Horatiu Malaele sau Adrian Popovici.
Elle_seb spune:
Am urmarit interviul cu Luminita Gheorghiu pentru gandul.live. Nu am putut sa nu remarc o asemanare intre actrita Luminita Gheorghiu si personajul pe care il interpreteaza.
Altfel, din secventele prezentarii filmului, pare un film care merita vazut.
MElise spune:
Chiar imi doresc sa il vad, desi, sincer, filmele romanesti imi lasa intotdeauna un gust amar, nu stiu de ce...
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
izabela88 spune:
poate,din cauza ca prezinta fidel realitatea,nu tocmai roz,in care traim,ca societate,ca indivizi...
am fost pasionata de filme indiene si imi formasem o imagine idilica despre tara si cultura lor.cand am vazut primul documentar despre India,mi-au cazut ochelarii roz si am ramas cu un gust amar...
eu vad filmele romanesti ca pe niste documentare ce vizeaza diverse aspecte ale traiului de zi cu zi in Romania:relatiile inter-umane,politica/mafie,emigrare,prostitutie,divergente inter-rasiale etc
Eleni spune:
Tocmai pentru ca fost respins de CNC e cazul sa mergem sa il vedem, in cinematografe, platind biletul. Ca sa poata oamenii talentati sa continue sa faca arta si sa aduca premii Romaniei.
Felicitari!
Mik spune:
Ieri vedem pe site-ul arte.tv un interviu cu Wong Kar-Wai care urma sa fie presedinte de juriu si mi-a placut cum punea problema.
Imi pare foarte bine ca se fac lucruri excelente in Romania.
pentru echipa filmului.