Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp si eu ador sa bucataresc, din pacate acum trebuie sa ma bazez pe el, sper sa nu dureze mult . E foarte obosit, lucreaza intr-una de cand sunt la pat, puza lui e doar cat doarme si mi se rupe sufletul

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, bine ca mai este una ca mine ca dadeam in disperare cu miscarile astea ... eu sunt deja aproape in depresie cand aud ca ai vostri misca asa mult ... eu o simt f f finut asa ca o adiere si cum spune si Olimp nu foarte des.
Mi-am comandat aparat de ascultat bataile inimii bebelusului ca sa nu dau in paranoia.

Astazi am avut o stare psihica f nasoala, parca toate nenorocirile sunt pe capul meu, simt o apasare urata si totu-i gri ... sper sa-mi treaca cat de curand ... dupa ce-am trecut de hopul rezultatelor la amniocenteza cred ca m-am relaxat si abia acum realizez in sfarsit ca eu mai fac un pui mic, am o stare de neliniste permanenta in legatura cu orice, cu copii cei mari, cum voi face fata cu bebe si cu ei si cu casa, cu munca etc ... sper ca-i astenia de primavara.

18+

bebitza

Mergi la inceput

Apropo de vazut copilul, sunt nerabdatoare sa-mi vad pruncul, azi am pupat o poza de la eco , sa nu radeti prea tare de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, ia uite ce minunatii ai crescut? Crezi tu ca nu te mai descurci cu unul, mai ales ca o sa ai si ajutoare?
Eu cred ca tb sa-ti iei si apasarea cu vestea noua la copii de pe suflet, si o sa te poti bucura in pace de sarcina.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Nu radem Delia, cum sa radem ..., cred ca abia asteapta fiecare dintre noi sa-si vada puiul ...

18+

bebitza

Mergi la inceput

O Betty, daca te ajuta cu ceva, sa stii ca eu am avut 8 ani jumatate si fratele 11 ani cand mama l-a nascut pe fratiorul nostru. L-am acceptat imediat, eram nerabdatori sa nasca si e febletea noastra si acu .
Mami s-a descurcat de minune in acea vreme, ne avea sprijin pe noi, mai ales pe mine. Nu-ti mai face griji, bb are nevoie de tine linistita

Mergi la inceput

Asa-i Paula, simt ca si asta ma apasa, musai sa fac cumva sa le spun ... dar parca as vrea cat mai multe dovezi ca totu-i ok inainte, nu-mi dau seama ce-au facut hormonii astia din mine ca nu ma stiam asa prapastioasa, eram o tipa echilibrata, pragmatica, azi imi venea sa plang din orice ...

18+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty nu imi vine a crede ce citesc..
Mereu ai fost echilibrata si ai gasit rezolvarea pt orice piedica aparuta ..cel putin asa te stiu de cateva luni.
Sunt sigura cu o sa fie cea mai buna "closca" din cate suntem aici.

Si uite la mine...eu ma ingrijorez ca misca prea mult. Dar nu ma mir ca sunt femeie..mereu nemultumita.

Aseara aveam si eu un mic stres legat de finante. Am multe planuri pt primavara, ceva modificari prin casa, un var (sa pregatim cuibul) la care adunam morfologii, analize si habar nu am ce imi mai zice medicul ca tre sa fac. ..si uite si stresul. Nici macar sotului nu i-am zis "grija mea".
Dar na...sa nu fie treaba roz.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, tare ma tem ca am adunat stres mult inainte de rezultatele astea la amnio si acum e un gen de descarcare mai atipica ... nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost daca nu faceam analiza asta ... cred ca dupa nastere clacam la modul cel mai serios mai ales daca se suprapunea cu o mica despresie postparum care-i fiziologica dealfel ...

18+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Fetelor, voi la cate saptamani ati simtit copilul miscand? Eu sunt la prima sarcina (are 16 sapt si 3 zile) si cred ca nu stiu sa recunosc miscarile bebelushei sau inca nu simt. De weekendul trecut am inceput sa simt (nu in fiecare zi) un fel de miscare usoara, care seamana cu o adiere... nici nu stiu cum sa o descriu. Acum nu stiu daca era ea sau doar gaze intestinale, cu toate ca este usor diferita fata de gaze...

16

Mergi la inceput